2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ya o duyguyu çok iyi biliyorum ev değiştirme gibi bi şansınız varsa deneyin bence çünkü uyaraan da değişmiyorlar

ya ben emzirirken uyımaya korkuyorum ya kıcağımdan düşürüverirsem diye. acayip evham yapıyprum

Ay tesekkur ederim cnim ya icim rahatladi. Bide kakasi nasil seninkinin. Biz 1 haftalık olduk sulu kakasi
Bizim 1 ay oldu ama hala yumusak pure gibi diyeyim ara sira daha da sulu olabiliyor. Bu da normalmis sanirim bir sure daha boyle devam edicek bagirsaklar duzene girene kadar.sadece anne sutu ile beslendikleri icin boyle oluyormus

Gaz sancısı olduğu için belki bu kadar emmek istiyordur

Canım yattıgın yatağın üstünde emzir düşse bile yatağına düşer. ben öyle yapıyorum ayaklarımı uzatıp, önümede yastık koyuyorum
canım öyle emziriyorum zaten de ne bileyim sanki düşecek kucağımdan sonra dönecek de yere düşecekmiş gibi geliyo. halbuki daha dönemezşer ama işte insanın aklına hep kötü şeyler geliyo.

Denizatidenizyildizi canom bizim işk bebekte de varsı dışkırır gibi kusuyodu ağzından ve burnundan da geliyodu. bi süre motilium diye ilaç kullandık reflü yatağı aldık rahatladı biraz bi doktoruna sor istersen reflü de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…