- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.741
Gumus kapak onerıyor herkesten cok ıyı yorumlar var canım sılverette dıye bı arastır ıstersen. Bende aynı durumdayım sılıkon uc dayda etmedı hatta bence daha kotu yapıyor ve yıne bence bebegımjn meme ucunu ısırmasının sebebı de ılk zamanlar hastaneden cıkana kadar sılıkon ucla emzırmem oldu. Sılıkonda bırtek meme ucuna kıtlenıyor bebek ama olması gereken memedekı kahverengı alanın tamamını olabıldıgınce alması. Bence benım mememın yara olmasının bukadar acımasının sebebı kendı mememı de sılıkon gıbı sannedıp oynarken arada ısırması... canım acıya acıya kendı mememle emzırmeye devam edıyorum allah yardım etsın hepımızeYa kizlar goguslerim kanioavent uc almistim onu taktim simdi biraz ucu buyuk geldi bakalim.kizim tutacak mi
Baska onerisi olan var mi cok aci cekiyorum ilk emme safhasinda
Canım bebegın rahat uyusun emsın gazı cıksın da kım ne yapmıs onemlı olmasın bence. Benımkı de bende cogu zmaan durmuyor ozellıkle emzırme soneası gaz cıkartmak ısterken bı anda meme ıstegıyle aglamaya baslıyor. Sanırım bızden sut kokusunu alıp tetıklenıyor olabılır destek alabılecegın kim varsa destek al canım yorgun olunca kendimize bakmayınca hiçbirsey yolunda gitmiyor anladm benDeli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,
Açıyorum ben de canım. Süpürge saç kurutma makinası sesi hatta buzuki orhan kolik bebek müziği. Ciddi gaz problemi var. Uykusuzluk beni çok geriyor, uykumu alınca gayet mutluyum alamayınca depresyonda gibiyim. Lohusalığımın son iki gününde giricem galiba depresyona.Uykusuzluk bizi de gergin yapıyor ve Bebiş sesimden bile anlıyor bende uyutmaya çalışıyorum pış pış sesi bile bi dakkadan sonra değişiyor çünkü çok yorgunuz bizim bebekler de pek uyumayı sevmiyor herhalde üç yaşında abisi bunu verelim anne çok ses yapıyor diyor hep ağlamaklı benim kız da ama süpürge sesine uyuyo bende telden o sesi açıyorum öyle yanında uyuyorum kalktığımda kafam şişmiş oluyor ama olsun birazda olsa o susuyor bende dinlenmiş oluyorum dene bence ama açınca hemen uyumasını bekleme
24 saattir uğraşıp başkasında hemen uyuyuverince valla bi sorguladım kendimi.Canım bebegın rahat uyusun emsın gazı cıksın da kım ne yapmıs onemlı olmasın bence. Benımkı de bende cogu zmaan durmuyor ozellıkle emzırme soneası gaz cıkartmak ısterken bı anda meme ıstegıyle aglamaya baslıyor. Sanırım bızden sut kokusunu alıp tetıklenıyor olabılır destek alabılecegın kim varsa destek al canım yorgun olunca kendimize bakmayınca hiçbirsey yolunda gitmiyor anladm ben
canım ben relaktaz kullanıyorum etkisi var gazı sıfırlamıyor ama rahatlatıyor. tabi masaj yapılıyor. şimdi başka bi ilaç buldum onu deneyeceğim sipariş ettim işe yararsa haber ederim. koliğin gazın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. ilki acayip gazlı ve koliktiİlk günler damlanın faydası var sanmıştım ama şimdi hiçbir faydasını görmüyorum. Fena halde gazlı. Sadece masajın etkisi var biraz. Tabii bu durum bizim kız için geçerli
Biogaia kullanıyorum ben canım. Küçücük şişe çok da pahalı. İşe yarasa tamam. Dene sen memnun kalırsan bi de onu deneyeyimcanım ben relaktaz kullanıyorum etkisi var gazı sıfırlamıyor ama rahatlatıyor. tabi masaj yapılıyor. şimdi başka bi ilaç buldum onu deneyeceğim sipariş ettim işe yararsa haber ederim. koliğin gazın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. ilki acayip gazlı ve koliktiyaşadıklarımı bi Allah bi ben bilirim o 4 ay bana 4 yıl gibi gelmişti
bio gaiayı da kullanıyorum ama inş işe yarıyorsur dicem ama şimdilik onun etkisini görmedimBiogaia kullanıyorum ben canım. Küçücük şişe çok da pahalı. İşe yarasa tamam. Dene sen memnun kalırsan bi de onu deneyeyim
relaktaz da pahalı biogaia kadar 50 tl civarı çok çabuk bitiyo bide. ama bizde biraz işe yaradı gibi. ama bu sipariş ettiğimden daha çok kişi memnun onu deneyeceğim inş işe yarar da sana öneririm.Biogaia kullanıyorum ben canım. Küçücük şişe çok da pahalı. İşe yarasa tamam. Dene sen memnun kalırsan bi de onu deneyeyim
canım bide senin kız hergün kaka yapıyo mu? bizimki masaj yapmadan yapamıyorBiogaia kullanıyorum ben canım. Küçücük şişe çok da pahalı. İşe yarasa tamam. Dene sen memnun kalırsan bi de onu deneyeyim
