- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.901
Sanirim benim de sorunum bu.oglum 21 gunluk.sut gogsumden akiyor bol ama yogun yagli degil gibi emzirdikce duzelir diyorlar zaten bol da emiyor yeni yeni renk yogunlasti sutte.doktorum zaten gebelikte cok kilolu olmadigim icin sutun yagli olmayabilir demisti.dogumdan 1 hafta sonra gebelik oncesi kiloma dondum bile.benim de fikre ihtiyacim var.kızlar acaba sütü yağlı hale nasıl getirebiliriz??benim bebiş geçen hafta 60 gr almış. bu hafta daha sıkı kampa aldım ama sanırım sütüm su gibi olanlardan. var mı bi fikri olan?süt içiyorum günde 2 kez süt anne sütünü daha yağlı yapar diyolar
Allah razi olsun cnım. Evet sezeryan. Dün vardi gün icinde yetmisti ama aksam yetmedi. Bu sabahta hiç gelmedi sıktığımda
Benim oldu.hem de fena oldu dizimden itibaren sisti ve ozellikle ayak bileklerim. ablam doktor ayagini sarkitma dedi.oturuyorsam sandalye ustune koydum ayagimi.yatiyorsam da yuksek yastik mindere koydum.hatta gece uyurken bile.bunu uyguladiktan hemen sonra inmeye basladi sislikler simdi hic yok ve bol su icKızlar spinal sezeryan sonrası ayağınızda bacaklsrda şişme ödem oldumu baya davul oldular benim ayaklar hamilelikte şişmemişti
Ben de varim:)bugun kontrolum var,ya bu hsonu ya haftaya bakalim..hayirlisi olsun hakkimizdaCanım ikimiz mi kaldık şimdi ya şimdi adaçayı içtim kasılma artsın diye merdiven inip çıkacam bugün bi de doktor randevum yarın. Kanala inmedi sanki benim kız karnım göğsümden 4 parmak asagıda sadece sen ne durumdasın
Aa cok saol haber verdigin icin..İse yaramasina cok sevindim..luthien_dreamon cnm gumus kapaklar ise yaradi 4. Gunde iyilesti yaram. Simdi sadece onlari kullaniyorum. Arada cikariyorum. Hava almasi gerekiyormus. Sende takacaksan arada cikar. Kullaniminda sitede arada hava almasi icin cikartin taziyordu. Sut akinca terleyince islak kaliuormus.
Ben de varim:)bugun kontrolum var,ya bu hsonu ya haftaya bakalim..hayirlisi olsun hakkimizda
Sezeryan icin cok erken degil mi ben 40+5 deyim hala bekliyorumSen kacinci haftadasin? Benim de yarin sabah kontrolumdoktor dogmazsa ptesi sezeryan diyor
Ben yarin 38 oluyorum..normalde 39 +0 da sezeryan planlamistik da,benim kanda teombosit degerim dusunce daha erken almamiz gerekebilir demisti..kan testi farkli bir yontemle tekrarlandi,ondandaha normal cikti sonucum..bakalim bugun netlesir gunum..Sen kacinci haftadasin? Benim de yarin sabah kontrolumdoktor dogmazsa ptesi sezeryan diyor
Saol canım seninde çok az kaldı hayırlısıyla gelir inşallah bugün kasıklarım da çok ağrı var hiç böyle olmuyordu anlamadm gününü beklemeyecek gibi böyle giderse bakalm nolck ; (Hadi gözünaydın canım tarihte almışsın.. Maşallah paşaya..Benimki ne zaman teşrif edecek acaba..bizde 38+5 iz bugün :)
Bizim kide öyle olmuştu canım. Çok kanarsa yakıCaz dediler. Batikon gazlı bezle pansuman yaptık günde bir kez. Geçti sonraBizin göbeğimizn içinde parçack kakmstu krem sürüyorum biraz da çıkık göbeği dışa doğru. Sağlık ocağında göbeğin yakılması lazım dediler çock dr gttm yakmaya gerek yok etrafına da zarar vermeyelm boşu boşuna dedi
Evet dikkat ediyorum ona canım. Insallah hepimizin bol sütü olsunAgri oluyor agri kesici yaziyorlar. Bol su ic. Ve her arandiginda emzir. Cektikce gelecek sutun. Bir ay kirk gine sncak oturuyor sut yapimi. İki saati gecirme .
Masallah canim. Hazırlanıyoruz çıkıcam birazdan ilk işim duş almak olucak göğsüme sıcak su tutsam iyi gelirmisTam bosalmadigi icin kanallarin tikanmis olabilir cnm daha cikmadin mi hastaneden ciktigin gibi bi dus yada sicak su tormasi koysan goguslerine masaj yapsan ii olur benimde ayni sekilde oldu hep.masaj yaptm ki kanllar acilsin die acildikca sutum indi
Ben şırıngayla yada ucu silikonlu bebek kaşıklarıyla verdim. Şuan gerek kalmadı. Emiyor sadece. Biberona alışınca emmeyi bırakabilir deniyor. Ama tabii bebekten bebeğe değişirKüçük su biberonuyla verdim cnim. Sen nasil veriyosun
Bende de oldu canım hamilelikte bu kadar şişmemişti ama uzanınca geçiyor canım 1 haftada tamamen geçermiş öyle dedi doktorumKızlar spinal sezeryan sonrası ayağınızda bacaklsrda şişme ödem oldumu baya davul oldular benim ayaklar hamilelikte şişmemişti
Masallah cnimm. Insallah bi an önce gelir sütümBen şırıngayla yada ucu silikonlu bebek kaşıklarıyla verdim. Şuan gerek kalmadı. Emiyor sadece. Biberona alışınca emmeyi bırakabilir deniyor. Ama tabii bebekten bebeğe değişir
Ben yarin 38 oluyorum..normalde 39 +0 da sezeryan planlamistik da,benim kanda teombosit degerim dusunce daha erken almamiz gerekebilir demisti..kan testi farkli bir yontemle tekrarlandi,ondandaha normal cikti sonucum..bakalim bugun netlesir gunum..
Allah yardimcimiz olsun..biz de saglikla kucagimiza alalim isallah..
Sezeryan icin cok erken degil mi ben 40+5 deyim hala bekliyorum
En son baktiginda 41. Haftayla uyumluydu biraz büyük yaniKafası 9.3tü ctesi 9.6 yı gecerse sezeryan dedi dr. Senin ölçülerin nasıl
Canım ne yazık kı migren ataklarından elziremiyorum yavrumu depresyona gitcem diye korkuyorumCanım bol bol emzir. En iyi yöntem bu. Bebişin emdikçe sütün artacak
Şu anda evde herşey süt endeksli inşallah sakince atlatırız bugünleriCanım bulgur pilavı yeşil mercimek üzüm çok süt yapar bol sıvı çok çok emzirmek ve sütüm geliyor deyip piskolojiyi rahatlatmk sakinn olmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?