- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.041
Eczaneden aldı eşim bide biogia Di sanırım o damla çok iyiymiş kimyon u sofranzdan eksik etmeyin inşallah fayda görür bebeğin... sütten dolayiysa o damla da rezene felan da var daha bir çok bitkinerden almıştın cnm? eczanede satılıyo mu?bizde gaz sorununhad safhada
En kaliteli süt üretimi gece oluyormuş canım. Sen eşine bakma kendini nasıl iyi hissediyorsan nasıl içine siniyorsa öyle yap. Hem, Süt emzirdikçe artarmış.Selam,
Ben de süt konusunda endişeli olanlardanım. Sezeryan sonrası hafif sarılık çıkınca ikinci gün emzirmeden sonra 30 cc mama vermeye başladık. 2.doktor kontrolünde günde 30 gr kilo aldığını öğrendik. Günde 3 kereden fazla mama vermek istemiyorum. Ancak eşim beni deli ediyor , akşamları illa mama verelim diyor uzun uzun ağlayınca. Halbuki bir memeden emzirirken diğerinden süt akıyor. Sürekli meme aranıyor. Sütüm az mı acaba
cok geçmiş olsun canım..salgın bu ara ishal galiba, annem de öyle, dün hastanede ona da demişler, bu ara çok yaygın diye..işallah bir an önce düzelirsin..dikkat et kendine..kızlar ishal kusma üşüme şikayetiyle acildayimkızımla oğlumu anneanne babaanne ve bakıcıya bıraktım ama hiç rahat değil içim. gazlı bi bebek dua edin biran önce taburcu olayım bu gaz sancısı ne pis bişeymiş doğumda bu kadar sancı çekmemiştim. prensesimi şimdi daha iyi anlıyorum
Selam,
Ben de süt konusunda endişeli olanlardanım. Sezeryan sonrası hafif sarılık çıkınca ikinci gün emzirmeden sonra 30 cc mama vermeye başladık. 2.doktor kontrolünde günde 30 gr kilo aldığını öğrendik. Günde 3 kereden fazla mama vermek istemiyorum. Ancak eşim beni deli ediyor , akşamları illa mama verelim diyor uzun uzun ağlayınca. Halbuki bir memeden emzirirken diğerinden süt akıyor. Sürekli meme aranıyor. Sütüm az mı acaba
kızlar ishal kusma üşüme şikayetiyle acildayimkızımla oğlumu anneanne babaanne ve bakıcıya bıraktım ama hiç rahat değil içim. gazlı bi bebek dua edin biran önce taburcu olayım bu gaz sancısı ne pis bişeymiş doğumda bu kadar sancı çekmemiştim. prensesimi şimdi daha iyi anlıyorum
canim bogaia yi kullaniyorum o damlayida deneyeyimEczaneden aldı eşim bide biogia Di sanırım o damla çok iyiymiş kimyon u sofranzdan eksik etmeyin inşallah fayda görür bebeğin... sütten dolayiysa o damla da rezene felan da var daha bir çok bitki
Hayirlisi boyleymis demek canim, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsunSelam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)
Gecmis olsun canimcok sagolun kizlar yatiyotum daha
Masallah kizinaSelam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)
canim gaz masaji videolari var onlari uygula. biz onu yapiyoruz. bio gaia relajtaz damla zinci ve arada sap simplex kullaniyorumKızlar ben çok yorgun hissediyorum hic susmuyo benim oğlan gaz sancısı çekiyo katıliyo resmen o agliyo ben ağlıyorum emmiyo oyle oluncada. Mamada vermek istemiyorum sütüm geliyo oysaki ama emmiyo.
Sağlık ocağına gittimde mama verdigim icin cok zorlandigini ilac icin biraz daha beklemem gerektigini soyledi. Simdi sut sağdım 30 ml yeter dmi??canim gaz masaji videolari var onlari uygula. biz onu yapiyoruz. bio gaia relajtaz damla zinci ve arada sap simplex kullaniyorum
Kesinlikle sütün az değil Benim de aynı şekilde bebeğim sürekli ağlıyor bazen bazı günlerde sakin çiş kaka durumunuz nasıl mamaya bile gerek yok bence o kadar sütün var ise.
Altını her açtığımda kaka yapmış oluyor
kac gunluk cnmSağlık ocağına gittimde mama verdigim icin cok zorlandigini ilac icin biraz daha beklemem gerektigini soyledi. Simdi sut sağdım 30 ml yeter dmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?