Bizim de 4. Gün 14 tü değer. Dr. Ertesi gün artarsa yatırıcaz dedi. O gece emzirdim. Sağdım kaşıkla verdik. Çok az da mama verdik. Ertesi gün 13 e düştü. O şekilde atlattık. Gerçi 38 günlük hala biraz var. Anne sütü sarılığıymış. Kendi kendine geçermişKızlar bız bugun bı haftalık olduk. Ctesı gunu standart besıncı gun kontrolunde sarılkk degerımız 14 cıkmıstı, lımıt 17 oldugu ıcın doktor bızı buhun yenıden gormek ıstemıstı. Gerekırse bı gece fototerapı alıcak yatırırız demıstı ama bız de hastane para kazanmak ıcın mı devamlı cagırıyor dıye dusunduk. Kendı cocuk doktorumuzdan randevu aldık dırekt oraya gıttık. Yuzunde sarılık var dıye endıselıyım ama anne sutu alıyor dıye de sevınıyorum bı yandan. Doktorumuz baktı bebegın heryerıne be sey dedı bızım korktugumuz sarılık yuzden baslar vucuda yayılır dedı. Suratına elını bastırdıgında yuzunde odem varmıs gıbı parmak ıcının olan yetı sarı renktı sonra topukta aynı seyı haltı topuk daha pembe beyaz cıktı. Bunun ıcın topuk yuzunden daha beyaza yakkn bı renk oldugu ıcın suan endıselenme topuk kanı da ıstemıcem dedı ıkı gun sonra Yenıden bi bakalımndedi. Geceleri de cocugu emzirmek için uyandırmayın yazıktır dedi. Bolbol annensutu ver baska bişi istemiyorum dedi. Göbek bagı da ip gibi kalmıstı onu hemen hoca aldı kokununde yaktı ıkı gun ellemek yok dedi ilk banyosu için öyle beklıyoruz
Çok az yapıyor. Mesajdan sonra kaka gaz birlikte çıkıyor. Slingin de faydası oluyor bence. Onunla gezdikten sonra daha rahat yapıyorcanım bide senin kız hergün kaka yapıyo mu? bizimki masaj yapmadan yapamıyor
Canım benim de kayınvalidem de uyuyordu çocuk bende uyumuyordu. Benim de çok canım sıkılmıştı ama arada oluyor öyle. Bazen bebekler farklı bir kucak isterlermis. Öyle bir zamanına denk gelmiştir belkiDeli gibi uykusuzum kızlar. Uyuduktan 10 dakika sonra deli gibi ağlıyor gazdan muhtemelen. Kayınvalide geldi bugün. Uyuttum tam yerine yatırdım kapıyı kapatıcam diye ses yaptı bizimki hazır zaten uyandı ağlamaya başladı. Kayınvalidem aldı kucağına kucağında uyuttu ayakta sonra oturdu. Onun da gözleri kapandı. Ben de anne yerine yatır sen de uyuyorsun düşüreceksin dedim. Yatırdı yerine ve tam bir saattir uyuyor çocuk. Ben sinirden uyuyamıyorum. Ben mi beceremiyorum çocuk bakmayı, yapamıyorum galiba,
Çok mu panik yapıyorum acaba ya eczacıya sorduk normal olabilir dedi canım. Başka bir sıkıntısı yok ağlaması falan da yok maşallah. Bakalım takip edeyim biraz daha o zamanCanım daha yapar endişe etme bizimde dün sabah yaptı buğün için daha yapmadı
Açıyorum ben de canım. Süpürge saç kurutma makinası sesi hatta buzuki orhan kolik bebek müziği. Ciddi gaz problemi var. Uykusuzluk beni çok geriyor, uykumu alınca gayet mutluyum alamayınca depresyonda gibiyim. Lohusalığımın son iki gününde giricem galiba depresyona.[/QUOT Ben anladım benimki kolik saat sabah on gibi bide akşam altı gibi ağlama krizine giriyor ne yaparsam yapım durduramıyorum o saat geçince daha sakin bi bebek geçecek inşallah bu günlerde
Yeterki ağlamasın uyusun da kimde uyursa uyusun sabah uykusuz gece uykusuz hortlak gibiyim gören ne oldu sana diyor gözler kan çanağı24 saattir uğraşıp başkasında hemen uyuyuverince valla bi sorguladım kendimi.
Gumus kapak onerıyor herkesten cok ıyı yorumlar var canım sılverette dıye bı arastır ıstersen. Bende aynı durumdayım sılıkon uc dayda etmedı hatta bence daha kotu yapıyor ve yıne bence bebegımjn meme ucunu ısırmasının sebebı de ılk zamanlar hastaneden cıkana kadar sılıkon ucla emzırmem oldu. Sılıkonda bırtek meme ucuna kıtlenıyor bebek ama olması gereken memedekı kahverengı alanın tamamını olabıldıgınce alması. Bence benım mememın yara olmasının bukadar acımasının sebebı kendı mememı de sılıkon gıbı sannedıp oynarken arada ısırması... canım acıya acıya kendı mememle emzırmeye devam edıyorum allah yardım etsın hepımıze
Canım aslında senin yaptığın da çok güvenli değil. Bebekle aynı yatakta uyumak çok tehlikeli. Allah korusun yorgunluk ve uykusuzluktan bebeği ezebiliriz uyurken. Çok kişinin başına gelmiş bir durum bu. Ezilmese de elimiz kolumuz ağzını burnunu kapatabilir boğulabilir Allah korusun. Ben bebekle aynı yatakta yattığım zaman etrafına yastık koyuyorum.
Bir de bizim bir tanıdığımız bebeğini emzirirken uyumuş kadının memesi çocuğu boğmuş, 16 günlük bebek vefat ettiçok dikkatli olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?