- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.661
1 hafta tam. Doktora sordum yesil veya sari safra olmadikca sorun yok dedi. Ama her emeden sonra baya kusuyo. Seninde mi oylekaç günlük oldu bebeğin ca ım ? Yalnız değilsin.. Bazı günler çok güzel uyuyor. Bazen de (dün aksam olduğu gibi) iflahımı kesiyor. Normalmiş canım, çok araştırdım konuyla ilgili...
Kustugu icin doymuyp galiba. Sarılık olck diye korkuyorumCanım benimki de her emziği almadı en son mamajoo nun emziğini aldım e bebekten onu aldı rahatız şimdi
Seni çok iyi anlıyorum. Bizim mahalle sokakta yaşıyor sanki. Kadınlar apartman giriş merdiveninde tüm gün dırdırdır, örgü, çekirdek.çocukları da sokakta. Hergün torpil patlatıyorlar. Sözde İstanbul'un iyi yerlerinden ama sanırsın ücra köşe.Psikolojim Gerçekten iyi durumda değil ebebi ise üst ve yan komşum İkisininde 12 yaş aralığında çocukları var kırsaldan gelmişler ve konuşmaktan paylaşmaktan pek anlamıyorlar kaç defa uyardım o kadar gürültülü yaşıyorlar kim gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim sinirden resmen bu sabah oturdum hüngür hüngür ağladım kaç defa kapılarına gittim uyardım değişen hiçbir şey yok çocukların ses çıkarması problem değil kendileri çok gürültülü yaşıyorlar zaten duvarlar kağıt gibi yok Gerçekten iyi değilim yani
Ya kusmasa memede olmasi sorun dgl. Gerci gogsüm yaraydi smdi dokunamiyorum bile ama yeterki kusmasinCanım sakin ol gerçekten çok zor benim ilk bebegım de oyleydı ınan bagımlıydı tüm psıkolojım bozulmuştu ancak zamanla duzelıyor inşallah biraz büyüsün yanında yatırırsın hem emer hem sen uyursun hem bebek ben öyle bıraz daha rahat etmıstım dünyaya alışıyorlar alıştırkende tek sığındıkları yer meme ve anne kucagı zamanla düzeltecektir ınsallah sıkma canını ondan kabullenıyor
gecms olsn canm galiba benm bebegmde üsüttu bugn devamli hapsurdu hic durmadan agliyo ateşi yok allahtan insallah dra gitmemize kalmadan iyi olur yaGünaydın kızlar Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla güzel haberlerinizi bekliyoruz bugün sağlık ocağına gidicez kilo ölçümü ve şu soğuk algınlığının için dua edin bize iyi haberlerle dönelim
İlk oğlumda her ağladığında emzirmiştim aceba doymuyor mu diye ben emzirdikçe o kustu sonra bir hastalıkken doktora gittik devamlı kusuyo dedim dediki normalde bebeğin şişliği gitmesi gerekirken senin bebek 500 gr almış naptın buna dedi bu kadar sık emzirirsen tabi kusar dedi bence arayı biraz uzat ben uzatmıştım ve düzeldi ama benim bebek emzik tutuyordu sen nasıl susturacaksın onu bilemem canımYa ben çıldırmak üzereyim( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
Adet oluyorsundur canım ben ilkte hemen olmuştum kaçıncı günde oldum ama hatırlamıyorumYa dr gitsem mi bilemedm iki gun once artk kanamam bitecek gibiydi kahverengi akinti seklinde oluyodu bu iki gnde bildgn adet gibi kanamam var ne yapmaliym bi bilgisi olan var mk
Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz sırf bu yüzden 1 yıllık evimizden taşındık. Her gün sinir krizi geçiriyordum. Şimdi en üst katta oturuyorum kafam rahat. Hayat kalitem arttı resmen. Diğer evde stresten hamile kalamadım. Bu evimize taşındıktan 2 ay (sonra hamile kaldım.
