2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cevabın için teşekkür ederim canım :)aslında dediğin gibi belden ve kasıktan sancılarım girdi dün ama düzensizdi.ağrılarım da çok hafifti bakalım ne olacak.amin inş sağlıcakla kavuşuruz.
Benım de sogumdan bır gun once bu sancılar geldıgınde duzensızdı ve 4saat surup gectı. Sabah doktora gıttıgımde 1 cm acılma vardı , gece de dogum ıcın hastaneye gıttım sancılar sıklasınca yanı dolu dolu ıkı gune yayıldı bu sancıların duzenlı hale gelmesı. Karın saten top gıbı olunca ve kasılmalar uzun surunce anlıyorsun kı bunlar gercek dogum kasılmaları :) hakkında hayırlısı olsun ınsallah tez vakıtte sagsalım yavruna kavusursun

Bide sen demistin demistin sanirim gunus kapak aldim onlari kullaniyorum yaralarim gitti sadece onu kullaniyorum krem falan kullanmiyorum . Emzirmeden once sutunle islat gogus ucunu.
Canım ıse yaradıgına sevındım. ben de alsam mı dıye dusunuyorum aslında ılk bebegım memeyı tutarken cok acıtıyor tam tutana kadar bıde ısırıyor gumus kapak bende dusunuyorum ama nezamanları kullanıyorsun hemen gecırdı mı yaralarını? Sonucta bebegım ısıran bı bebek hemsıre sansınıza bebegınız ısırıyor degısmez dedı. Benım de bu gumus kapaklardan almam sart oldu galıba

karamera M Mry Mry Asiso kızlar hayırlı dogumlar diliyorum guzel haberlernizi beklıyoruz insallah

evet canım doğum pozisyonunda yarın inşallah açılmam daha da artmış olur. Senden de güzel haberler bekliyoruz yarın sağlıkla kucağına al miniğini inşallah
Canım acılmanı hızlandırmak ıstyorsan bebege yardımcı olmak ıcın nefes teknıklerını kullanmanı tavsıye ederım. Benım dogumum normal sartlarda acıklıga gore oglen 12 gıbı beklenıyordu ben nefes teknıklerıyle sabah 9da dogum yaptım ben acılma hızlandı bem bebek daha cabum geldı. Dıyafram nefesını ıyıce alıp her ıkı yanını nefesle doldurup, nefes verırken yavasca bebegı asagı ıttıgını dusun. Banu cıftcının bu konuda vıdeosu var bı uzmanla ve gebelerle uygulamalı cekmıslrr dogumda bende cok ıse yaramıstı bı bak ıstersen

Cnm benimki kanadi . Kabuk baglamisti . Cok aciyodu. Emzirince kabuk kismi gidiyor açik yara oluyor yine. Tamamen iyilesmesi icin emzirmemem lazimdi. 4 ginde tam iyilesti. 2. Gin agrisi azalmisti. Devamli memede krem sirsem silip emzir tekrar sur gecmedi iyilesmedi. Arada hava almasi icin cikartiyorum. Ara ara takip cikartiyorum gun icinde. Sut akiyir ucu islak oluyor. Gun boyu uzjn sure takmadim bi ara meme uclari kuru gibi oluyor emzirirken acidi biraz. Taktim yine . Cok rahat bir sey . Temiz oluyor. Baska birsey surmeyince direk senin kokunu sut kokusunu aliyor. Kokluyor once benimki sonra emiyor. hepsinin degisik huyu var. Kalkana kreme gerek olmuyor. Bide sert olunca goguslerim elimle bende yardimci oluyorum emerken. Asagi dogru masaj yapa yapa sut daha cok gidiyor bebege yumusuyor memeler. Diger turlu uykuya kaliyor hepsini cekmiyor.

Ya dr gitsem mi bilemedm iki gun once artk kanamam bitecek gibiydi kahverengi akinti seklinde oluyodu bu iki gnde bildgn adet gibi kanamam var ne yapmaliym bi bilgisi olan var mk

Ya ben çıldırmak üzereyim ( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.

Ya dr gitsem mi bilemedm iki gun once artk kanamam bitecek gibiydi kahverengi akinti seklinde oluyodu bu iki gnde bildgn adet gibi kanamam var ne yapmaliym bi bilgisi olan var mk
Cnim kiminin 40 günden cok daha fazla oldugu oluyor. Bence panik yapmana gerek yok yinede sen bilirsin tabi

kaç günlük oldu bebeğin ca ım ? Yalnız değilsin.. Bazı günler çok güzel uyuyor. Bazen de (dün aksam olduğu gibi) iflahımı kesiyor. Normalmiş canım, çok araştırdım konuyla ilgili...

Psikolojim Gerçekten iyi durumda değil ebebi ise üst ve yan komşum İkisininde 12 yaş aralığında çocukları var kırsaldan gelmişler ve konuşmaktan paylaşmaktan pek anlamıyorlar kaç defa uyardım o kadar gürültülü yaşıyorlar kim gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim sinirden resmen bu sabah oturdum hüngür hüngür ağladım kaç defa kapılarına gittim uyardım değişen hiçbir şey yok çocukların ses çıkarması problem değil kendileri çok gürültülü yaşıyorlar zaten duvarlar kağıt gibi yok Gerçekten iyi değilim yani

Cnim kiminin 40 günden cok daha fazla oldugu oluyor. Bence panik yapmana gerek yok yinede sen bilirsin tabi
Canım sakin ol gerçekten çok zor benim ilk bebegım de oyleydı ınan bagımlıydı tüm psıkolojım bozulmuştu ancak zamanla duzelıyor inşallah biraz büyüsün yanında yatırırsın hem emer hem sen uyursun hem bebek ben öyle bıraz daha rahat etmıstım dünyaya alışıyorlar alıştırkende tek sığındıkları yer meme ve anne kucagı zamanla düzeltecektir ınsallah sıkma canını ondan kabullenıyor

Canım belki kucağında kalmak istiyordur. Biz eşimle sırayla kucağımızda uyutuyoruz 2 saat uyuyor. Bir tane emzirme yastığı alın mutlaka, kollarınız da yorulmuyor. Kucağındayken sen de başını geriye yaslayıp şekerleme yapabiliyorsun.

çok teşekkür ederim canım görmüştüm o videoyu denicem inşallah

Canım seni çok iyi anlıyorum. Biz sırf bu yüzden 1 yıllık evimizden taşındık. Her gün sinir krizi geçiriyordum. Şimdi en üst katta oturuyorum kafam rahat. Hayat kalitem arttı resmen. Diğer evde stresten hamile kalamadım. Bu evimize taşındıktan 2 ay sonra hamile kaldım.

Canım benimki de her emziği almadı en son mamajoo nun emziğini aldım e bebekten onu aldı rahatız şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…