- 15 Kasım 2015
- 108
- 84
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.801
Cnim seninle ayniyiz. Bugun bende farkettim sarılık olduğunu. Yarın gidicem doktora. Gecmis olsun sizede. Insallah bi an once düşer değeri. Sarılık degerine nasıl bakılıyo cnimKızlar bız bugun bı haftalık olduk. Ctesı gunu standart besıncı gun kontrolunde sarılkk degerımız 14 cıkmıstı, lımıt 17 oldugu ıcın doktor bızı buhun yenıden gormek ıstemıstı. Gerekırse bı gece fototerapı alıcak yatırırız demıstı ama bız de hastane para kazanmak ıcın mı devamlı cagırıyor dıye dusunduk. Kendı cocuk doktorumuzdan randevu aldık dırekt oraya gıttık. Yuzunde sarılık var dıye endıselıyım ama anne sutu alıyor dıye de sevınıyorum bı yandan. Doktorumuz baktı bebegın heryerıne be sey dedı bızım korktugumuz sarılık yuzden baslar vucuda yayılır dedı. Suratına elını bastırdıgında yuzunde odem varmıs gıbı parmak ıcının olan yetı sarı renktı sonra topukta aynı seyı haltı topuk daha pembe beyaz cıktı. Bunun ıcın topuk yuzunden daha beyaza yakkn bı renk oldugu ıcın suan endıselenme topuk kanı da ıstemıcem dedı ıkı gun sonra Yenıden bi bakalımndedi. Geceleri de cocugu emzirmek için uyandırmayın yazıktır dedi. Bolbol annensutu ver baska bişi istemiyorum dedi. Göbek bagı da ip gibi kalmıstı onu hemen hoca aldı kokununde yaktı ıkı gun ellemek yok dedi ilk banyosu için öyle beklıyoruz
Canım hergun bes dk gunese tutuyorum bebegı bırde bolbol emzırmeye calısıyorum. Sarılıgı topuktan kan alıp laboratuvara gonderıp belırlıyorlar aletler yanlıs olcum yapabılıyor cunku. Ikı gun sonra gıttıgımızde doktor yıne gozle muayene haoacak gerek duyarsa topuk kanı ısteyecekmıs oyle dedı. Bol emzır baska bısı ıstemıyorum dedı canım gecmıs olsun ıkımıze deCnim seninle ayniyiz. Bugun bende farkettim sarılık olduğunu. Yarın gidicem doktora. Gecmis olsun sizede. Insallah bi an once düşer değeri. Sarılık degerine nasıl bakılıyo cnim
Bana uyku ve emme dusenını sordu canım dn basta. Hastaneden berı gundur ıkı gece uc saatte bır uyandırıyorduk. Eve geldıgımızde de farkettım kı bebegıme bıraz zaman tanısam zaten uyandırmam gereken saatte kendısı uyanıyor boylece huzursuz olmuyor. Doktora bunu soyledım zaten uyandırma bebegı dedı bırskın uyusun dedı. Zaten acıkınca uyanır ve senı cagırır dedı. Bence sende bı dene bakalım uyandırmazsan nekadar samanda uyanıyor muhtemelen senınkının de bınsaatı vardır canımGece kaldırmayın mı dedi doktor ben 2-3 saatte bir kaldırmaya çalışıyorum sütüm de çok yok çocuğa işkence ediyorum resmen çok üzülüyorum çocuk doktoru böyle dediyse kaldırmayalım çok iyi olur
Canım sutun yetmedıgını nasıl anlıyor? Bebek emerken uyuyakalıyor sonra acıkıp tekrar emıyor. Suanda tam olarak neye bakıp bu teshısı koymus kv anlayamadım. Sut sagdıkca bebek emdıkce artacak olan bırseyBu kadar beklemişken beklesem daha iyi gibi kv hamilelik döneminde zatin sinir olmuştum şimdi beni daha da sınıyor bildiği tek şey sütün yetmiyor
