- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.881
Cnm sutun yetersiz. Su eksikligi derken sivi eksikligi. Sut icip cis yapacak. Sut azsa cis azaliyor. Druna danis yada saglik ocagina gotur. Biz ek msma basladik bir iki gunde gecti bol cis yapti.En az 3 litre içmeye dikkat ediyorum canım ama yetmiyor mu acaba
Kilo vermesi normal sislikler ve bebek mekonyumunu kakasini yapiyor yaptikca dusuyor kilosuMigren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuş
Cnm aylik aldigi kilo normal olsun yeter. Kimisinin sutu yagli oluyor. Kilo aldiriyor. Yariyor bebege. Bazilarininki su gibi oluyor. Cis kaka yapmasi onemli . Cis kaka yapiyorsa sorun uok. Bir aylik oldumu bebis. Bir ay olmadan bitki caylari yada d vit disinda ilsc verilmiyir bebegeCumartesi 40 gr almıştı şimdi Pazartesi 60 gr vermiş kafama takıldı ama mamayı azalttım ona bağlıyorum canım bir de kızlar anason çayı 1 çay kaşığı veriyorum malum gaz sancılarımız başladı yavaştan
Canim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misinBizin göbeğimizn içinde parçack kakmstu krem sürüyorum biraz da çıkık göbeği dışa doğru. Sağlık ocağında göbeğin yakılması lazım dediler çock dr gttm yakmaya gerek yok etrafına da zarar vermeyelm boşu boşuna dedi
İlk disa dogru oluyor. Sonra geri cekiliyor. Eskiden parmakla ceviriyorlarmis. Cok ice cokuk oluyor. Birsey yapmayin . Bizimde hafif kanli kurumus kaldi. Birsey surmeyin dedi dr kendi cikacakCanim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin
Insallah cnim ya eve gidip hemen sıcak bi duş almak istiyorum. Gelir belki sütcanım anne memesi formunda biberonlar var ben ilkinde de bunda da onu kullanıyorum emmeme gibi bi problem yaşamadım ama bilemiyorum. şırıngayla besle istersen hastanede öyle yapmışlardı ama bizimkine az geldiği için ben evde biberona geçtim. zaten sit gelince sütün tadını daha çok seviyo mamayı içmiyolar
Gobdgi yenimi dustu. Bizim dustukten sonra yesil kaldi. Gobek baginin parcasi . Sonra kurudu kurumus kanli kaldi. Banyo yaptirip kuru tutuyoruz birsey surmeyin dedi dr kontrolde. Kontrole giderseniz soyler dr muaydne ederken goruyorCanim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin
İlk az geliyor cnm. Cektikce cogalacak. Evde rahat edersin rahat emzirirsin. Saglicakla buyut bebeginiInsallah cnim ya eve gidip hemen sıcak bi duş almak istiyorum. Gelir belki süt
Allah razi olsun cnım. Evet sezeryan. Dün vardi gün icinde yetmisti ama aksam yetmedi. Bu sabahta hiç gelmedi sıktığımdaGoznaydn olsn cnm sezeryndi dimi yarin yada bugun aksama dgru iner sutun bol sivi tuket ve emzirr bos olsada
Allah razi olsun cnim. Normalde bu gecede kalmam gerekiyo ama ben çıkmak istiyorum evse oglumda bende daha iyi olucaz. Gazımı sabaha karşı çıkardım bi tek yürürken otururken ağrım oluyo oda normalmis zatenİlk az geliyor cnm. Cektikce cogalacak. Evde rahat edersin rahat emzirirsin. Saglicakla buyut bebegini
Agri oluyor agri kesici yaziyorlar. Bol su ic. Ve her arandiginda emzir. Cektikce gelecek sutun. Bir ay kirk gine sncak oturuyor sut yapimi. İki saati gecirme .Allah razi olsun cnim. Normalde bu gecede kalmam gerekiyo ama ben çıkmak istiyorum evse oglumda bende daha iyi olucaz. Gazımı sabaha karşı çıkardım bi tek yürürken otururken ağrım oluyo oda normalmis zaten
Canım ikimiz mi kaldık şimdi ya şimdi adaçayı içtim kasılma artsın diye merdiven inip çıkacam bugün bi de doktor randevum yarın. Kanala inmedi sanki benim kız karnım göğsümden 4 parmak asagıda sadece sen ne durumdasın
Sağol canım biraz daha takip edeyim o zaman çiş yapması normal aslında en az 4 bez degistiriyoruz günde doktorumuz normal dedi ama yine de bir göstereyim canım sağolCnm sutun yetersiz. Su eksikligi derken sivi eksikligi. Sut icip cis yapacak. Sut azsa cis azaliyor. Druna danis yada saglik ocagina gotur. Biz ek msma basladik bir iki gunde gecti bol cis yapti.
Bende varım kızlar(
Sağol Can'ım Yeterli beslenme olmadığı içinmiş canımcok cok gecms olsn canm ya simdi nasil oldn peki o kan nedn gelms ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?