- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #25.981
GöZün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başınaHerkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün :)Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Benim su geldi sabah 10 du. 14 e sezeryan dedik o süreçte 1 kere nst yapıldı
niye suni sancı değilde sezeryan ?
D
Ramdevum vardı benim büyük umutla inmiştir diye bekledim ama İnmemişinşallah senin bebiş inmiştir. Bende daraldım çok çıkarken gözlerim doldu
40. haftada bitti bir şey yok. benımde kanala ınme yok. nst de sancı yok.benımde 4 parmak boşluk var sadece. durumumuz aynı görünüyor
Canım ben varım.Kızlar normal doğum yapıp uyuşturma almayan var mı ?? Doğal doğum yapan..
Canim gozun aydin.allah analı babalı büyütsün.Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Canım hiç kaygilanma benim de hiç belirtim yoktu birden geldi sancilarim bebisler nasıl doğmak istediklerine bile kendileri karar veriyorlarsen daha yenı gırıyorsun 40 . haftaya ben bıtırdım
Kızlar dün bebeğimin göbeği düştü. Dünden beri neredeyse hiç uyumuyor 15 dakika uyuyup kalkıyor ve çok zor uyuyor. Göbeği düşene kadar böyle bir durum yoktu. Kanaması falan da yok aslında ama böyle bir durum yaşayan var mı diye merak ettim. Başka herşeyi normal emmesi falan neden olabileceği ile ilgili aklıma başka bir şeyde gelmedi
Evet canım yeni düştü yeşil bi kısım vat göbeğinde biraz da kan olmuş giydiği zıbın ı banyoda sonra.Gobdgi yenimi dustu. Bizim dustukten sonra yesil kaldi. Gobek baginin parcasi . Sonra kurudu kurumus kanli kaldi. Banyo yaptirip kuru tutuyoruz birsey surmeyin dedi dr kontrolde. Kontrole giderseniz soyler dr muaydne ederken goruyor
Eczanelerde var canım ben hep bebedorun gördüm. Mama kaşığı ucu çok sert değil orta sertlikte. Bebeğin ağzında bir süre tut kaşığı. O zaman yutmaya başlıyor . Biz ilk başta hep öyle verdikCanım ucu silikonlu Bebek kaşığı nasıl bir şey ?
Benim bebeğim de memeyi reddediyor 2 gündür sağıp biberonla veriyorum ama biberon kullanmak istemiyorum aslında.
Hoşgeldin defne. Güle güle büyütünHerkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
Çok yara oldu gogusumDenizatidenizyildizi canım eğer mümkünse silikon uç kullanmamanı tavsiye ederim. Ben hastanede ilk 2 gün kullandım hemşirenin tavsiyesiyle, eve gelince bebeğim emmeyi bıraktı hatta memeyi görünce çığlıklar atmaya başladı. Şuan her öğün için süt sağıp veriyorum ve çok yorucu.
Silikon ucun içine göğüsünü tam ortalayıp kenardaki kanatları göğsüne yatırıyorsun. Bu kadar.
nerden almıştın cnm? eczanede satılıyo mu?bizde gaz sorununhad safhadaYani bana vermişti kullanıyordum geçen haftada tartildi yine aynı günde 60 gr almıştı. Bide çok şükür gaz sancımız olmuyor ilacın içinde Rezene felan var tavsiye ederim kızlar bitkisel günde 4 kere bir su bardagina 20 damla damlatiyorum
Göbeğini kokla. Kötü koku varsa enfeksiyon oluyor. Kötü koku yoksa göbekle ilgili değildir sıkıntısı. Ateşini ölçün. Gazı olabilirKızlar dün bebeğimin göbeği düştü. Dünden beri neredeyse hiç uyumuyor 15 dakika uyuyup kalkıyor ve çok zor uyuyor. Göbeği düşene kadar böyle bir durum yoktu. Kanaması falan da yok aslında ama böyle bir durum yaşayan var mı diye merak ettim. Başka herşeyi normal emmesi falan neden olabileceği ile ilgili aklıma başka bir şeyde gelmedi
ya benim sadece 5 kilo gitti 5 kilo duruyo ayneUzun süre sonra herkese merhabalar umarım tüm anneler bebekler iyidir
Doğumdan sonra giremedim 21 günlük olduk bana yapışık bi oğlum var sürekli kucakta özellikle memede olmak istiyor hiç vaktim olmuyor onun harici birşeye.
Doğum yapanlar 3 hafta sonrası kilo verme duruyor mu inmeye devam ediyor mu sizde? 20 kilo almıştım çoğu kilo değil ödemmiş 14 ü gitti bugünden sonrada gitmeye devam eder mi meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?