- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.921
Aynen turunculuk canım. Günde 3 kare mama veriyor annem bende iyi olduğum an süt sağıyorum migren atağındayken süt verıyorlar. İnşallah çabucak saglıkla geçer bugünler mama hip almış eşim doktor kuzenı bi kaç marke söylemiş kendisi hip kullanmış eşimde onu almış biberonla mı kayıkla mı vermek iyi olurGecmis olsun cnm. Kanli derken turunculuk o sanirim. Kanli olsa farkli tahliller yapar. Bizdede vardi burda yazmistim. Turuncu kirmizi gibi renkte. Nettende bakabilirsin. Dr susuz kaldigi icin urik asit artmis dedi. Turunculuk o yuzdenmis. Ben idrari az olunca mamz basladim. Ertesi gun turunculuk geldi. Endiseldnmd dr dedi bana. Bende uc kez mama veriyorum. Bir gün daha devam etti besledikce gelmedi turunculuk. En iyi bebek emdikce sut artiyor. Gak dedi emzir guk dedi emzir. Bende bir ay olana kadar mama takviyeli gidecem. Sut olusumu 40 gune kadar ancak oturuyor. Herkesin hemen gelmeyebilir. Bir ay sonra gelen de var. Haslanmis misir, lahana , semizotu, rekolac kapsul iciyorum binlar benim sutu arttirdi.
ben de varıııııımmmBende varım kızlar(
sana çatı muayenesi yapıldı mı canım açıklık falan varmıCanim belirti var mi sendekuvete sicak su koydum oturdum az once ada cayi ictim. Her yontemi deniyorum
Canım benim de inmedi daha,bu cumartesi kontrol var gelmezse nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.maksimım bir hafta daha bekleriz,ama bekleme kararı alırsak her gün kontrole gelirsin dedi.Canım ikimiz mi kaldık şimdi ya şimdi adaçayı içtim kasılma artsın diye merdiven inip çıkacam bugün bi de doktor randevum yarın. Kanala inmedi sanki benim kız karnım göğsümden 4 parmak asagıda sadece sen ne durumdasın
Sakin los işikta emzir. İşik migrene iyi gelmiyor bildigim kadariyla. Duzelecek rutine oturacak. Cogumuz emzirme telasindayiz. Hepimiz farkkli sekilde ugrasiyoruz. Az cok zor uykusuz geciyor. Yetiyormu yetmiyormu telasi. İnsallah sutumuz cogalinca birakacaz mamayi. Kismet artik. Biberon veya kasik bebege gore degisiyordur. Bdnde uc kere mama veriyorum. biberonla veriyorum. Emmeyi birakmadi. Sende kendi bebegine gore ayarla hangisi onun icin daha iyi. İlk oglum emmedi biberona alisti. Bu emiyor masallah. Bunda dr brown kullaniyorum ilk oglumda avent kullandim. Kesinlikle ilk aylar dr brownu oneriyorum biberon kullanacak olsn varsa. Cektikce geliyor. Avent kendi cekmeyincede akiyor. Sutum bol degildi. Bol sutu gelmeydnler akiskanli biberon tercih etmemeli. Dr brown da mama köpürmüyor gaz olmuyor o yuzden.Aynen turunculuk canım. Günde 3 kare mama veriyor annem bende iyi olduğum an süt sağıyorum migren atağındayken süt verıyorlar. İnşallah çabucak saglıkla geçer bugünler mama hip almış eşim doktor kuzenı bi kaç marke söylemiş kendisi hip kullanmış eşimde onu almış biberonla mı kayıkla mı vermek iyi olur
Lactamil emziren anne içeceğini bi dene istersen. Ben bir kutu içmiştim o ara baya iyi kilo almıştı. Onun dışında yoğurt ceviz balık et gibi şeyler de sütünün kalitesini arttırır.kızlar acaba sütü yağlı hale nasıl getirebiliriz??benim bebiş geçen hafta 60 gr almış. bu hafta daha sıkı kampa aldım ama sanırım sütüm su gibi olanlardan. var mı bi fikri olan?süt içiyorum günde 2 kez süt anne sütünü daha yağlı yapar diyolar
sana çatı muayenesi yapıldı mı canım açıklık falan varmı
Canım benim de inmedi daha,bu cumartesi kontrol var gelmezse nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.maksimım bir hafta daha bekleriz,ama bekleme kararı alırsak her gün kontrole gelirsin dedi.
İizin oldu mu bebişi,Asiye'nin de olmadı daha.
Bir de sezeryan bekleyen arkadaşlar var.
