2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sanirim benim de sorunum bu.oglum 21 gunluk.sut gogsumden akiyor bol ama yogun yagli degil gibi emzirdikce duzelir diyorlar zaten bol da emiyor yeni yeni renk yogunlasti sutte.doktorum zaten gebelikte cok kilolu olmadigim icin sutun yagli olmayabilir demisti.dogumdan 1 hafta sonra gebelik oncesi kiloma dondum bile.benim de fikre ihtiyacim var.

Allah razi olsun cnım. Evet sezeryan. Dün vardi gün icinde yetmisti ama aksam yetmedi. Bu sabahta hiç gelmedi sıktığımda

Tam bosalmadigi icin kanallarin tikanmis olabilir cnm daha cikmadin mi hastaneden ciktigin gibi bi dus yada sicak su tormasi koysan goguslerine masaj yapsan ii olur benimde ayni sekilde oldu hep.masaj yaptm ki kanllar acilsin die acildikca sutum indi

Kızlar spinal sezeryan sonrası ayağınızda bacaklsrda şişme ödem oldumu baya davul oldular benim ayaklar hamilelikte şişmemişti
Benim oldu.hem de fena oldu dizimden itibaren sisti ve ozellikle ayak bileklerim. ablam doktor ayagini sarkitma dedi.oturuyorsam sandalye ustune koydum ayagimi.yatiyorsam da yuksek yastik mindere koydum.hatta gece uyurken bile.bunu uyguladiktan hemen sonra inmeye basladi sislikler simdi hic yok ve bol su ic

Ben de varim:)bugun kontrolum var,ya bu hsonu ya haftaya bakalim..hayirlisi olsun hakkimizda

Aa cok saol haber verdigin icin..İse yaramasina cok sevindim..

Sen kacinci haftadasin? Benim de yarin sabah kontrolum doktor dogmazsa ptesi sezeryan diyor
Ben yarin 38 oluyorum..normalde 39 +0 da sezeryan planlamistik da,benim kanda teombosit degerim dusunce daha erken almamiz gerekebilir demisti..kan testi farkli bir yontemle tekrarlandi,ondandaha normal cikti sonucum..bakalim bugun netlesir gunum..
Allah yardimcimiz olsun..biz de saglikla kucagimiza alalim isallah..

Hadi gözünaydın canım tarihte almışsın.. Maşallah paşaya..Benimki ne zaman teşrif edecek acaba..bizde 38+5 iz bugün :)
Saol canım seninde çok az kaldı hayırlısıyla gelir inşallah bugün kasıklarım da çok ağrı var hiç böyle olmuyordu anlamadm gününü beklemeyecek gibi böyle giderse bakalm nolck ; (

Bizim kide öyle olmuştu canım. Çok kanarsa yakıCaz dediler. Batikon gazlı bezle pansuman yaptık günde bir kez. Geçti sonra

Tam bosalmadigi icin kanallarin tikanmis olabilir cnm daha cikmadin mi hastaneden ciktigin gibi bi dus yada sicak su tormasi koysan goguslerine masaj yapsan ii olur benimde ayni sekilde oldu hep.masaj yaptm ki kanllar acilsin die acildikca sutum indi
Masallah canim. Hazırlanıyoruz çıkıcam birazdan ilk işim duş almak olucak göğsüme sıcak su tutsam iyi gelirmis

Reactions: NGY
Kızlar spinal sezeryan sonrası ayağınızda bacaklsrda şişme ödem oldumu baya davul oldular benim ayaklar hamilelikte şişmemişti
Bende de oldu canım hamilelikte bu kadar şişmemişti ama uzanınca geçiyor canım 1 haftada tamamen geçermiş öyle dedi doktorum

Rabbim sağlıkla kucağıza almayı nasip etsin, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…