2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Doktorum bana galactago diye bi damla verdi bitkisel eczaneden aldık günde 60 gr alıyor oğlum ortalama nasıl bilemiyorum
onu sütü artırıyor diye duymuştum ama demekki kaliteyi de mi artırıyor? günde 60 gr çoooook iyi. benim doktor günde 30 gr maximum iyi dedi. peki o ilacı kullanınca mı günde 60 gr a çıktı kilo alımı?

Canim belirti var mi sende kuvete sicak su koydum oturdum az once ada cayi ictim. Her yontemi deniyorum
Bende duyduğum okudum şeyleri demiyorum ams en çok yürüyüş yapıp plates üzerinde hareketler yapıp ara ara hafif sancılarım oluyor onlarda geçiyor başka bişey Yok malesef ve çok sıkıldım (

Bende duyduğum okudum şeyleri demiyorum ams en çok yürüyüş yapıp plates üzerinde hareketler yapıp ara ara hafif sancılarım oluyor onlarda geçiyor başka bişey Yok malesef ve çok sıkıldım (

Ben de sinirlerim de bozuldu biraz aglayasim var ama sanirim benim.kanala girdi asagi cok baski hissettim bugun

Hanımlar sanırım benim nişanım geldi içinde çok kan yok ama hafif kahverengi ve sümük gibi yapıda bişey geldi tuvalette peçeteye emin de olamıyorum

Bebeğin Doğum kilosunun yüzde onu kadar azalması normal dedi doktor.

Yani bana vermişti kullanıyordum geçen haftada tartildi yine aynı günde 60 gr almıştı. Bide çok şükür gaz sancımız olmuyor ilacın içinde Rezene felan var tavsiye ederim kızlar bitkisel günde 4 kere bir su bardagina 20 damla damlatiyorum

gözün aydın canım. güle güle büyüt kuzunu. doğumunu kim yaptı ? doktorun kimdi canım ?

ben de memorıal de doğum yapacağım biraz dogumdan bahsedersen sevınırım canım

çok güzel haber . gözün aydın tekrar. haberlerini beklıyoruz canım

iiz canım senin de 40. haftan dolmuştu değil mi? senin dr bekleyelim demişti dimi?

canım 40 bitti bugün yarın 41+0 dayım perşembeye randevum var .son gittiğimde bekleyeceğiz her şey yolunda dedi. perşembe bakalım ona göre arar verelim dedi. sanırım gemezse suni sancı deneyeceğiz tabi bu benim tahminim bilmiyorum ne olacak ama kaygılıyım

40. haftada bitti bir şey yok. benımde kanala ınme yok. nst de sancı yok.benımde 4 parmak boşluk var sadece. durumumuz aynı görünüyor

Merhaba eylül anneleri .. Sezeryanı kesin olanlar ve sezeryan doğum yapanlar nst ye girdiniz mi acaba .. Yani sezeryan olacaklar için nst istiyor mu dr. .. Gerek görüyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…