- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #24.961
Aynen öyle canım cuma yatış yapılıcak Nazlı oğlum hala gelmezse. Allah Razı olsun canım duanda olduğunu bilmek bile yetiyor rasbim sanada kolay doğum nasip etsih açılman hızlı ilerlesin saglıkla kuçagına alCanim oncelikle senin ve bebegin icin hayirlisi neyse o olsun.. tabikide kalbimiz gonlumuz normal dogumdan yana.. ama sezeryanda olsa onemli olan bebisin saglikla gelmesi.. yani seninde cuma hastaneye yatisin yapilacak bu durumda.. hadi bakalim cnm dualarim seninle.. saglikla alalim kuzulari kucagimiza
Allah yardimcin olsun canim..isallah saglikla alacaksin yavrunu kucagina,dualarimiz seninle,guzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Bu süreç boyunca bu sayfada olmak ve bütün o desteklerinizi hissetmek bana çok güç verdi, sizlerden çok şey öğrendim. Birbirimizi tanımasak da çok değişik bir bağ kurduğumuza inanıyorum. Hepinize çok çokkk teşekkür ederim. İnşallah sayfamız bebeklerimizin güzel anılarıyla dolup taşar.
Dualarınızı bekliyorum...
Amin canim benim cok sagolAynen öyle canım cuma yatış yapılıcak Nazlı oğlum hala gelmezse. Allah Razı olsun canım duanda olduğunu bilmek bile yetiyor rasbim sanada kolay doğum nasip etsih açılman hızlı ilerlesin saglıkla kuçagına al
Evet cnim bide normal dogumu kötüleyip 3 4 çocuğunu normal doguranlara ne demeli :)Canım valla artık yaşayıp göreceğiz. Bende kendimi şöyle motive ediyorum:milyonşarca yıldır milyonşarca kadın yaptı hemde ne yaşarsa yaşasın bir çoğu birden fazla kez yaptı. Demek ki bende yapabilirim:)))
En zor 1-2 haftamız canım ıdare edicez gun içinde coknayakta kalıp kendini yormamaya calısTam olarak öyle yatıyorum canım ama sanki on beş kat merdiven çıkmışım gibi ağrıyor mübarek. Tek çatı da değil tüm kemiklerim ağrıyor
Burada K vıtamınını sana sormuyolar bıle verılıp vwrılmeyecegını kanun gıbı bısey mutlaka verılmesı gerekıyo. Agızdan damla olarak verılıyo ve bebegın beyın kanaması falan olmasın dıye verılıyo.K vitamini aslında öyle aşırı mühim değil bebeğin göbeğinin kananma ihtimaline karşı yapılıyor. Yapılmasa da olur.
Canim benim cok sagol guzel dileklerin icin.. hadi seninde guzel haberlerini alalim insallah, cati muayenesinde ne kadar rahat olursan o kadar cabuk ve kolay oluyor..
Ahh canim hepimiz icin insallah.. bende senin guzel haberlerini bekliyorum.. kanama gitgide azaldi.. sanirim muayeneden oldu
Canim ben amerikadayim. Doktora sordum rahim uygunmu dogum icin dedim.. uygun dedi. Suni sanci verilecek cuma gunu.. ters bisey olsa soylerdi heralde canim.. sen bi daha ne zman gideceksin doktora?
Cok sagol canim benim, gelismeleri yazicam mutlaka.. hepimiz saglikla kucaklayalim yavrularimiziAllahım tek avazda bebısını kucagına almaayı nasıp etsın,artık darısı basııza ınsallah canım hadı bakalım ,hayırlı haberlerını alalım ınsallah:)
Tam olarak öyle yatıyorum canım ama sanki on beş kat merdiven çıkmışım gibi ağrıyor mübarek. Tek çatı da değil tüm kemiklerim ağrıyor
2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın güle güle büyüt canım bebeğiniDoğum oldu kızlar sabah 09:00 da 3.530 gr 49 cm iyiyiz çok şükür emzirme telaşındayız inşallah sütüm yetiyordur Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Ayy canım inşallah . Sağlıcakla. Hatta dur bir hikayr daha anlatayım:)
Geçen eltimin gelini doğum yaptı hşkayesşni yeni öğrendim. Akşamdan balık yemişler. Böyle gaz dolulupu gibi bir leyler olmuş. Hafif hafif karnında harketlilik varmış. Balık dokundu filan demiş. İshal filan olunca . Neysr sabah olmuş dkktora gitmiş ishalim ne olacak diye:) direk doğumhaneye almışlar yarım saatte doğurmuş:) balık zannetttiği ve doğum olduğunu düşünmediği için ağrı sızı yok:)
Canım tam bu saatlerde hazırlık başlamıştır senin için Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallahKızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
Bu süreç boyunca bu sayfada olmak ve bütün o desteklerinizi hissetmek bana çok güç verdi, sizlerden çok şey öğrendim. Birbirimizi tanımasak da çok değişik bir bağ kurduğumuza inanıyorum. Hepinize çok çokkk teşekkür ederim. İnşallah sayfamız bebeklerimizin güzel anılarıyla dolup taşar.
Doğum oldu kızlar sabah 09:00 da 3.530 gr 49 cm iyiyiz çok şükür emzirme telaşındayız inşallah sütüm yetiyordur Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Hayirlisi olsun cnm. Onemli olan bebegin saglikli sekilde dunyaya gelmesi.Bizimde cuma 40+4 olucak doktor biraz daha bekleme taraftarı ama ben şu ah bile stres yapıyorum. Açılma yumuşama yok kafayı yukarda tutuyor. Şu an suni sancı işe yaramaz Bebek strese girer sonuç Sezeryan dlur bekleyelim dedı. Benim panik yaptığımı görünçede cuma yatışını yapıcam o zaman dedi. Pazartesi 41 bitiyor zaten
Canım benim burada birisi doğum yaptığı zaman yeğenim doğmuş gibi hissediyorum. İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Sen de o müthiş duyguyu hissedersinKızlar sabah 9 da Doğuma gireceğim dua edin de sağlıkla kavuşayım kızıma. Bu gece karnımdaki son gecesi. Yarın sabah Allah nasip ederse anne olacağım. İçim içime sığmıyor. Allah'ıma şükrediyorum böyle bir mucizeyi bana bağışladığı için. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Kızımın her hareketini karnımda hissetmek istiyorum. Onunla tek beden olduğumuz son gece, son anlar... Tek dileğim kızıma sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak. Bir yandan da hamileliğim bitiyor diye üzülüyorum. Allah'a bin şükür çok rahat ve keyifli bir gebelik geçirdim. Bu duygu bir daha nasip olur mu bilmiyorum. Ama çok çok çokkk özleyeceğini biliyorum.
san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallahAllah yardırmcın olsun canım ,bana da doctor oyle dedı 41 e kadar beklersın bende acıkcası korktum oyle deyınce ,ınsallah oyle olmaz .Hadı ınsallah mucızeyle atlatırsın saglıkla bebısıne kavusursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?