2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
inşallah zamanında gelir canım ben bol hurma yeniştim bol bol tempolu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım işe yaradı :)
inşallah bende de işe yarar canım dün bir parmak açıklık var bebeğin başı da iyi baskı yapıyor dedi doktor ama bakalım ne olacak

sevndm canm o parçack içinde kalacak zaten dedi doktor bize de

yok canım kontrol etmedi. nst de sancım yok. başı da daha inmemiş. herhalde ondan muayene etmedi. ben de hiç farklılık hissetmiyorum zaten.

Kızlar hepiniden Allah razı olsun ilginize sağolun bebeğime mama verdiğimde 7-8 saat zaten 2 -3 defa oldu taaa geçen hafta bıraktık mama vermeyi sırf anne sütü veriyorum en geç 3 saate uyandırıyorum kilo alımı as da olsa yeter günlük 15 gr maalesef ama böyle bebekte mutlu bende göğüslerin fena Ne zaman iyileşir bilmiyorum hele bugünlerde saha çok acıyor acıya alışarak azalmasını bekliyorum bir de dün dr kontrolüne gittim dikişlerime baktı açtı gibi arasını şimdi sısım sızım sızlıyor ağladım bile ne yapmış olabilir

Okurken satırlarını ağladım İnan ki öncelikle gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini sağlıkla sıhhatle evinize gelmeyi Nasip etsin dualarımdasınız

Emmez diye korkuyorum
canım anne memesi formunda biberonlar var ben ilkinde de bunda da onu kullanıyorum emmeme gibi bi problem yaşamadım ama bilemiyorum. şırıngayla besle istersen hastanede öyle yapmışlardı ama bizimkine az geldiği için ben evde biberona geçtim. zaten sit gelince sütün tadını daha çok seviyo mamayı içmiyolar

canım bebeğinin kilosu çok düşük 3 saat çok uzun bence hala. kendini toparlayana kadar gündüzleri saat başı emzirsen daha iyi olur bence gece yine 2-3 saat bekleyebilirsin belki ama gündüzleri bu saatlerle beslersen kilo alamaz günde 15 gr az bence elinden geleni yap bence

Migren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuş

canım ilk hafta kilosunun düşümü normal şişlikler falan gidiyo

Gözünaydın canım..Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin..Ameliyatı da iyi geçer inşallah kuzunun..Şafi ismi hürmetine şifa bulsun inşallah

Benimde dustukten sonra iki gun hafif kanadi cok az batikondegdirdim.ama cock cok.az mikrop kapmasin die benimkininde cikik ortasi hafif ama gun gectikce cekikiyor gibi daha dok gostermedim aylik knt goturucem ama artik kanamadigi icin sanmiorm bu mudahalede bulunulcagini yakma islemi surekli bi kanama old yapailiyor die biliyorum

Slm kızlar bizde kontrol den geliyoruz 38+1 iz bugün bebeğimiz de gayet memnunmuş yerinden suyumuz yeterliymis .. haftaya pazartesi ye kesin tarih verdi dktorumuz sezeryan için günlerimiz sayılı artık...
Hadi gözünaydın canım tarihte almışsın.. Maşallah paşaya..Benimki ne zaman teşrif edecek acaba..bizde 38+5 iz bugün :)

@iiz canım senin de 40. haftan dolmuştu değil mi? senin dr bekleyelim demişti dimi?

Canım ikimiz mi kaldık şimdi ya şimdi adaçayı içtim kasılma artsın diye merdiven inip çıkacam bugün bi de doktor randevum yarın. Kanala inmedi sanki benim kız karnım göğsümden 4 parmak asagıda sadece sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…