Canım ozelden yazdım bılgılerını mesela bugun gobek bagını yaktı doktor bebegım aglamaya basladı. Ben sakınlessın dıye konusmaya basladım bebegımle doktor hmeen sey dedı bu acıkma aglaması ve hemen emzırmeden gecmez dedı. Emzırme odasına yolladı benı hemen uzerını gıydır annesı emzırmen lazım dedı. Boyle yola cıkmayın sakın dedı tam ısımız bıtmıstı orada. Bu da cok hosuma gıttı bebegın dılınden bukadar anlaması cok guzeldı. Fıyatlarını hıc bılmıyorum canım ozel saglık sıgortasına basvurduk orası karsılayacak bugun masraflarıNe güzelmiş canım ya bi özelden yazarsan sevinirim bütçemizi zorlamıcak bi doktor ise götürürüz yoksa medipol mega da bi doktor var aklımda doçent ona bi götürürüm. Doktor tanıdık sanki göbek fıtığı var gibi dedi aklıma takıldı
Gumus kapakları nezaman kullanıyorsun canım hemen iyilestirir mi? Cok canım yanıyo emzrirkrnGümüş göğüs kapağını kullanıyorum ben. Kesinlikle tavsiye ederim. Oglumdayken resmen kan damliyodu gogsumden emzirmek iskenceydi. Bu sefer cok sukur ne yara ne acı var..
25 gunluk olduk bugun 8 günlükken gobegi dustu kizimin. Ama 2 gundur gobeginden kan geliyo bugun doktora goturduk gümüş nitrat sürdüler. Bu durumu yasayan oldu mu aranizda.
Gozun aydin cnm. Gule gule saglicakla buyut bebegini. Humana still tea yebasladinmi. Gazda cikartmayi sagliyorya. Simdiden basla yardimci olur gaz cikarmana. Bir cay kasigi kimyon ister kaynat ister bir cay bardagi sicak suya dok iliyinca süz iç guzel gaz cikarttiriyor.Merhaba güzel anneler,ben prensesimi bu sabah kucağıma aldım,şimdi biraz dinleniyorum.sezeryan sonrası gazımı çıkartmadım hala.inşallah hemen çıkartırım.
Kızım yaklaşık 3300 gr doğdu.ultrasondan 200-300 gr daha az doğdu. Kordon boynuna dolanmıştı,iyiki sezeryan olmuş.
Rabbim geride kalan arkadaşları sağlıcakla yavrularına kavuştursun. Şimdi biraz dinlenmeye çalışıyorum.
Bu arada kettle gerçekten çok işe yarıyor,tavsiye ederim.hem gelen gidene çay kahve için hem de refakatçi için.
Herkese iyi geceler
Aaa biz de dilek hanım A gidiyoruz. Doğumda o kontrol etmiş kızımı sonra da ona devam ettik. Onun sayesinde sarılık için hastanede kalmaktan kurtulduk. Tek sıkıntı mesai saatleri dışında muayene olamamak. Acil bir durumda. Biz de Buca çocuk hastanesine gidiyoruz.Çok memnun kaldım canım çocuk doktorumuz Dilek hanım o da Tınaztepede. Ondan da çok memnun kaldık çok ilgili bir doktor canım. Tavsiye ederim yani
Masallah yavruna..allah anali babali buyutsun isallah!Merhaba güzel anneler,ben prensesimi bu sabah kucağıma aldım,şimdi biraz dinleniyorum.sezeryan sonrası gazımı çıkartmadım hala.inşallah hemen çıkartırım.
Kızım yaklaşık 3300 gr doğdu.ultrasondan 200-300 gr daha az doğdu. Kordon boynuna dolanmıştı,iyiki sezeryan olmuş.
Rabbim geride kalan arkadaşları sağlıcakla yavrularına kavuştursun. Şimdi biraz dinlenmeye çalışıyorum.
Bu arada kettle gerçekten çok işe yarıyor,tavsiye ederim.hem gelen gidene çay kahve için hem de refakatçi için.
