- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.761
Farklı kucak mıCanım benim de kayınvalidem de uyuyordu çocuk bende uyumuyordu. Benim de çok canım sıkılmıştı ama arada oluyor öyle. Bazen bebekler farklı bir kucak isterlermis. Öyle bir zamanına denk gelmiştir belki
Lansinoh sicak suda bile cikmiyor yokamadan verirsek agzinda kalacak krem kalintilari ben tiksindim yikayip verdim. Benimkinde ise yaramadi sadece nemlendirdiCanım benım de ucu kabuk gıbı yeryer kanamalar da oluyor sut sagarken farkettım bırkac nokta. Parmagımı verdım meraktan delı gbı ısırıyor ıı da ak arasına sıkıstırıyor memeyı bu gıdısle emzıremıcem deyıp hemen gumus kapak sıparısı verdım bugun bakalım ınsallah ıyı gelır. Krem ıcın lansınoh kullanıyorum ama yıkamadan emzırebılırmısız onu rahat oluyır
İnstagramda bi ilac var bayagi yorumlari iyi omu acaba. Bizde inatci gaz yok simdilik. Bakalim nasil gidrcek .canım ben relaktaz kullanıyorum etkisi var gazı sıfırlamıyor ama rahatlatıyor. tabi masaj yapılıyor. şimdi başka bi ilaç buldum onu deneyeceğim sipariş ettim işe yararsa haber ederim. koliğin gazın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. ilki acayip gazlı ve koliktiyaşadıklarımı bi Allah bi ben bilirim o 4 ay bana 4 yıl gibi gelmişti
Valla benim de zoruma gidiyor canım hatta acaba beni sevmedi mi bağ mı kuramadım bebekle diye bile düşündümFarklı kucak mıBen şimdiden paylaşamıyorum bebeğimi yaa
canım bilmiyorum ki eczacı arkadaş söyledi gelince yazarım burdan. bizim gaz çoook inatçı ya bu da abisi gibi çıktı gazlı olduİnstagramda bi ilac var bayagi yorumlari iyi omu acaba. Bizde inatci gaz yok simdilik. Bakalim nasil gidrcek .
Cnim mesela şeftali armut erik vs yemiyorum. Hicbi sekilde soğuk bisey tuketmiyorum. Mercimek corbasi ve baharatli seyler tüketmiyorumMesela neye dikkat ediyorsun canım ? Ben normal beslenmeme devam ediyorum.
Oh be yalnız değilmişimValla benim de zoruma gidiyor canım hatta acaba beni sevmedi mi bağ mı kuramadım bebekle diye bile düşündüm
Canım zeytinyağı denedin mi? Hem yıkamaya gerek yok hem meme başına çok iyi geliyor. Hemde bebek emerken azıcık onada gitmiş oluyr. Kaka yapmasına yardım ediyorLansinoh sicak suda bile cikmiyor yokamadan verirsek agzinda kalacak krem kalintilari ben tiksindim yikayip verdim. Benimkinde ise yaramadi sadece nemlendirdi
İyi geçmiş muayeneniz maşallah canım bu arada bizde çoçuk doktoru arayışındayız nereye götürdünüz. Birde hala göbeğimiz düşmeri doktor sizinkini Nasıl aldıKızlar bız bugun bı haftalık olduk. Ctesı gunu standart besıncı gun kontrolunde sarılkk degerımız 14 cıkmıstı, lımıt 17 oldugu ıcın doktor bızı buhun yenıden gormek ıstemıstı. Gerekırse bı gece fototerapı alıcak yatırırız demıstı ama bız de hastane para kazanmak ıcın mı devamlı cagırıyor dıye dusunduk. Kendı cocuk doktorumuzdan randevu aldık dırekt oraya gıttık. Yuzunde sarılık var dıye endıselıyım ama anne sutu alıyor dıye de sevınıyorum bı yandan. Doktorumuz baktı bebegın heryerıne be sey dedı bızım korktugumuz sarılık yuzden baslar vucuda yayılır dedı. Suratına elını bastırdıgında yuzunde odem varmıs gıbı parmak ıcının olan yetı sarı renktı sonra topukta aynı seyı haltı topuk daha pembe beyaz cıktı. Bunun ıcın topuk yuzunden daha beyaza yakkn bı renk oldugu ıcın suan endıselenme topuk kanı da ıstemıcem dedı ıkı gun sonra Yenıden bi bakalımndedi. Geceleri de cocugu emzirmek için uyandırmayın yazıktır dedi. Bolbol annensutu ver baska bişi istemiyorum dedi. Göbek bagı da ip gibi kalmıstı onu hemen hoca aldı kokununde yaktı ıkı gun ellemek yok dedi ilk banyosu için öyle beklıyoruz
