2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benim de kayınvalidem de uyuyordu çocuk bende uyumuyordu. Benim de çok canım sıkılmıştı ama arada oluyor öyle. Bazen bebekler farklı bir kucak isterlermis. Öyle bir zamanına denk gelmiştir belki
Farklı kucak mı Ben şimdiden paylaşamıyorum bebeğimi yaa

Lansinoh sicak suda bile cikmiyor yokamadan verirsek agzinda kalacak krem kalintilari ben tiksindim yikayip verdim. Benimkinde ise yaramadi sadece nemlendirdi

İnstagramda bi ilac var bayagi yorumlari iyi omu acaba. Bizde inatci gaz yok simdilik. Bakalim nasil gidrcek .

Lansinoh sicak suda bile cikmiyor yokamadan verirsek agzinda kalacak krem kalintilari ben tiksindim yikayip verdim. Benimkinde ise yaramadi sadece nemlendirdi
Canım zeytinyağı denedin mi? Hem yıkamaya gerek yok hem meme başına çok iyi geliyor. Hemde bebek emerken azıcık onada gitmiş oluyr. Kaka yapmasına yardım ediyor

İyi geçmiş muayeneniz maşallah canım bu arada bizde çoçuk doktoru arayışındayız nereye götürdünüz. Birde hala göbeğimiz düşmeri doktor sizinkini Nasıl aldı

Çok mu panik yapıyorum acaba ya eczacıya sorduk normal olabilir dedi canım. Başka bir sıkıntısı yok ağlaması falan da yok maşallah. Bakalım takip edeyim biraz daha o zaman
Takip et canım ama streste yapma bak dür sabah yapmıştı daha bu saat oldu yapmadı. Bendi göbeğini kafama taktım ne kadar normal olduğunu okusamde kv bu çoçuğun göbeği niye düşmedu baskısından kafayı yiyorum

Tutmadi zaten cok buyuk bu sadece kiyafete degmesin diye taktim ici sut oldu
Ya boyle olunca bakteri uremez mi
Canım göğüs ucunu kuru tutmak lazım diye biliyorum ben. Silikon uç yerine göğüs Kalkan'ı kullanabilirsin. Kalkan'da akan süt memene değmiyor büyük olduğu için. Hem de bekleyen süt bozulur bir süre sonra bakteri üreyebilir.

İyi geçmiş muayeneniz maşallah canım bu arada bizde çoçuk doktoru arayışındayız nereye götürdünüz. Birde hala göbeğimiz düşmeri doktor sizinkini Nasıl aldı
Kuzum evıme yakın ve srkettekı cogu arkadasımın da cok memnun oldukları bı cocuk doktoru var bak sana da yakındır orası calıslar caddesının hemen basında. Ilk sorumu whatsapp dan yazdım daha tanısmadan hemen yanıt verdı muayenede de cok sıcak davrandı saten cok tavsıye edılen bı doktor olunca gıttık artık hep ona gıdıcez. Hatta bugun cok yakın bı arkadasımında gordum mıayene gıttıgımde onda bebısını getırmıs boyle de bı tesaduf oldu :) kurtulus bey doktorun adını ıstersen bıldılerını verırım sana ozelden bı konusursun. Gobek bızım ıp gıbı olmustu doktor olmus bu dedı hemen gobegı aldı kalan yerı de yaktı hemen. Ikı gun pansumandı banyoydu ellemeyın dedı zaten ev yakınmıs ıkı gun sonra bı ugrayın dedı aldık gobecıgı geldık :)

Normal dogum yapıp dıkısı olan kızlar benım doktorum bana agrın olırsa ılık su dolu kuvete bagıkon damlatıp otur demıstı ama takdır edersınızkı pek pratık bısı degıl bu dus almaya zor vakıt buluyorum suan. Sıze doktorunuz dıkıslerın daha kolay erımesı ıcın daha pretık bısı onerdı mı? Kucuk bı sıse suya batıkon damlatıp her tuvalette pansuman yapsam dıyorm ama boyle bı önerı alan oldu mu doktorunuzdan? Persembe kontrol var ozamana kadar neler yapsam dıye dusunuyorum oturamamak cok kotu ya bebegımı emzırene kadar canım cıkıyor

Anneler bana bi fikir verin hastenede bize göbeği düşmeden yıkamayın dediler ve bizde her ne kadar yıkayalım diye başımın Eti'ni yeseler de yıkatmadım buğün 10. Gün artık yıkasam mı diye bende düşünmeye başladım ama kayınvalideme haber vermeden kendim yıkamak istiyorum cesaretim var yıkarım ama eşimde büyük olsun başımızde diyor ama kv asla yıkamak istemiyorum yıkasak başlıcak ben size daha önce yıkayalım dedimde şöylede böylede dicek. Ne yapmalıyım sizce göbeğinin düşmesini bekliyim mi

Bekle canım gobek dussun hatta ben olabıldıgınce kendı kokusu kalsın ıstıyorum olabıldıgınce gec yıkamak ıstıyorum canım. Yanınızda kv olmasa da bırı olrsa en azından panık halıne ıyı gelebılır bı arkadasın bı aıle dostum bı komsun olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…