- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.961
Ramdevum vardı benim büyük umutla inmiştir diye bekledim ama İnmemişBen de sinirlerim de bozuldu biraz aglayasim var ama sanirim benim.kanala girdi asagi cok baski hissettim bugun
Benim su geldi sabah 10 du. 14 e sezeryan dedik o süreçte 1 kere nst yapıldıMerhaba eylül anneleri .. Sezeryanı kesin olanlar ve sezeryan doğum yapanlar nst ye girdiniz mi acaba .. Yani sezeryan olacaklar için nst istiyor mu dr. .. Gerek görüyorlar mı
Ramdevum vardı benim büyük umutla inmiştir diye bekledim ama İnmemişBen de sinirlerim de bozuldu biraz aglayasim var ama sanirim benim.kanala girdi asagi cok baski hissettim bugun
Sen kacinci haftadasin? Benim de yarin sabah kontrolumdoktor dogmazsa ptesi sezeryan diyor
Sezeryan icin cok erken degil mi ben 40+5 deyim hala bekliyorum
Canım ucu silikonlu Bebek kaşığı nasıl bir şey ?Ben şırıngayla yada ucu silikonlu bebek kaşıklarıyla verdim. Şuan gerek kalmadı. Emiyor sadece. Biberona alışınca emmeyi bırakabilir deniyor. Ama tabii bebekten bebeğe değişir
Ya bende şu an mecbur silikon uçla verıyorumDenizatidenizyildizi canım eğer mümkünse silikon uç kullanmamanı tavsiye ederim. Ben hastanede ilk 2 gün kullandım hemşirenin tavsiyesiyle, eve gelince bebeğim emmeyi bıraktı hatta memeyi görünce çığlıklar atmaya başladı. Şuan her öğün için süt sağıp veriyorum ve çok yorucu.
Silikon ucun içine göğüsünü tam ortalayıp kenardaki kanatları göğsüne yatırıyorsun. Bu kadar.
Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Gozunuz aydin,masallah bebisine..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin isallahHerkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Allah ana Li babalı büyütmeyi nasip etsin bende epidural normal istiyorum insallah olurHerkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Gözün aydın canım Allah uzun sağlıklı hayırlı bereketli ömürler versin Defnecik'e.Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Hayırlısı canım dogru ellerde epidural buyuk nmetmiş anladım.ıns istedğn gibi olur herseyAllah ana Li babalı büyütmeyi nasip etsin bende epidural normal istiyorum insallah olur
Canım cok sagol bende de yıne kesı vr ıc vr dıs dıkısler var onlar oturup kalkarken yururken engel oluyor malesef. Nefes egzersizlerimin buyuk faydasını gordjm herkes doguma vucudunu hazırlarsa hıc kotu dogum hıkayesi duymamıs oluruzGözün aydın canım Allah uzun sağlıklı hayırlı bereketli ömürler versin Defnecik'e.
Normal Doğum yapman ne kadar güzel hemen iyileşirsin, rahat rahat evine geçersin. Silikon uca alıştırma sakın bebeğini, hemşire doğru söylemiş.
Canim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin
Bizim kide öyle olmuştu canım. Çok kanarsa yakıCaz dediler. Batikon gazlı bezle pansuman yaptık günde bir kez. Geçti sonra
Canmm cok sevindim gozunuz aydin, hayirli olsun Allah anali babali buyutsunHerkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?