2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kaç günlük oldu bebeğin ca ım ? Yalnız değilsin.. Bazı günler çok güzel uyuyor. Bazen de (dün aksam olduğu gibi) iflahımı kesiyor. Normalmiş canım, çok araştırdım konuyla ilgili...
1 hafta tam. Doktora sordum yesil veya sari safra olmadikca sorun yok dedi. Ama her emeden sonra baya kusuyo. Seninde mi oyle

Seni çok iyi anlıyorum. Bizim mahalle sokakta yaşıyor sanki. Kadınlar apartman giriş merdiveninde tüm gün dırdırdır, örgü, çekirdek.çocukları da sokakta. Hergün torpil patlatıyorlar. Sözde İstanbul'un iyi yerlerinden ama sanırsın ücra köşe.
Geçen gün öğlen biraz uyuyayım dedim. Patlayan torpil sesine karnımda usulca duran bebeğim sıçradı yerinden ve 2saat sakinleşmedi hareketleri. İçerden bunu duyduysa Doğduğunda nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Ben kul hakkına girer diye hiç birşey sirkelemem, ses açmam. Ama millet bu veballe nasıl yaşıyor anlamıyorum.

Ya kusmasa memede olmasi sorun dgl. Gerci gogsüm yaraydi smdi dokunamiyorum bile ama yeterki kusmasin

gecms olsn canm galiba benm bebegmde üsüttu bugn devamli hapsurdu hic durmadan agliyo ateşi yok allahtan insallah dra gitmemize kalmadan iyi olur ya

İlk oğlumda her ağladığında emzirmiştim aceba doymuyor mu diye ben emzirdikçe o kustu sonra bir hastalıkken doktora gittik devamlı kusuyo dedim dediki normalde bebeğin şişliği gitmesi gerekirken senin bebek 500 gr almış naptın buna dedi bu kadar sık emzirirsen tabi kusar dedi bence arayı biraz uzat ben uzatmıştım ve düzeldi ama benim bebek emzik tutuyordu sen nasıl susturacaksın onu bilemem canım

kiracı olsak tasınırdım ben de ..

Bugun 4 haftamiz bitti.baslarda emerken bezini kirletip derin uykuya daliyordu.bezi degisirken uykusu acilip tekrar meme istiyordu tekrar kaka cis derken bir kisir dongu icindeydik.simdi o durum kalmadi ama uykuya da dalmasa memeye yapisik yasiyoruz.gaz sancilari oluyor.ben artik kendimi illa ki uyuyacak diye sakinlestirip rezene mi alip yanima tv izliyerek teslimiyet ile emziriyorum.yoksa baska turlu hakikaten cok zor.sana da onerim once bir relaks ol.cunku biz gergin olunca onlar da gergin oluyor.az sabir..gececek

Bu kadar olur İstanbul'da yaşamıyor olsam aynı mahallede mi yaşıyoruz diyecektim ben de anlayamıyorum O yüzden bu kadar cehalet e gelemiyorum insanları küçük görmek değil bu

Denedim onuda ama emmeden uyumuyo ki

Kusunca icim gidiyo biz bile kusmaya dayanamiyoken her yedigini kusuyo. Sonra tekrar acıkıyo yine istiyo yine kusuyo

Evet butun sorun nasıl susturmam gerektigi

Ya dr gitsem mi bilemedm iki gun once artk kanamam bitecek gibiydi kahverengi akinti seklinde oluyodu bu iki gnde bildgn adet gibi kanamam var ne yapmaliym bi bilgisi olan var mk
canim benim ilk bebegimde bitti geldi bitti geldi derken tam 40 gün sürmüştü. şimdi de 2 gün hiç olmuyo sonra kırmızı geliyo yine sonra 3 gün kahve oluyo. 40 gün normal bence

canım gazı olmadığına emin misin? benimki gazı olunca sürekli emmek istiyo. hiç bir emziği almadı öğürüyor resmen her marka ve çeşidi denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…