En son baktiginda 41. Haftayla uyumluydu biraz büyük yani
Bendede şu an minoset plus dedı günde 3 defa ama etki etmiyor acilde doktor başka ağrı kesici verdi o çok ili geliyor ama yinede tutuyor. 3300 doğduk 3040 şu ün mama takviyesi yapcaz aç kalmasındansaMigren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuş
canım bana ultrasonla bakmadan önce yaptı doktor. Ben alt tarafa baskı iyice arttı 3 gündür deyince o zaman seni bi muayene edeyim dedi öyle yaptıGecen hafta yapilmisti o zaman yoktu. Kanala girmeden tekrar yapmiolar mi acaba
Benim oldu.hem de fena oldu dizimden itibaren sisti ve ozellikle ayak bileklerim. ablam doktor ayagini sarkitma dedi.oturuyorsam sandalye ustune koydum ayagimi.yatiyorsam da yuksek yastik mindere koydum.hatta gece uyurken bile.bunu uyguladiktan hemen sonra inmeye basladi sislikler simdi hic yok ve bol su ic
Teşekkürler kızlar evet hiç uzanmadığımı farkettim ondan oldu sanırım.Bende de oldu canım hamilelikte bu kadar şişmemişti ama uzanınca geçiyor canım 1 haftada tamamen geçermiş öyle dedi doktorum
Doktorum bana galactago diye bi damla verdi bitkisel eczaneden aldık günde 60 gr alıyor oğlum ortalama nasıl bilemiyorumkızlar acaba sütü yağlı hale nasıl getirebiliriz??benim bebiş geçen hafta 60 gr almış. bu hafta daha sıkı kampa aldım ama sanırım sütüm su gibi olanlardan. var mı bi fikri olan?süt içiyorum günde 2 kez süt anne sütünü daha yağlı yapar diyolar
İnşallah canım inan ne yersen ye piskolojin iyi olması lazım çünkü kızımda bire bir yaşadım sakin ol stres olunca migrenn de tutar ozaman emziremedkçe sütünde az gelir yani kafa dagıtcak mutlu etek bişeyler yap ve sakin ol gerisi çok kolayŞu anda evde herşey süt endeksli inşallah sakince atlatırız bugünleri
Ne ışık ne ses iyi geliyor.evde avent vardı şimdilik Onunla veriyoruz perşembe kontrolde düzeymiş dlur inşallah Sezeryan etkisi kısa sürede geçer inşallahSakin los işikta emzir. İşik migrene iyi gelmiyor bildigim kadariyla. Duzelecek rutine oturacak. Cogumuz emzirme telasindayiz. Hepimiz farkkli sekilde ugrasiyoruz. Az cok zor uykusuz geciyor. Yetiyormu yetmiyormu telasi. İnsallah sutumuz cogalinca birakacaz mamayi. Kismet artik. Biberon veya kasik bebege gore degisiyordur. Bdnde uc kere mama veriyorum. biberonla veriyorum. Emmeyi birakmadi. Sende kendi bebegine gore ayarla hangisi onun icin daha iyi. İlk oglum emmedi biberona alisti. Bu emiyor masallah. Bunda dr brown kullaniyorum ilk oglumda avent kullandim. Kesinlikle ilk aylar dr brownu oneriyorum biberon kullanacak olsn varsa. Cektikce geliyor. Avent kendi cekmeyincede akiyor. Sutum bol degildi. Bol sutu gelmeydnler akiskanli biberon tercih etmemeli. Dr brown da mama köpürmüyor gaz olmuyor o yuzden.
Hastane de bı bayan yağlı olması için tahin yiyorum demiştikızlar acaba sütü yağlı hale nasıl getirebiliriz??benim bebiş geçen hafta 60 gr almış. bu hafta daha sıkı kampa aldım ama sanırım sütüm su gibi olanlardan. var mı bi fikri olan?süt içiyorum günde 2 kez süt anne sütünü daha yağlı yapar diyolar
Aslında çok pozitifim mesela kv göğüs ucun yara olmuş ay ay diyor bende hayır yara olmadı olumsuz şey söylemek yok diyorum. Ben gayet iyiyim diye telkin ediyorum anneme göre nazar değdi hastanede ben direk ayaklandım ama eve gelince herşey kötüye sardı ama ben sürekli iyi olduğumu söylüyorum geççek bu günlerde inşallahİnşallah canım inan ne yersen ye piskolojin iyi olması lazım çünkü kızımda bire bir yaşadım sakin ol stres olunca migrenn de tutar ozaman emziremedkçe sütünde az gelir yani kafa dagıtcak mutlu etek bişeyler yap ve sakin ol gerisi çok kolay
canım hangi damlayı verdi? biz de relaktaz kullanıyoruz biraz daha iyi Allaha şükürBizimde bugn dr kontrolumz vardi bebgm 53 cm 4 kg olms gazi icn yeni bi gaz ilaci verdi kalca ultrsynu cekildi sonc guzldi sonra saglik ocaginda hepatt aşisini yaptrdk her ay hem dr hem saglk ocagi kontrlmz olack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?