- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.701
Cikariyo genel olarak. Yatarkende çıkarıyo ama bilemiyorum kicanım gazı olmadığına emin misin? benimki gazı olunca sürekli emmek istiyo. hiç bir emziği almadı öğürüyor resmen her marka ve çeşidi denedim
Daha fazla deniyim cikarmasiniGaz sancısı olduğu için belki bu kadar emmek istiyordur
Tamam cnim bugun boyle devam ederse goturucem doktoraDenizatidenizyildizi canom bizim işk bebekte de varsı dışkırır gibi kusuyodu ağzından ve burnundan da geliyodu. bi süre motilium diye ilaç kullandık reflü yatağı aldık rahatladı biraz bi doktoruna sor istersen reflü de olabilir
Ben acaip dikkat ediyorum yedigime ictigimecanım benim ilk bebeğim gazlı ve kolikti nerdeyse gaz yaşmasın diye hiç birşey yemiyodum.ama yine de gazlıudı. bu da gazlı ama bu defa dikkar etmiyorum öyle de gazlı böyle de
Gaz sorunu olmadigini soyledi doktor ama isticem.bnde
1 hafta tam. Doktora sordum yesil veya sari safra olmadikca sorun yok dedi. Ama her emeden sonra baya kusuyo. Seninde mi oyle
Maalesef öyle bir şansım yok onlar kiracılar Çünkü ben kendi evimde oturuyorumcanım ya o duyguyu çok iyi biliyorumev değiştirme gibi bi şansınız varsa deneyin bence çünkü uyaraan da değişmiyorlar
Benim de oyleydi kaniyordu aventin en küçük silikon ucunu aldım canım gayet güzel aldı benimki. Bir de göğüs kalkanı ve lansinoh kullanmaya başladım ilk kullandığımdan itibaren çok faydasını gördüm canımYa kizlar goguslerim kanioavent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda
canım karnına masaj yap eğer ağlıuorsa kakasını yapmaması rahatsız ediyordur. ağlamıyorsa yapmayanilir diyor doktorlar ama hergün 1 dedda yapsa iyi benceKızlar oğlum dün geceden beri kakasını yapmadı. Mama da yiyoruz acaba kabız olmuş olabilir mi. Alttan gazını da rahat çıkartıyor ama kaka hala yapmadı. En son dün saat 13 gibi yaptı
Tesekkur ederim cnim. Rabbim kuzularimizi iyi etsin insallah hepBizjm de yok olmasin diye kullanioz ama bence faydasi var
24 saat oldu yapmayınca telaslandim canım. Deneyeyim karnina masaj yapmayı sağol canım. Aslında huzursuzluğu falan bişeyi yok ama dikkatimi çekti yapmaması yine decanım karnına masaj yap eğer ağlıuorsa kakasını yapmaması rahatsız ediyordur. ağlamıyorsa yapmayanilir diyor doktorlar ama hergün 1 dedda yapsa iyi bence
Ablamda aynı şekilde hiç bir şey yemiyordu nerdeyse dediğin gibi gazlı bebekse değişmiyor maalesefcanım benim ilk bebeğim gazlı ve kolikti nerdeyse gaz yaşmasın diye hiç birşey yemiyodum.ama yine de gazlıudı. bu da gazlı ama bu defa dikkar etmiyorum öyle de gazlı böyle de
Altına emzirme yastığı koyarsan güvenli olur canım. Ben hemen aldım bir tane emzirme yastığı çok memnun kaldım. Şuan bile bebeğim kucağımda uyuyor benim ellerim serbest oturuyorum.ya ben emzirirken uyımaya korkuyorum ya kıcağımdan düşürüverirsem diye. acayip evham yapıyprum
Canım daha yapar endişe etme bizimde dün sabah yaptı buğün için daha yapmadıKızlar oğlum dün geceden beri kakasını yapmadı. Mama da yiyoruz acaba kabız olmuş olabilir mi. Alttan gazını da rahat çıkartıyor ama kaka hala yapmadı. En son dün saat 13 gibi yaptı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı yarın benim başımaKızlar bizde iyiyiz oğlum babası gibi kara saç dua ede ede benzetmişim kanı bile ona çekmiş :)) 50 cm 3.700 kg sağlığımız yerinde sütüm geliyo ama pek emme refleksi yok zorla bi kaç damla emzirdik uyuyo zorlayınca ağlıyor keyfine düşkün ama sarılk fln olur diye korkuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?