- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.941
onu sütü artırıyor diye duymuştum ama demekki kaliteyi de mi artırıyor? günde 60 gr çoooook iyi. benim doktor günde 30 gr maximum iyi dedi. peki o ilacı kullanınca mı günde 60 gr a çıktı kilo alımı?Doktorum bana galactago diye bi damla verdi bitkisel eczaneden aldık günde 60 gr alıyor oğlum ortalama nasıl bilemiyorum
Uzan ama ayaginin altina yastik koy yuksekte tutTeşekkürler kızlar evet hiç uzanmadığımı farkettim ondan oldu sanırım.
Bende duyduğum okudum şeyleri demiyorum ams en çok yürüyüş yapıp plates üzerinde hareketler yapıp ara ara hafif sancılarım oluyor onlarda geçiyor başka bişey Yok malesef ve çok sıkıldımCanim belirti var mi sendekuvete sicak su koydum oturdum az once ada cayi ictim. Her yontemi deniyorum
Bende duyduğum okudum şeyleri demiyorum ams en çok yürüyüş yapıp plates üzerinde hareketler yapıp ara ara hafif sancılarım oluyor onlarda geçiyor başka bişey Yok malesef ve çok sıkıldım(
Bizim göbeğimiz düştü a dostlarçok şükür 11 günlük olduk biraz gec oldu ama olsun
Bebeğin Doğum kilosunun yüzde onu kadar azalması normal dedi doktor.Migren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuş
Yani bana vermişti kullanıyordum geçen haftada tartildi yine aynı günde 60 gr almıştı. Bide çok şükür gaz sancımız olmuyor ilacın içinde Rezene felan var tavsiye ederim kızlar bitkisel günde 4 kere bir su bardagina 20 damla damlatiyorumonu sütü artırıyor diye duymuştum ama demekki kaliteyi de mi artırıyor? günde 60 gr çoooook iyi. benim doktor günde 30 gr maximum iyi dedi. peki o ilacı kullanınca mı günde 60 gr a çıktı kilo alımı?
Hadi inşallah canımHanımlar sanırım benim nişanım geldi içinde çok kan yok ama hafif kahverengi ve sümük gibi yapıda bişey geldi tuvalette peçeteye emin de olamıyorum
inşallah canımHadi inşallah canım
Merhaba kızlar, normalde ctesi planlanan sezeryanım salı-çarşamba gecesi suyumun gelmesiyle gece oldu sancı da cektim sütümün gelmesi için.
Epidural + spinal kombine sezeryan oldum olacak arkdslar hiç korkmasın cok güzel gecti ve sonrasında allaha şükür sorun yaşamadım bi gece yatıştan sonra taburcu olduk.
Ankara memorial de doğum yaptım kesinlikle de öneririm.
Doğum yapmış ve yapacak tüm arkdslara allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla da büyütsünler insallah.
Herkese iyi geceler
ben de memorıal de doğum yapacağım biraz dogumdan bahsedersen sevınırım canımMerhaba kızlar, normalde ctesi planlanan sezeryanım salı-çarşamba gecesi suyumun gelmesiyle gece oldu sancı da cektim sütümün gelmesi için.
Epidural + spinal kombine sezeryan oldum olacak arkdslar hiç korkmasın cok güzel gecti ve sonrasında allaha şükür sorun yaşamadım bi gece yatıştan sonra taburcu olduk.
Ankara memorial de doğum yaptım kesinlikle de öneririm.
Doğum yapmış ve yapacak tüm arkdslara allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla da büyütsünler insallah.
Herkese iyi geceler
çok güzel haber . gözün aydın tekrar. haberlerini beklıyoruz canımKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
iiz canım senin de 40. haftan dolmuştu değil mi? senin dr bekleyelim demişti dimi?
40. haftada bitti bir şey yok. benımde kanala ınme yok. nst de sancı yok.benımde 4 parmak boşluk var sadece. durumumuz aynı görünüyorCanım ikimiz mi kaldık şimdi ya şimdi adaçayı içtim kasılma artsın diye merdiven inip çıkacam bugün bi de doktor randevum yarın. Kanala inmedi sanki benim kız karnım göğsümden 4 parmak asagıda sadece sen ne durumdasın
Bende varım kızlar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?