2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen öyle canım cuma yatış yapılıcak Nazlı oğlum hala gelmezse. Allah Razı olsun canım duanda olduğunu bilmek bile yetiyor rasbim sanada kolay doğum nasip etsih açılman hızlı ilerlesin saglıkla kuçagına al

Allah yardimcin olsun canim..isallah saglikla alacaksin yavrunu kucagina,dualarimiz seninle,guzel haberlerini bekliyoruz..

Evet cnim bide normal dogumu kötüleyip 3 4 çocuğunu normal doguranlara ne demeli :)

K vitamini aslında öyle aşırı mühim değil bebeğin göbeğinin kananma ihtimaline karşı yapılıyor. Yapılmasa da olur.
Burada K vıtamınını sana sormuyolar bıle verılıp vwrılmeyecegını kanun gıbı bısey mutlaka verılmesı gerekıyo. Agızdan damla olarak verılıyo ve bebegın beyın kanaması falan olmasın dıye verılıyo.

Allahım tek avazda bebısını kucagına almaayı nasıp etsın,artık darısı basııza ınsallah canım hadı bakalım ,hayırlı haberlerını alalım ınsallah:)

Tam olarak öyle yatıyorum canım ama sanki on beş kat merdiven çıkmışım gibi ağrıyor mübarek. Tek çatı da değil tüm kemiklerim ağrıyor

Canm gecmıs olsun benımde oyleydı kalsıyum oranını bol bol arttır,yı gelır .bıde dınlenmen lazım cok gecmıs olsun .

2 muayeneden sonrada kanamam oldu canım. Bebeğin kafası kanala yakın mı benimde günüm geçti kafa kanala uzaksa suni sancı işe yaramaz dedı doktorum. Dabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah yardırmcın olsun canım ,bana da doctor oyle dedı 41 e kadar beklersın bende acıkcası korktum oyle deyınce ,ınsallah oyle olmaz .Hadı ınsallah mucızeyle atlatırsın saglıkla bebısıne kavusursun :)

Dogum yapan guzel anneler nasıllar :) gogus ucunuz ne durum da en merak ettıgım durum ,yara olmamsı ıcın kalıcı cozum bulan var mı acaba ,bebıslerınızı cok opuyorum :)

Doğum oldu kızlar sabah 09:00 da 3.530 gr 49 cm iyiyiz çok şükür emzirme telaşındayız inşallah sütüm yetiyordur Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın güle güle büyüt canım bebeğini

Ayyy darısı basımıza ne gzuel hıkayeler valla bı heveslendım sımdı :)

Canım tam bu saatlerde hazırlık başlamıştır senin için Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşun inşallah

Doğum oldu kızlar sabah 09:00 da 3.530 gr 49 cm iyiyiz çok şükür emzirme telaşındayız inşallah sütüm yetiyordur Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

MASALLAH CANIM Allah ANALI BABALI BUYUSUN GELMIS GECMISLER OLSUN ,DARISI BASIMIZA INSALLAH :)

Hayirlisi olsun cnm. Onemli olan bebegin saglikli sekilde dunyaya gelmesi.

Canım benim burada birisi doğum yaptığı zaman yeğenim doğmuş gibi hissediyorum. İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini. Sen de o müthiş duyguyu hissedersin

san kaç kaç oldun canım. Amin sağol canım saglıkla alalım inşallah. Senınde kendi sancın gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…