- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.621
Evet canım,ben de çok heyecanlıyım,gerginim,korkuyorum,çok karışık duygular.bi ağlıyorum bi gülüyorum.gece nasıl geçecek hiç bilmiyorumYarin sabaha 3 sezaryen mi olduk simdi :) sen benAsiso
Hepimiz sag salim kavusalim yavrularimiza insallahh, cok heyecanliyimmmm ben
Cnm bende ilk dogumdan sonra bir kac kere mastit oldum. Cok sutum yoktu. Sut beklerse tikaniyor mastit oluyor. Farkedince Sicak kompres sonrasi sagin . Direk saginca olmuyor. Arkadasin dedigi beyaz lahanada cok iyi. Gecmezse dra gidin.ay benim sisecek kadar sutum yok ki
Sağol canım,senin ne zamandı?Allah yardimcin olsun,hayirli haberlerini bekliyoruz..saglikla alirsin isallah yavrunu kucagina..
evet canım doğum pozisyonunda yarın inşallah açılmam daha da artmış olur. Senden de güzel haberler bekliyoruz yarın sağlıkla kucağına al miniğini inşallahCanım senin kızın Doğum pozisyonunu almıştı ve açılman başlamıştı diye hatırlıyorum.inşallah Perşembe’ye kalmaz tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına.
Carsamba sabahi kismetse canimSağol canım,senin ne zamandı?
Rica ederim ne demek.insanin basina ne gelecegini bilerek doguma girmesi cok onemli.ben resmen acik acik poliklinikte senol beyin sezeryan yaptigi her kime denk geldiysem sordum nasil gecti diye.guvenle girdim doguma.burdan soracak kimse denk gelmedi kk da:)siz de saglikla kucaginiza alin bebeginizi.bol bol uyuyun dinlenin doguma kadar.
Biz de 6 bckta hastanede olacagiz herlde hic uyuyamayacagim:)Evet canım,ben de çok heyecanlıyım,gerginim,korkuyorum,çok karışık duygular.bi ağlıyorum bi gülüyorum.gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Sen hangi hastanede Doğum yapacaktın?
Ben de yaptım onu ama 3 saat bekletmedik 15 dk falan beklettik.Kizlar mastit olan ya da dolgunluk hisseden kizlara tavsiyem. Dun ben de mastit olcam sandim. Annem hemen beyaz lahana aldi geldi. Onun uzerine sicak su dokup haslar gibi yapti. Sonra onu yakmayacak kadar ilitip gogsumun ustunu ve altini kapatarak sardi. 3 saat falan o sekilde kaldim. Sonra bir kalktim titriyorum. Eyvah dedim atesim cikti mastit kesin. Ates olctuk normal cikti 10 dk titredim. Sonra durdugu yerde sut akmaya basladi gogsumden. Sonra hemen sagdim her zamankinden fazla geldi. Suan sisligi inmis durumda. Cok iyi geldi bana. Aklinizda olsun.
missdincer diger kizlar.
Valla beni sanki o kurtardi canim. Yarin bir daha yaptirmayi planliyorum.Ben de yaptım onu ama 3 saat bekletmedik 15 dk falan beklettik.
Ataşehir şifa hastanesinde olacak canım,inşallah sabah olur:))Biz de 6 bckta hastanede olacagiz herlde hic uyuyamayacagim:)
Hisar hastanesinde olacak benim dogum canin, umraniye de. Seninki neredeydi
Kızlar biz emdikten sonra h
Canim biz de her emmeden sonra kusuyoruz bazen uc dort defa emmeden sonra cikariyor bebegim ben baslarda cok uzuluyordum kilo alamicak ne emdiyse kustu diye ama doktorum fazlasini cikariyor dedi cunki kilo alimi fazlasiyla iyimis. Ama hala o kustukca ben uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?