Takip et canım ama streste yapma bak dür sabah yapmıştı daha bu saat oldu yapmadı. Bendi göbeğini kafama taktım ne kadar normal olduğunu okusamde kv bu çoçuğun göbeği niye düşmedu baskısından kafayı yiyorumÇok mu panik yapıyorum acaba ya eczacıya sorduk normal olabilir dedi canım. Başka bir sıkıntısı yok ağlaması falan da yok maşallah. Bakalım takip edeyim biraz daha o zaman
canm nasil masaj yapiyosnz ben bebe yagiyla karnina dairesel hareket yaoiyom ama cok kotü agliyo yanlis mi yaoiyom acabacanım bide senin kız hergün kaka yapıyo mu? bizimki masaj yapmadan yapamıyor
Canım göğüs ucunu kuru tutmak lazım diye biliyorum ben. Silikon uç yerine göğüs Kalkan'ı kullanabilirsin. Kalkan'da akan süt memene değmiyor büyük olduğu için. Hem de bekleyen süt bozulur bir süre sonra bakteri üreyebilir.Tutmadi zaten cok buyuk bu sadece kiyafete degmesin diye taktim ici sut oldu
Ya boyle olunca bakteri uremez mi
Kuzum evıme yakın ve srkettekı cogu arkadasımın da cok memnun oldukları bı cocuk doktoru var bak sana da yakındır orası calıslar caddesının hemen basında. Ilk sorumu whatsapp dan yazdım daha tanısmadan hemen yanıt verdı muayenede de cok sıcak davrandı saten cok tavsıye edılen bı doktor olunca gıttık artık hep ona gıdıcez. Hatta bugun cok yakın bı arkadasımında gordum mıayene gıttıgımde onda bebısını getırmıs boyle de bı tesaduf oldu :) kurtulus bey doktorun adını ıstersen bıldılerını verırım sana ozelden bı konusursun. Gobek bızım ıp gıbı olmustu doktor olmus bu dedı hemen gobegı aldı kalan yerı de yaktı hemen. Ikı gun pansumandı banyoydu ellemeyın dedı zaten ev yakınmıs ıkı gun sonra bı ugrayın dedı aldık gobecıgı geldık :)İyi geçmiş muayeneniz maşallah canım bu arada bizde çoçuk doktoru arayışındayız nereye götürdünüz. Birde hala göbeğimiz düşmeri doktor sizinkini Nasıl aldı
Aynenncanım cok ıyı anlıyorum senınhumus kapaklardsn sıparıs ettım gelınce bı deneyıp yazarım yıne ınsallah ıyı gelırIlk aldiklarinda kuvvetle cekiolar ya canim cekiliyor. Bakayim canim tesekkur ederim
Bekle canım gobek dussun hatta ben olabıldıgınce kendı kokusu kalsın ıstıyorum olabıldıgınce gec yıkamak ıstıyorum canım. Yanınızda kv olmasa da bırı olrsa en azından panık halıne ıyı gelebılır bı arkadasın bı aıle dostum bı komsun olabılırAnneler bana bi fikir verin hastenede bize göbeği düşmeden yıkamayın dediler ve bizde her ne kadar yıkayalım diye başımın Eti'ni yeseler de yıkatmadım buğün 10. Gün artık yıkasam mı diye bende düşünmeye başladım ama kayınvalideme haber vermeden kendim yıkamak istiyorum cesaretim var yıkarım ama eşimde büyük olsun başımızde diyor ama kv asla yıkamak istemiyorum yıkasak başlıcak ben size daha önce yıkayalım dedimde şöylede böylede dicek. Ne yapmalıyım sizce göbeğinin düşmesini bekliyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?