2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Uzun süre sonra herkese merhabalar umarım tüm anneler bebekler iyidir
Doğumdan sonra giremedim 21 günlük olduk bana yapışık bi oğlum var sürekli kucakta özellikle memede olmak istiyor hiç vaktim olmuyor onun harici birşeye.
Doğum yapanlar 3 hafta sonrası kilo verme duruyor mu inmeye devam ediyor mu sizde? 20 kilo almıştım çoğu kilo değil ödemmiş 14 ü gitti bugünden sonrada gitmeye devam eder mi meraktayım

Merhaba eylül anneleri .. Sezeryanı kesin olanlar ve sezeryan doğum yapanlar nst ye girdiniz mi acaba .. Yani sezeryan olacaklar için nst istiyor mu dr. .. Gerek görüyorlar mı
Benim su geldi sabah 10 du. 14 e sezeryan dedik o süreçte 1 kere nst yapıldı

Ben şırıngayla yada ucu silikonlu bebek kaşıklarıyla verdim. Şuan gerek kalmadı. Emiyor sadece. Biberona alışınca emmeyi bırakabilir deniyor. Ama tabii bebekten bebeğe değişir
Canım ucu silikonlu Bebek kaşığı nasıl bir şey ?
Benim bebeğim de memeyi reddediyor 2 gündür sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemiyorum aslında.

Denizatidenizyildizi canım eğer mümkünse silikon uç kullanmamanı tavsiye ederim. Ben hastanede ilk 2 gün kullandım hemşirenin tavsiyesiyle, eve gelince bebeğim emmeyi bıraktı hatta memeyi görünce çığlıklar atmaya başladı. Şuan her öğün için süt sağıp veriyorum ve çok yorucu.

Silikon ucun içine göğüsünü tam ortalayıp kenardaki kanatları göğsüne yatırıyorsun. Bu kadar.

Ya bende şu an mecbur silikon uçla verıyorum

Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler

güle güle büyüt canım.gözün aydın.
ben de normal doum istiyorum birazcı ta olsa hikayeni anlatır mısın canım

Gozunuz aydin,masallah bebisine..allah anali babali,saglikla buyutmeyi nasip etsin isallah

Allah ana Li babalı büyütmeyi nasip etsin bende epidural normal istiyorum insallah olur

Gözün aydın canım Allah uzun sağlıklı hayırlı bereketli ömürler versin Defnecik'e.
Normal Doğum yapman ne kadar güzel hemen iyileşirsin, rahat rahat evine geçersin. Silikon uca alıştırma sakın bebeğini, hemşire doğru söylemiş.

Canım cok sagol bende de yıne kesı vr ıc vr dıs dıkısler var onlar oturup kalkarken yururken engel oluyor malesef. Nefes egzersizlerimin buyuk faydasını gordjm herkes doguma vucudunu hazırlarsa hıc kotu dogum hıkayesi duymamıs oluruz

Canim bizimkinin iç tarafında da biraz yeşil bişiler var sen parça olduğunu nasıl anladın dr mu söyledi Ayy bizimki de dışa doğru panikledim şimdi biraz tarif edebilir misin

Bizim kide öyle olmuştu canım. Çok kanarsa yakıCaz dediler. Batikon gazlı bezle pansuman yaptık günde bir kez. Geçti sonra

Bizimki kanamıyor sadece sulanma vardı oda pansuman ile azaldı Hatta sadece et gibi parçacık kaldı etrafında akıntı yok gibi antibiyotik krem sürüyoruz tamamen azalması için

Canmm cok sevindim gozunuz aydin, hayirli olsun Allah anali babali buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…