2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yarin sabaha 3 sezaryen mi olduk simdi :) sen ben Asiso
Hepimiz sag salim kavusalim yavrularimiza insallahh, cok heyecanliyimmmm ben
Evet canım,ben de çok heyecanlıyım,gerginim,korkuyorum,çok karışık duygular.bi ağlıyorum bi gülüyorum.gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sen hangi hastanede Doğum yapacaktın?

F Forass hapsirmasi sorun degil o kadar .cok fazla ise tulumun yada pantolonunun altindan corap giydiriyorum . Bez degisirken ataginda corap olmus oluyor. Sende corabini oyle giydir istersenArada bir iki hapsiriyor degistirene kadar.

Canım senin kızın Doğum pozisyonunu almıştı ve açılman başlamıştı diye hatırlıyorum.inşallah Perşembe’ye kalmaz tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına.
evet canım doğum pozisyonunda yarın inşallah açılmam daha da artmış olur. Senden de güzel haberler bekliyoruz yarın sağlıkla kucağına al miniğini inşallah

çok çok teşekkür ederim. güven çok önemli Şenol beyle ilgili ben de hep olumlu şeyler duydum. darısı başıma inşallah sağlıkla benim de ve burada doğumu bekleyen tüm arkadaşların da. :)

Evet canım,ben de çok heyecanlıyım,gerginim,korkuyorum,çok karışık duygular.bi ağlıyorum bi gülüyorum.gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sen hangi hastanede Doğum yapacaktın?
Biz de 6 bckta hastanede olacagiz herlde hic uyuyamayacagim:)
Hisar hastanesinde olacak benim dogum canin, umraniye de. Seninki neredeydi

Ben de yaptım onu ama 3 saat bekletmedik 15 dk falan beklettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…