2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ne güzelmiş canım ya bi özelden yazarsan sevinirim bütçemizi zorlamıcak bi doktor ise götürürüz yoksa medipol mega da bi doktor var aklımda doçent ona bi götürürüm. Doktor tanıdık sanki göbek fıtığı var gibi dedi aklıma takıldı

Bu kadar beklemişken beklesem daha iyi gibi kv hamilelik döneminde zatin sinir olmuştum şimdi beni daha da sınıyor bildiği tek şey sütün yetmiyor

Canım zeytinyağı denedin mi? Hem yıkamaya gerek yok hem meme başına çok iyi geliyor. Hemde bebek emerken azıcık onada gitmiş oluyr. Kaka yapmasına yardım ediyor
Sari kantaronla zeytinyagini karistirdim. Ozonyagida surdum. İlk dogumdada olmustu epey zaman aldi. Gumus kapak kullaniyorum. Gayet iyi simdi

Biz göbeği düşene kadar başını yıkadık. Vücudunu da tülbenti suya batırıp sildik. Göbeği hiç ıslanmamış oldu. Islanırsa da güzelce kurularsın olur biter. Bize doktor yıkayabilirsiniz göbeği düşmeden demişti.

Gümüş göğüs kapağını kullanıyorum ben. Kesinlikle tavsiye ederim. Oglumdayken resmen kan damliyodu gogsumden emzirmek iskenceydi. Bu sefer cok sukur ne yara ne acı var..
25 gunluk olduk bugun 8 günlükken gobegi dustu kizimin. Ama 2 gundur gobeginden kan geliyo bugun doktora goturduk gümüş nitrat sürdüler. Bu durumu yasayan oldu mu aranizda.

Yaptı sonunda kakasını kendim yapmış gibi rahatladım resmen :)) büyükler bazen çok moral bozuyor canım ya en iyisi hiç takmamak duymamazlıktan gelmek

Gobegi dusene kadar yıkamadım bende simdi günaşırı yıkıyorum allahtan suyu seviyo ve aglamiyo.. uykusuzluktan dertliyim bende gece saat başı uyanip agliyo hep memede durcak hanimefendi yatagina yatirinca uyanio agliyo. Memede 2 fırt cekio uyuyakaliyo kısır döngü.
Ama biliyorum ki bugunler cok hizli geciyo zorluklarindan ziyade guzel yanlarinin tadini cikarmaya calisiyorum..

Gece kaldırmayın mı dedi doktor ben 2-3 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum sütüm de çok yok çocuğa işkence ediyorum resmen çok üzülüyorum çocuk doktoru böyle dediyse kaldırmayalım çok iyi olur

Benim doktorum da gündüz 2 saatte bir gece uyursa 3-4 saatte bir kaldır mutlaka demişti bana canım gece uyursa bende 3 ya da 4 saatten önce çok ellemiyorum zaten acikinca kendisi de o saat aralıklarında uyanıyor

Cnm sarilik varsa uykuya meyilli oluyorlar . İlk haftalar her yerdede yaziyor . İstedigi kadar emer sma iki saati gecince uyandirin taziyor. Bizdede sarilik vardi uyandiriyordum. Simdi 20 ginluk olduk sariligi atlattik. Uyandirmiyorum kendi ne zsman isterse. Gunduz sık dmiyor mama uc kez veriyorum. Bazen ara veriyor 3-4 saat gece bazen az emip uykuya daliyo yarim saat bir saat sonra tekrar meme istiyor. Memede uyumayi seviyor uyuyup emiyor . Gaz ciksriyim yerine yatiriyim deeken uyaniyor. Tekrar uyutmak icin meme ver. Emzige alistircam . Boyle ne kendi uyuyor ne ben dinlenebiliyorum. Emerken kendimde masajla yardim ediyorum sut daha cok akiyor doysun iyice diye.

Tek başını yıkıyım en azından canım sağol

Bazı doktorlar yıkayın sonrasında göbeği iyice kurulayın diyor, istersen yıkayadabilirsin. İstersen vücudunu su ve pamukla sil, sadece kafasına yani alından arkasına su tut canım, bir doktor röportajda öyle anlatmıştı.
Kv yi hiç işine karıştırma bence, hepsi sinir bozmak için bulunur işe yaramak için değil. İlk banyosu olucak bebeğinin tadını çıkartabileceğin sadece bir kaç dakikan olucak.

Canım ben aksine kuruladıkça helede gögüs pedi ya da peçeteyle sildikçe daha kötü olur diye bilitorum. Ben özelşikle emdikten somra elimle süt akıtıp masaj yaparak sürüyorum meme başıma. Yara mara kalmadı acımıyorda süt bir nevi nemlemdirici gibi oluyor

seyyav benim ilk bebeğimi hastaneden getirdiğimiz ilk gün yıkadık. Ve göbeği düşene kadar da hergün yıkandı. Biz hep öyle yapıyoruz aslında. Yıkanmazsa o bebek rahat edemez der annem. Kendinden düşün. Yıka güzelce kurula. Yıkamama durumunu anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…