Bugun 4 haftamiz bitti.baslarda emerken bezini kirletip derin uykuya daliyordu.bezi degisirken uykusu acilip tekrar meme istiyordu tekrar kaka cis derken bir kisir dongu icindeydik.simdi o durum kalmadi ama uykuya da dalmasa memeye yapisik yasiyoruz.gaz sancilari oluyor.ben artik kendimi illa ki uyuyacak diye sakinlestirip rezene mi alip yanima tv izliyerek teslimiyet ile emziriyorum.yoksa baska turlu hakikaten cok zor.sana da onerim once bir relaks ol.cunku biz gergin olunca onlar da gergin oluyor.az sabir..gececekYa ben çıldırmak üzereyim( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
Bu kadar olur İstanbul'da yaşamıyor olsam aynı mahallede mi yaşıyoruz diyecektim ben de anlayamıyorum O yüzden bu kadar cehalet e gelemiyorum insanları küçük görmek değil buSeni çok iyi anlıyorum. Bizim mahalle sokakta yaşıyor sanki. Kadınlar apartman giriş merdiveninde tüm gün dırdırdır, örgü, çekirdek.çocukları da sokakta. Hergün torpil patlatıyorlar. Sözde İstanbul'un iyi yerlerinden ama sanırsın ücra köşe.
Geçen gün öğlen biraz uyuyayım dedim. Patlayan torpil sesine karnımda usulca duran bebeğim sıçradı yerinden ve 2saat sakinleşmedi hareketleri. İçerden bunu duyduysa Doğduğunda nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Ben kul hakkına girer diye hiç birşey sirkelemem, ses açmam. Ama millet bu veballe nasıl yaşıyor anlamıyorum.
Denedim onuda ama emmeden uyumuyo kiCanım belki kucağında kalmak istiyordur. Biz eşimle sırayla kucağımızda uyutuyoruz 2 saat uyuyor. Bir tane emzirme yastığı alın mutlaka, kollarınız da yorulmuyor. Kucağındayken sen de başını geriye yaslayıp şekerleme yapabiliyorsun.
Kusunca icim gidiyo biz bile kusmaya dayanamiyoken her yedigini kusuyo. Sonra tekrar acıkıyo yine istiyo yine kusuyoBugun 4 haftamiz bitti.baslarda emerken bezini kirletip derin uykuya daliyordu.bezi degisirken uykusu acilip tekrar meme istiyordu tekrar kaka cis derken bir kisir dongu icindeydik.simdi o durum kalmadi ama uykuya da dalmasa memeye yapisik yasiyoruz.gaz sancilari oluyor.ben artik kendimi illa ki uyuyacak diye sakinlestirip rezene mi alip yanima tv izliyerek teslimiyet ile emziriyorum.yoksa baska turlu hakikaten cok zor.sana da onerim once bir relaks ol.cunku biz gergin olunca onlar da gergin oluyor.az sabir..gececek
Evet butun sorun nasıl susturmam gerektigiİlk oğlumda her ağladığında emzirmiştim aceba doymuyor mu diye ben emzirdikçe o kustu sonra bir hastalıkken doktora gittik devamlı kusuyo dedim dediki normalde bebeğin şişliği gitmesi gerekirken senin bebek 500 gr almış naptın buna dedi bu kadar sık emzirirsen tabi kusar dedi bence arayı biraz uzat ben uzatmıştım ve düzeldi ama benim bebek emzik tutuyordu sen nasıl susturacaksın onu bilemem canım
Benim kuzu da sinirsizca emdiginde gazini cikarirken hafif kusuyor.bebektir kusar sonucta buyuk ihtimal ihtiyac fazlasini cikariyor vucudundan.icin gitmez miii...Kusunca icim gidiyo biz bile kusmaya dayanamiyoken her yedigini kusuyo. Sonra tekrar acıkıyo yine istiyo yine kusuyo
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun
canim benim ilk bebegimde bitti geldi bitti geldi derken tam 40 gün sürmüştü. şimdi de 2 gün hiç olmuyo sonra kırmızı geliyo yine sonra 3 gün kahve oluyo. 40 gün normal benceYa dr gitsem mi bilemedm iki gun once artk kanamam bitecek gibiydi kahverengi akinti seklinde oluyodu bu iki gnde bildgn adet gibi kanamam var ne yapmaliym bi bilgisi olan var mk
canım gazı olmadığına emin misin? benimki gazı olunca sürekli emmek istiyo. hiç bir emziği almadı öğürüyor resmen her marka ve çeşidi denedimYa ben çıldırmak üzereyim( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?