- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.021
Canım merak etme kilon giderçok iyi gitmiş kilon canım maşallah..Darısı bana 18 kilo aldımdahada doğurmadım yani :)
Gözünaydın canım..Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin..Darısı bizlere olsun..Herkese selam kızlar dun sabah 09.19 da defnemı kucagıma aldım. Epıdural normal dogumla 3040 kılo olarak pembıs ve cakır gozlu bı kızım oldu cok sukur. Inanılmaz guzel bı duyguymus allah ısteyen hrrkeee nasıp etsın. Bgun oglen hastaneden evımıze taburcu olacagız kısmetse. Ilk sut hemen geldı bebegım de emıyor sılıkon ucla emzıryorduk ama bugece bebek hemsıresı sılıkon ucs degıl dıfrkt memeye alıstırslım attık dedı. Meme ucum cok az var oyuzden bebegım emerkrn cok zorlanıor sonrs sut grlmrdıgı ıcın sınırlenıyor sımdıden gogus ucum acımaya basladı ıkı saatte bır emzırıyoruz bızden haberler bunlar kızlar mesajlara bakamadım yenı dogan bebıslerımız dunyaya hosgeldıler
inşallah canım..Kıızmda 20 kilo almıştım 10 kilosu doğumda gitmişti..5 kiloda 40 çıkınca gitti..Rahat vermiştim ama ozaman 20 li yaşlardaydım şimdi 30 lu larda :) oyüzden merak ediyorum bende gidecekmi bakalım..Sen kaç kilo almıştınCanım merak etme kilon gider
Benim kilom gitti..ustune hamile kaldığım kilodanda daha zayıfladım
..
Sağol canım valla yenidençdoğmuş gibiyim. Yinede ağrı kesici içiyorum migren olurda tutacak olursa diyeCanım geçmiş olsun..iyi olmana sevindim..masallah oglusuna..
Ay hiç beklemiyordum bu kadar zamanlada doğum kiloma inerim. Hoş süt olsun sağlık dlsun kilo zamanla gider. Sağlıklı kolay doğumlar canımçok iyi gitmiş kilon canım maşallah..Darısı bana 18 kilo aldımdahada doğurmadım yani :)
Canım hayırlısı olsun önemli olan hem senin hem de kızının sağlıklı olması.allah yardımcınız olsunArkadaslar doktordan geldim.kizim 3700u gecmis ve boynuna kordon dolanmis o yuzden kanala inemiomus. Kalp beyin akisi sinirdaymis 1 hafta daha beklesek kilo alir dedi yarin sabah sezeryan
Hem sana hem oğluşuna maşallah canımÇok şükür bugün kendimi toparlarım artık sağlık ocağı kontrolüne gittik çok güzel ilgilendiler kilo da almış oğluşumuz. Ve bende doğuma 74 ile gitmiştim bugün 65 çıktım
Benimki de bugün uyuyor dün gece yaptı huysuzluk heralde huy değiştiriyor canım ama yine de en ufak bişey de acaba mı diyorum fazla evhamliyim galiba :)cnm hep huy dğeiştiriyolar. Göbeklemi ilgili bilmiyorum tabi senin. Bnmki bişeyden bişey yokken 3 gün mememden düşmedi 1 saat deliksiz uyumadı bugün başladı uyumaya :) tam sıpa
Göbeğini koklamak aklıma gelmemişti canım çok sağol yapicam onu ama sanırım gazi varmış bugün baya gaz çıkardıkGöbeğini kokla. Kötü koku varsa enfeksiyon oluyor. Kötü koku yoksa göbekle ilgili değildir sıkıntısı. Ateşini ölçün. Gazı olabilir
Evet sanırım gazi varmış canım bugün baya bir çıkardı rahatladı ondan sonraKizariklik akinti sislik koku yoksa endise etme. On onbesgun sonra yavas yavas gaz sancilari basliyor. Senin yediginlede alakali. Bazen cok bazen az. Kendini zorlayarak agliyorsa , ayaklarini cekerek agliyorsa gaz sancisidir.
Benimki de bugün uyuyor dün gece yaptı huysuzluk heralde huy değiştiriyor canım ama yine de en ufak bişey de acaba mı diyorum fazla evhamliyim galiba :)
Canım bende şuan 29 yaşındayım seninde kilon gider merak etme..ben toplam 7 kilo almıştım..ben hamilelikte sadece göbeğim çıkıyor oda çok az..bebegi emzirdigindede kilon gider canım..inşallah canım..Kıızmda 20 kilo almıştım 10 kilosu doğumda gitmişti..5 kiloda 40 çıkınca gitti..Rahat vermiştim ama ozaman 20 li yaşlardaydım şimdi 30 lu larda :) oyüzden merak ediyorum bende gidecekmi bakalım..Sen kaç kilo almıştın
hangi aşama da epidüral verdiler canım ? sen açılmayı farkedebildin mi naısl bir şey hissediliyor ?Hayırlısı canım dogru ellerde epidural buyuk nmetmiş anladım.ıns istedğn gibi olur hersey
canım çok geçmiş olsun cabucak toparlarsın inşallahkızlar ishal kusma üşüme şikayetiyle acildayimkızımla oğlumu anneanne babaanne ve bakıcıya bıraktım ama hiç rahat değil içim. gazlı bi bebek dua edin biran önce taburcu olayım bu gaz sancısı ne pis bişeymiş doğumda bu kadar sancı çekmemiştim. prensesimi şimdi daha iyi anlıyorum
Çok geçmiş olsun canımkızlar ishal kusma üşüme şikayetiyle acildayimkızımla oğlumu anneanne babaanne ve bakıcıya bıraktım ama hiç rahat değil içim. gazlı bi bebek dua edin biran önce taburcu olayım bu gaz sancısı ne pis bişeymiş doğumda bu kadar sancı çekmemiştim. prensesimi şimdi daha iyi anlıyorum
Ay evet bana da gına geldi,bi de Doğum ne zaman sorusundan sıkıldımDoğum belirtileri aramak da aynı hamilelik belirtileri aramak gibi ne zormuş yaaa acaba öyle mi acaba şöyle mi diye düşünüp durmak çok fena psikoloji bozuyo bi de hergün arayıp ne oldu doğmadı mı diyenlerden fenalık geldi özellikle kayınvalidemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?