- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.681
canım ya o duyguyu çok iyi biliyorumPsikolojim Gerçekten iyi durumda değil ebebi ise üst ve yan komşum İkisininde 12 yaş aralığında çocukları var kırsaldan gelmişler ve konuşmaktan paylaşmaktan pek anlamıyorlar kaç defa uyardım o kadar gürültülü yaşıyorlar kim gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim sinirden resmen bu sabah oturdum hüngür hüngür ağladım kaç defa kapılarına gittim uyardım değişen hiçbir şey yok çocukların ses çıkarması problem değil kendileri çok gürültülü yaşıyorlar zaten duvarlar kağıt gibi yok Gerçekten iyi değilim yani
ya ben emzirirken uyımaya korkuyorum ya kıcağımdan düşürüverirsem diye. acayip evham yapıyprumCanım belki kucağında kalmak istiyordur. Biz eşimle sırayla kucağımızda uyutuyoruz 2 saat uyuyor. Bir tane emzirme yastığı alın mutlaka, kollarınız da yorulmuyor. Kucağındayken sen de başını geriye yaslayıp şekerleme yapabiliyorsun.
gözün aydın canım
Bizim 1 ay oldu ama hala yumusak pure gibi diyeyim ara sira daha da sulu olabiliyor. Bu da normalmis sanirim bir sure daha boyle devam edicek bagirsaklar duzene girene kadar.sadece anne sutu ile beslendikleri icin boyle oluyormusAy tesekkur ederim cnim ya icim rahatladi. Bide kakasi nasil seninkinin. Biz 1 haftalık olduk sulu kakasi
Gozunuzaydin canim,herseyin yolunda olmasina cok sevindim..alllah anali babali buyutsun isallah
ya ben emzirirken uyımaya korkuyorum ya kıcağımdan düşürüverirsem diye. acayip evham yapıyprum
Gaz sancısı olduğu için belki bu kadar emmek istiyordurYa ben çıldırmak üzereyim( oğlum devamlı meme istiyo memedeyken uyuyo yerine koyarken uyanıyo. Ve ictigi bütün sütü kusuyo. Resmen yarım saatte bir meme vermedigimde susmuyo. Bissuru emzik denedim avent soothie sevdi ama süt gelmedigini anladiginda bırakıyo. Kakasıni çişini yapiyo. Bana fikir verin nolur resmen bi kac saat uykuyla duruyorum.
İyi oldu haber verdigin,meraklanmistik artik..hayirlisi olsun,saglikli olsun da ikisi deKizlar iiz dogum yapti. Yattigi gun denediler uzun sure ama suni ile acilmasi ilerlemedi sanirim ve bebek kakasini yaptigi icin sezeryana donmek zorunda kaldilar. Suan benim bildigim bu.
canım öyle emziriyorum zaten de ne bileyim sanki düşecek kucağımdan sonra dönecek de yere düşecekmiş gibi geliyo. halbuki daha dönemezşer ama işte insanın aklına hep kötü şeyler geliyo.Canım yattıgın yatağın üstünde emzir düşse bile yatağına düşer. ben öyle yapıyorum ayaklarımı uzatıp, önümede yastık koyuyorum
canım benim ilk bebeğim gazlı ve kolikti nerdeyse gaz yaşmasın diye hiç birşey yemiyodum.ama yine de gazlıudı. bu da gazlı ama bu defa dikkar etmiyorum öyle de gazlı böyle deKızlar bebeğe gaz yapmaması için yemediğiniz yiyecekler var mı
Kusmasi çok mu bilmiyorum canım ama biz mamaya başladıktan sonra bizimki de kusmaya başladı. Doktor normal olduğunu fazlalığı çıkardığını söyledi. Belki senin bebeğinde öyle yapıyordurKustugu icin doymuyp galiba. Sarılık olck diye korkuyorum
Cnim öyle az bisey cikarmiyo. Nerdeyse ictigini komple cikariyo fışkırtıyoBenim kuzu da sinirsizca emdiginde gazini cikarirken hafif kusuyor.bebektir kusar sonucta buyuk ihtimal ihtiyac fazlasini cikariyor vucudundan.icin gitmez miii...
Gaz sorunu olmadigini soyledi doktor ama isticem.bndeDenizatidenizyildizi ayrica prebiyotik maflor damla kullaniyorum. Cok memnunum gazi kendi cikarabilio.
Gözün aydın cnimm. Mucizen kollarında cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?