2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tamam cnim bugun boyle devam ederse goturucem doktora

Kızlar bizde iyiyiz oğlum babası gibi kara saç dua ede ede benzetmişim kanı bile ona çekmiş :)) 50 cm 3.700 kg sağlığımız yerinde sütüm geliyo ama pek emme refleksi yok zorla bi kaç damla emzirdik uyuyo zorlayınca ağlıyor keyfine düşkün ama sarılk fln olur diye korkuyrm

Ya kizlar goguslerim kanio avent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda

Buğün 10 günlük olduk ve daha göbeğimiz düşmedi aile hekimi ilk 2 haftada düştüğünü 3 haftayada bulduğunu söyledi ve birde göbek fıtığı varmış gelisa

1 hafta tam. Doktora sordum yesil veya sari safra olmadikca sorun yok dedi. Ama her emeden sonra baya kusuyo. Seninde mi oyle

Ben kusma konusunda dememiştim emme konusunda aynıyız canım

canım ya o duyguyu çok iyi biliyorum ev değiştirme gibi bi şansınız varsa deneyin bence çünkü uyaraan da değişmiyorlar
Maalesef öyle bir şansım yok onlar kiracılar Çünkü ben kendi evimde oturuyorum

Ya kizlar goguslerim kanio avent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda
Benim de oyleydi kaniyordu aventin en küçük silikon ucunu aldım canım gayet güzel aldı benimki. Bir de göğüs kalkanı ve lansinoh kullanmaya başladım ilk kullandığımdan itibaren çok faydasını gördüm canım

Kızlar oğlum dün geceden beri kakasını yapmadı. Mama da yiyoruz acaba kabız olmuş olabilir mi. Alttan gazını da rahat çıkartıyor ama kaka hala yapmadı. En son dün saat 13 gibi yaptı

Kızlar oğlum dün geceden beri kakasını yapmadı. Mama da yiyoruz acaba kabız olmuş olabilir mi. Alttan gazını da rahat çıkartıyor ama kaka hala yapmadı. En son dün saat 13 gibi yaptı
canım karnına masaj yap eğer ağlıuorsa kakasını yapmaması rahatsız ediyordur. ağlamıyorsa yapmayanilir diyor doktorlar ama hergün 1 dedda yapsa iyi bence

canım karnına masaj yap eğer ağlıuorsa kakasını yapmaması rahatsız ediyordur. ağlamıyorsa yapmayanilir diyor doktorlar ama hergün 1 dedda yapsa iyi bence
24 saat oldu yapmayınca telaslandim canım. Deneyeyim karnina masaj yapmayı sağol canım. Aslında huzursuzluğu falan bişeyi yok ama dikkatimi çekti yapmaması yine de

canım benim ilk bebeğim gazlı ve kolikti nerdeyse gaz yaşmasın diye hiç birşey yemiyodum.ama yine de gazlıudı. bu da gazlı ama bu defa dikkar etmiyorum öyle de gazlı böyle de
Ablamda aynı şekilde hiç bir şey yemiyordu nerdeyse dediğin gibi gazlı bebekse değişmiyor maalesef

Deli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,

ya ben emzirirken uyımaya korkuyorum ya kıcağımdan düşürüverirsem diye. acayip evham yapıyprum
Altına emzirme yastığı koyarsan güvenli olur canım. Ben hemen aldım bir tane emzirme yastığı çok memnun kaldım. Şuan bile bebeğim kucağımda uyuyor benim ellerim serbest oturuyorum.

Canım daha yapar endişe etme bizimde dün sabah yaptı buğün için daha yapmadı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı yarın benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…