2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
nerden almıştın cnm? eczanede satılıyo mu?bizde gaz sorununhad safhada
Eczaneden aldı eşim bide biogia Di sanırım o damla çok iyiymiş kimyon u sofranzdan eksik etmeyin inşallah fayda görür bebeğin... sütten dolayiysa o damla da rezene felan da var daha bir çok bitki

En kaliteli süt üretimi gece oluyormuş canım. Sen eşine bakma kendini nasıl iyi hissediyorsan nasıl içine siniyorsa öyle yap. Hem, Süt emzirdikçe artarmış.

cok geçmiş olsun canım..salgın bu ara ishal galiba, annem de öyle, dün hastanede ona da demişler, bu ara çok yaygın diye..işallah bir an önce düzelirsin..dikkat et kendine..

Selam kızlar,dun sabahtan berı aktıf olan kızım hıc hareket etmıyodu neredeyse. Esim dra gıtt nstye en azından dedı bende gıttım. Dr nstye baglafı bebek iyidi ama ultrason falan yapılmalısın dedı ve benı hastaneye sevk ettı. Hastaneye geldık burada da nst yapıldı daha sonra dr ıltrasonla baktı her seyıne bebegın kordonunda fazla baskı vardı,ve benden fazlasıyla bebege kan gıdıyordu. Dr bunun beyın ıcın ıyı olmatacagını soyedı. Bashelımle gorustuler ve ben dun saat 09:53 te kızımızı kucagımıza aldım. Cok guzel sarısın pembe bı kız. :)

Kesinlikle sütün az değil Benim de aynı şekilde bebeğim sürekli ağlıyor bazen bazı günlerde sakin çiş kaka durumunuz nasıl mamaya bile gerek yok bence o kadar sütün var ise.

o sancı bugün bende de var çok fena bir şey inşallah ben de acillik olmam çok geçmiş olsun

Hayirlisi boyleymis demek canim, gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun

Masallah kizinaallah anali babali buyutmeyi nasip etsin isallah..

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum hic susmuyo benim oğlan gaz sancısı çekiyo katıliyo resmen o agliyo ben ağlıyorum emmiyo oyle oluncada. Mamada vermek istemiyorum sütüm geliyo oysaki ama emmiyo.

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum hic susmuyo benim oğlan gaz sancısı çekiyo katıliyo resmen o agliyo ben ağlıyorum emmiyo oyle oluncada. Mamada vermek istemiyorum sütüm geliyo oysaki ama emmiyo.
canim gaz masaji videolari var onlari uygula. biz onu yapiyoruz. bio gaia relajtaz damla zinci ve arada sap simplex kullaniyorum

iiz cnm seni çok sakin görüyorum ne zmn doğurcaksın meraklardayım walla:)
@loori ooo süprz yapıp erken mi geldi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün:)
Kızlar canınız acısa da emzirmekten vazgeçmeyin bol su için gerisine gerek yok bide duygusal bağ kurmya çalışın baska seyle mesgul olmayın o esnada göz teması kurun haydin bol sütler inş hepimize

Kizlar belimde resmen adet olacagim zamanki bel agrisindan basladi. Bu sekilde sancilari baslayan olmus muydu ?

Kızlar bezle ilgili birşey sormak istiyorum. Günde kaç kere kaka kaç kere çiş yapması gerek acaba bebeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…