- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.861
inşallah bende de işe yarar canım dün bir parmak açıklık var bebeğin başı da iyi baskı yapıyor dedi doktor ama bakalım ne olacakinşallah zamanında gelir canım ben bol hurma yeniştim bol bol tempolu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım işe yaradı :)
canım bizim de öyle olmuştu ara ara kanıyo gibiydi yani kurumuş kan oluyodu tekrar K vitamini yapıldı ve göbeğini alkolle temizlememizi istedi doktor bu da işe yaramazsa başka bi ilaç dedi adını hatırlamıyorum şimdi . o da işe yaramazsa en son çare yakma dedi ama onu önermedi leke kalıyomuş. Allaha şükür bizimki düzeliyor.bizimki de dışa çıkık ama o 2 yaşına kadar düzeliyor merak etme
yok canım kontrol etmedi. nst de sancım yok. başı da daha inmemiş. herhalde ondan muayene etmedi. ben de hiç farklılık hissetmiyorum zaten.Aynen canım yaaaa çok nazlı çıktılar. Seni alttan muayene etti mi doktor. Beni dün muayene etti hiç ümidim yoktu ama bir parmak açıklık varmış bebeğin başı da iyi baskı yapıyor dedi cuma tekrar kontrolümüz var olmazsa pazartesi karar vericez ne yapacağımıza
şekerden dolayı hurma yiyemiyorum geçen hafta hurma yedim, bu sefer de göbeği aşırı genişlediinşallah zamanında gelir canım ben bol hurma yeniştim bol bol tempolu yürüyüp merdiven inip çıkmıştım işe yaradı :)
Emmez diye korkuyorumcanım sütün zamanla gelir mama vermekten korkma aç kalması daha kötü çünkü sütün yetince kesersin zaten mamayı
Küçük su biberonuyla verdim cnim. Sen nasil veriyosunMamayı neyle veriyorsunuz canım.
Okurken satırlarını ağladım İnan ki öncelikle gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişini sağlıkla sıhhatle evinize gelmeyi Nasip etsin dualarımdasınızKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Hayırlısı olsun canım hepimiz içinyok canım kontrol etmedi. nst de sancım yok. başı da daha inmemiş. herhalde ondan muayene etmedi. ben de hiç farklılık hissetmiyorum zaten.
canım anne memesi formunda biberonlar var ben ilkinde de bunda da onu kullanıyorum emmeme gibi bi problem yaşamadım ama bilemiyorum. şırıngayla besle istersen hastanede öyle yapmışlardı ama bizimkine az geldiği için ben evde biberona geçtim. zaten sit gelince sütün tadını daha çok seviyo mamayı içmiyolarEmmez diye korkuyorum
canım bebeğinin kilosu çok düşük 3 saat çok uzun bence hala. kendini toparlayana kadar gündüzleri saat başı emzirsen daha iyi olur bence gece yine 2-3 saat bekleyebilirsin belki ama gündüzleri bu saatlerle beslersen kilo alamazKızlar hepiniden Allah razı olsun ilginize sağolun bebeğime mama verdiğimde 7-8 saat zaten 2 -3 defa oldu taaa geçen hafta bıraktık mama vermeyi sırf anne sütü veriyorum en geç 3 saate uyandırıyorum kilo alımı as da olsa yeter günlük 15 gr maalesef ama böyle bebekte mutlu bende göğüslerin fena Ne zaman iyileşir bilmiyorum hele bugünlerde saha çok acıyor acıya alışarak azalmasını bekliyorum bir de dün dr kontrolüne gittim dikişlerime baktı açtı gibi arasını şimdi sısım sızım sızlıyor ağladım bile ne yapmış olabilir
Migren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuşMigren atakları beni bitirmiş durumda annem ve eşim olmasa bitmiştim. Oğlumun bezi 3. 4 kere kanlıydı hep ve bende atak geçirince süt veremedim dün mama aldık bugün kontrole gittik doktorda kilo kaybı olduğunu söylemiş günde 3 kere mama verin demiş perşembe tekrar kontrol demiş demiş diyorum çünkü migren tuttu ve ben oğlumla hastanede hiç ilgilenemedim. Humana incir dereotu semizotu su harici süt artıcı tavsiyeleriniz var mı
canım ilk hafta kilosunun düşümü normal şişlikler falan gidiyoMigren için 5 lt su ve nescafe dedi doktor cidden haklı çıktı canım bir de günde 3 kere parol içiyorum ağrısada ağrımasada çünkü tuttu mu bitiriyor insanı beynim döndü resmen ben mama takviyeli gidiyorum süt var gibi ama 3530 doğduk 3230 çıktı dün demek ki süt tam oturmadı ama sürekli emziriyorum en iyi sütü arttıran şey buymuş
Gözünaydın canım..Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin..Ameliyatı da iyi geçer inşallah kuzunun..Şafi ismi hürmetine şifa bulsun inşallahKizlar hakkinizi helal edin hemen yazamadim. Oglen eşimi aldilar yogun bakima videosunu cekti o bile iyi geldi. Tanimiz dogrulandi yapilan ekoda. 7 -10 gun arasi durumuna gore ameliyat planlaniyor. 3100 gram 50 cm. Suan yogun bakimda sadece izlem ve onlem amacli. Hafif tirnaklarinda morluklari var. 8de 1 saat yanina indim. Elini tuttum tenini oksadim. Süt 2 kere sagdim az az da olsa sari sutum geldi bakalim 3 saatte bir sagiyorum. 2 sutu az once yine yolladik. Simdilik durum bu.
Cumartesi 40 gr almıştı şimdi Pazartesi 60 gr vermiş kafama takıldı ama mamayı azalttım ona bağlıyorum canım bir de kızlar anason çayı 1 çay kaşığı veriyorum malum gaz sancılarımız başladı yavaştancanım ilk hafta kilosunun düşümü normal şişlikler falan gidiyo
Kızlar oğlum gece hic durmadi agladi hep. 30 ml mama verdimumarim sütüm dolar bi an önce yetmiyo çünkü
canım bizim de öyle olmuştu ara ara kanıyo gibiydi yani kurumuş kan oluyodu tekrar K vitamini yapıldı ve göbeğini alkolle temizlememizi istedi doktor bu da işe yaramazsa başka bi ilaç dedi adını hatırlamıyorum şimdi . o da işe yaramazsa en son çare yakma dedi ama onu önermedi leke kalıyomuş. Allaha şükür bizimki düzeliyor.bizimki de dışa çıkık ama o 2 yaşına kadar düzeliyor merak etme
Hadi gözünaydın canım tarihte almışsın.. Maşallah paşaya..Benimki ne zaman teşrif edecek acaba..bizde 38+5 iz bugün :)Slm kızlar bizde kontrol den geliyoruz 38+1 iz bugün bebeğimiz de gayet memnunmuş yerinden suyumuz yeterliymis .. haftaya pazartesi ye kesin tarih verdi dktorumuz sezeryan için günlerimiz sayılı artık...
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..Kızlar oğluşum doğdu anca yazabildim. Emzirmeye çalışıyorum ha bire. 51 cm 3170 gr. Herşey yolunda şu an maşallah.
@iiz canım senin de 40. haftan dolmuştu değil mi? senin dr bekleyelim demişti dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?