2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizariklik akinti sislik koku yoksa endise etme. On onbesgun sonra yavas yavas gaz sancilari basliyor. Senin yediginlede alakali. Bazen cok bazen az. Kendini zorlayarak agliyorsa , ayaklarini cekerek agliyorsa gaz sancisidir.

Bizde bugun 10 günlük olduk daha 6 kilo gitmiş sadece ama hergun gıdıyor az az birşey yapmamama rağmen 4 kilom kaldı benımde eskı kiloma ama görmez diye de korkmuyor degılım extra bırsey yapan varmı bu konuda arkadaşlar yada tavsıyeleri olan

Hanımlar bana yasibolan bı bayan 4 5 tane çörek otunu çok az su ile kaynatiyorum çocuk emdikden sonra bı kaç kaşık veriyorum demişti gaz için bı deneyin isterseniz hiç Gazi olmuyor dedi

Çok şükür bugün kendimi toparlarım artık sağlık ocağı kontrolüne gittik çok güzel ilgilendiler kilo da almış oğluşumuz. Ve bende doğuma 74 ile gitmiştim bugün 65 çıktım
çok iyi gitmiş kilon canım maşallah..Darısı bana 18 kilo aldım dahada doğurmadım yani :)

canım biz 3 gündür relaktaz damla kullanıyoruz daha iyi çıkarıyor gazını tabi sıfıra indirmedi ama biraz da olsun rahatlattı
Canim kizim gazini cikariyor..ama yinede çok ağlıyor..demekki. kızım çok gazlidir.bide bende iki gündür bendede gaz ver..ondanda olabilir
...yorgun ve uykususuzm

Uykusuzluktan basim çok ağrıyor.allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…