- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.001
ben canım iki doğumumda da normal olduKızlar normal doğum yapıp uyuşturma almayan var mı ?? Doğal doğum yapan..
Kizariklik akinti sislik koku yoksa endise etme. On onbesgun sonra yavas yavas gaz sancilari basliyor. Senin yediginlede alakali. Bazen cok bazen az. Kendini zorlayarak agliyorsa , ayaklarini cekerek agliyorsa gaz sancisidir.Kızlar dün bebeğimin göbeği düştü. Dünden beri neredeyse hiç uyumuyor 15 dakika uyuyup kalkıyor ve çok zor uyuyor. Göbeği düşene kadar böyle bir durum yoktu. Kanaması falan da yok aslında ama böyle bir durum yaşayan var mı diye merak ettim. Başka herşeyi normal emmesi falan neden olabileceği ile ilgili aklıma başka bir şeyde gelmedi
allah yardımcım olsun canım, sağlıkla gelsin işallah..Arkadaslar doktordan geldim.kizim 3700u gecmis ve boynuna kordon dolanmis o yuzden kanala inemiomus. Kalp beyin akisi sinirdaymis 1 hafta daha beklesek kilo alir dedi yarin sabah sezeryan
Masallah kizina canim, simdiden hayirli dogumlarArkadaslar doktordan geldim.kizim 3700u gecmis ve boynuna kordon dolanmis o yuzden kanala inemiomus. Kalp beyin akisi sinirdaymis 1 hafta daha beklesek kilo alir dedi yarin sabah sezeryan
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımArkadaslar doktordan geldim.kizim 3700u gecmis ve boynuna kordon dolanmis o yuzden kanala inemiomus. Kalp beyin akisi sinirdaymis 1 hafta daha beklesek kilo alir dedi yarin sabah sezeryan
Canım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..masallah oglusuna..Çok şükür bugün kendimi toparlarım artık sağlık ocağı kontrolüne gittik çok güzel ilgilendiler kilo da almış oğluşumuz. Ve bende doğuma 74 ile gitmiştim bugün 65 çıktım
Canım benim kızımın da gazi. Çok var..bana önereceğiniz gaz ilacı varminerden almıştın cnm? eczanede satılıyo mu?bizde gaz sorununhad safhada
canım biz 3 gündür relaktaz damla kullanıyoruz daha iyi çıkarıyor gazını tabi sıfıra indirmedi ama biraz da olsun rahatlattıCanım benim kızımın da gazi. Çok var..bana önereceğiniz gaz ilacı varmi
Canım ben varım.
Canım ben varım.
çok iyi gitmiş kilon canım maşallah..Darısı bana 18 kilo aldımÇok şükür bugün kendimi toparlarım artık sağlık ocağı kontrolüne gittik çok güzel ilgilendiler kilo da almış oğluşumuz. Ve bende doğuma 74 ile gitmiştim bugün 65 çıktım
Canım benim dikisim yoktu..ama bende emzirirken belim ağrıyordu..suan ağrım yok.dikişin var mı cnm ? Çok sıkmışım kndimş sanırım bide emzirmekten heralde belm sırtm ağrıyo benim
Canim kizim gazini cikariyor..ama yinede çok ağlıyor..demekki. kızım çok gazlidir.bide bende iki gündür bendede gaz ver..ondanda olabilircanım biz 3 gündür relaktaz damla kullanıyoruz daha iyi çıkarıyor gazını tabi sıfıra indirmedi ama biraz da olsun rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?