Herkese iyi geceler
Sen yine de sarılığı olduğu için çok da uzun uyutma. Benim bebeğim de sarılıkken uyanmıyordu. Şimdi bırakıyorum uyusun kendi kendine uyanıyor. 4 saat 5 saat uyusun elleme dedi dr.Bana uyku ve emme dusenını sordu canım dn basta. Hastaneden berı gundur ıkı gece uc saatte bır uyandırıyorduk. Eve geldıgımızde de farkettım kı bebegıme bıraz zaman tanısam zaten uyandırmam gereken saatte kendısı uyanıyor boylece huzursuz olmuyor. Doktora bunu soyledım zaten uyandırma bebegı dedı bırskın uyusun dedı. Zaten acıkınca uyanır ve senı cagırır dedı. Bence sende bı dene bakalım uyandırmazsan nekadar samanda uyanıyor muhtemelen senınkının de bınsaatı vardır canım
Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini.Merhaba güzel anneler,ben prensesimi bu sabah kucağıma aldım,şimdi biraz dinleniyorum.sezeryan sonrası gazımı çıkartmadım hala.inşallah hemen çıkartırım.
Herkese iyi geceler
Normal dogum yapıp dıkısı olan kızlar benım doktorum bana agrın olırsa ılık su dolu kuvete bagıkon damlatıp otur demıstı ama takdır edersınızkı pek pratık bısı degıl bu dus almaya zor vakıt buluyorum suan. Sıze doktorunuz dıkıslerın daha kolay erımesı ıcın daha pretık bısı onerdı mı? Kucuk bı sıse suya batıkon damlatıp her tuvalette pansuman yapsam dıyorm ama boyle bı önerı alan oldu mu doktorunuzdan? Persembe kontrol var ozamana kadar neler yapsam dıye dusunuyorum oturamamak cok kotu ya bebegımı emzırene kadar canım cıkıyor
canım gözün aydın analı babalı büyüsün mutlu çocuk olsunnMerhaba güzel anneler,ben prensesimi bu sabah kucağıma aldım,şimdi biraz dinleniyorum.sezeryan sonrası gazımı çıkartmadım hala.inşallah hemen çıkartırım.
Herkese iyi geceler
Bu kadar beklemişken beklesem daha iyi gibi kv hamilelik döneminde zatin sinir olmuştum şimdi beni daha da sınıyor bildiği tek şey sütün yetmiyor
cnm ben batikonu direk dikişlere sıktım, bana öyle söylendi. Mutlaka öyle yap yoksa zor düşer..
Dıkıslere pamukla mı surdun canım
canım gözün aydın analı babalı büyüsün mutlu çocuk olsunn
canım nette ayşe önerin videosu var aynı onu yapıyoruz. gazlar bi yerde sıkışınca hareket edinceye kadar ağlıyor bizde masaj öncesi saç kurutma makinası açıyoruz ağzına emzik veriyoruz ki karın kaslarını rahat bıraksın diyecanm nasil masaj yapiyosnz ben bebe yagiyla karnina dairesel hareket yaoiyom ama cok kotü agliyo yanlis mi yaoiyom acaba
canım ben her tuvalet sonrası gazlı beze batikon damlatıp dokunfurarak sürdüm oraya sürterek değil amaNormal dogum yapıp dıkısı olan kızlar benım doktorum bana agrın olırsa ılık su dolu kuvete bagıkon damlatıp otur demıstı ama takdır edersınızkı pek pratık bısı degıl bu dus almaya zor vakıt buluyorum suan. Sıze doktorunuz dıkıslerın daha kolay erımesı ıcın daha pretık bısı onerdı mı? Kucuk bı sıse suya batıkon damlatıp her tuvalette pansuman yapsam dıyorm ama boyle bı önerı alan oldu mu doktorunuzdan? Persembe kontrol var ozamana kadar neler yapsam dıye dusunuyorum oturamamak cok kotu ya bebegımı emzırene kadar canım cıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?