2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kilo vermesi normal sislikler ve bebek mekonyumunu kakasini yapiyor yaptikca dusuyor kilosu

Cnm aylik aldigi kilo normal olsun yeter. Kimisinin sutu yagli oluyor. Kilo aldiriyor. Yariyor bebege. Bazilarininki su gibi oluyor. Cis kaka yapmasi onemli . Cis kaka yapiyorsa sorun uok. Bir aylik oldumu bebis. Bir ay olmadan bitki caylari yada d vit disinda ilsc verilmiyir bebege

Canim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin

Canim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin
İlk disa dogru oluyor. Sonra geri cekiliyor. Eskiden parmakla ceviriyorlarmis. Cok ice cokuk oluyor. Birsey yapmayin . Bizimde hafif kanli kurumus kaldi. Birsey surmeyin dedi dr kendi cikacak

Insallah cnim ya eve gidip hemen sıcak bi duş almak istiyorum. Gelir belki süt

Gobdgi yenimi dustu. Bizim dustukten sonra yesil kaldi. Gobek baginin parcasi . Sonra kurudu kurumus kanli kaldi. Banyo yaptirip kuru tutuyoruz birsey surmeyin dedi dr kontrolde. Kontrole giderseniz soyler dr muaydne ederken goruyor

luthien_dreamon cnm gumus kapaklar ise yaradi 4. Gunde iyilesti yaram. Simdi sadece onlari kullaniyorum. Arada cikariyorum. Hava almasi gerekiyormus. Sende takacaksan arada cikar. Kullaniminda sitede arada hava almasi icin cikartin taziyordu. Sut akinca terleyince islak kaliuormus.

İlk az geliyor cnm. Cektikce cogalacak. Evde rahat edersin rahat emzirirsin. Saglicakla buyut bebegini
Allah razi olsun cnim. Normalde bu gecede kalmam gerekiyo ama ben çıkmak istiyorum evse oglumda bende daha iyi olucaz. Gazımı sabaha karşı çıkardım bi tek yürürken otururken ağrım oluyo oda normalmis zaten

Allah razi olsun cnim. Normalde bu gecede kalmam gerekiyo ama ben çıkmak istiyorum evse oglumda bende daha iyi olucaz. Gazımı sabaha karşı çıkardım bi tek yürürken otururken ağrım oluyo oda normalmis zaten
Agri oluyor agri kesici yaziyorlar. Bol su ic. Ve her arandiginda emzir. Cektikce gelecek sutun. Bir ay kirk gine sncak oturuyor sut yapimi. İki saati gecirme .

Cnm sutun yetersiz. Su eksikligi derken sivi eksikligi. Sut icip cis yapacak. Sut azsa cis azaliyor. Druna danis yada saglik ocagina gotur. Biz ek msma basladik bir iki gunde gecti bol cis yapti.
Sağol canım biraz daha takip edeyim o zaman çiş yapması normal aslında en az 4 bez degistiriyoruz günde doktorumuz normal dedi ama yine de bir göstereyim canım sağol

Kızlar spinal sezeryan sonrası ayağınızda bacaklsrda şişme ödem oldumu baya davul oldular benim ayaklar hamilelikte şişmemişti

kızlar acaba sütü yağlı hale nasıl getirebiliriz??benim bebiş geçen hafta 60 gr almış. bu hafta daha sıkı kampa aldım ama sanırım sütüm su gibi olanlardan. var mı bi fikri olan?süt içiyorum günde 2 kez süt anne sütünü daha yağlı yapar diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…