- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.721
Göxün aydın canım maşalkah. Sağlıcakla büyüsğn inş
Canım öyle düşünme tedirgin ve stresli olma güneşin onu hissediyordur ve bazen ciddi manada yorulup birinin kucağında uyuyup kalıyorlarDeli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,
Kızlar bizde iyiyiz oğlum babası gibi kara saç dua ede ede benzetmişim kanı bile ona çekmiş :)) 50 cm 3.700 kg sağlığımız yerinde sütüm geliyo ama pek emme refleksi yok zorla bi kaç damla emzirdik uyuyo zorlayınca ağlıyor keyfine düşkün ama sarılk fln olur diye korkuyrm
İlk günler damlanın faydası var sanmıştım ama şimdi hiçbir faydasını görmüyorum. Fena halde gazlı. Sadece masajın etkisi var biraz. Tabii bu durum bizim kız için geçerliBizjm de yok olmasin diye kullanioz ama bence faydasi var
Uykusuzluk bizi de gergin yapıyor ve Bebiş sesimden bile anlıyor bende uyutmaya çalışıyorum pış pış sesi bile bi dakkadan sonra değişiyor çünkü çok yorgunuz bizim bebekler de pek uyumayı sevmiyor herhalde üç yaşında abisi bunu verelim anne çok ses yapıyor diyor hep ağlamaklı benim kız da ama süpürge sesine uyuyo bende telden o sesi açıyorum öyle yanında uyuyorum kalktığımda kafam şişmiş oluyor ama olsun birazda olsa o susuyor bende dinlenmiş oluyorum dene bence ama açınca hemen uyumasını beklemeDeli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,
Canım kundak yapmayı denedin mi ? Benim bebeğim de yerine yatırdıktan sonra hemen uyanıyordu annem kundak yaptı şimdi güzel uyuyor. El kol hareketleriyle kendini uyandırıyordu minik.Deli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,
Canım aslında senin yaptığın da çok güvenli değil. Bebekle aynı yatakta uyumak çok tehlikeli. Allah korusun yorgunluk ve uykusuzluktan bebeği ezebiliriz uyurken. Çok kişinin başına gelmiş bir durum bu. Ezilmese de elimiz kolumuz ağzını burnunu kapatabilir boğulabilir Allah korusun. Ben bebekle aynı yatakta yattığım zaman etrafına yastık koyuyorum.Canım yattıgın yatağın üstünde emzir düşse bile yatağına düşer. ben öyle yapıyorum ayaklarımı uzatıp, önümede yastık koyuyorum
Mesela neye dikkat ediyorsun canım ? Ben normal beslenmeme devam ediyorum.Ben acaip dikkat ediyorum yedigime ictigime
Ya kizlar goguslerim kanioavent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda
hifanur cuma günü 15 günlük kontrolüne arzu ak a randevu aldım canım sanada yazarım
Bir de avent in göğüs kalkanını kullan, göğüs uçların kıyafetine değdikçe tahriş olur.Ya kizlar goguslerim kanioavent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda
Bir de avent in göğüs kalkanını kullan, göğüs uçların kıyafetine değdikçe tahriş olur.
Ben emzirdikten sonra lansinoh göğüs kremini ve kantaron yağını sırayla kullanıyorum kalkanı takıyorum.
bizimki ellerini kapadıkmı sinir oluyorCanım kundak yapmayı denedin mi ? Benim bebeğim de yerine yatırdıktan sonra hemen uyanıyordu annem kundak yaptı şimdi güzel uyuyor. El kol hareketleriyle kendini uyandırıyordu minik.
Tutmadi zaten cok buyuk bu sadece kiyafete degmesin diye taktim ici sut olduCanım uçla emzirmek daha fazla can acıtıyor bence. Uçsuz emince Bebek memenin kahverengi kısmını komple ağzına alıyor ama uçla emzirdiğinde sadece memenin ucunu emiyor ve çok acıyor yara oluyor.
İlk günler damlanın faydası var sanmıştım ama şimdi hiçbir faydasını görmüyorum. Fena halde gazlı. Sadece masajın etkisi var biraz. Tabii bu durum bizim kız için geçerli
Canım benım de ucu kabuk gıbı yeryer kanamalar da oluyor sut sagarken farkettım bırkac nokta. Parmagımı verdım meraktan delı gbı ısırıyor ıı da ak arasına sıkıstırıyor memeyı bu gıdısle emzıremıcem deyıp hemen gumus kapak sıparısı verdım bugun bakalım ınsallah ıyı gelır. Krem ıcın lansınoh kullanıyorum ama yıkamadan emzırebılırmısız onu rahat oluyırCnm benimki kanadi . Kabuk baglamisti . Cok aciyodu. Emzirince kabuk kismi gidiyor açik yara oluyor yine. Tamamen iyilesmesi icin emzirmemem lazimdi. 4 ginde tam iyilesti. 2. Gin agrisi azalmisti. Devamli memede krem sirsem silip emzir tekrar sur gecmedi iyilesmedi. Arada hava almasi icin cikartiyorum. Ara ara takip cikartiyorum gun icinde. Sut akiyir ucu islak oluyor. Gun boyu uzjn sure takmadim bi ara meme uclari kuru gibi oluyor emzirirken acidi biraz. Taktim yine . Cok rahat bir sey . Temiz oluyor. Baska birsey surmeyince direk senin kokunu sut kokusunu aliyor. Kokluyor once benimki sonra emiyor. hepsinin degisik huyu var. Kalkana kreme gerek olmuyor. Bide sert olunca goguslerim elimle bende yardimci oluyorum emerken. Asagi dogru masaj yapa yapa sut daha cok gidiyor bebege yumusuyor memeler. Diger turlu uykuya kaliyor hepsini cekmiyor.
Tesekkur ederim cnim. Rabbim kuzularimizi iyi etsin insallah hep
Benim de oyleydi kaniyordu aventin en küçük silikon ucunu aldım canım gayet güzel aldı benimki. Bir de göğüs kalkanı ve lansinoh kullanmaya başladım ilk kullandığımdan itibaren çok faydasını gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?