2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim seninle ayniyiz. Bugun bende farkettim sarılık olduğunu. Yarın gidicem doktora. Gecmis olsun sizede. Insallah bi an once düşer değeri. Sarılık degerine nasıl bakılıyo cnim

Cnim seninle ayniyiz. Bugun bende farkettim sarılık olduğunu. Yarın gidicem doktora. Gecmis olsun sizede. Insallah bi an once düşer değeri. Sarılık degerine nasıl bakılıyo cnim
Canım hergun bes dk gunese tutuyorum bebegı bırde bolbol emzırmeye calısıyorum. Sarılıgı topuktan kan alıp laboratuvara gonderıp belırlıyorlar aletler yanlıs olcum yapabılıyor cunku. Ikı gun sonra gıttıgımızde doktor yıne gozle muayene haoacak gerek duyarsa topuk kanı ısteyecekmıs oyle dedı. Bol emzır baska bısı ıstemıyorum dedı canım gecmıs olsun ıkımıze de

Bana uyku ve emme dusenını sordu canım dn basta. Hastaneden berı gundur ıkı gece uc saatte bır uyandırıyorduk. Eve geldıgımızde de farkettım kı bebegıme bıraz zaman tanısam zaten uyandırmam gereken saatte kendısı uyanıyor boylece huzursuz olmuyor. Doktora bunu soyledım zaten uyandırma bebegı dedı bırskın uyusun dedı. Zaten acıkınca uyanır ve senı cagırır dedı. Bence sende bı dene bakalım uyandırmazsan nekadar samanda uyanıyor muhtemelen senınkının de bınsaatı vardır canım

Merhaba güzel anneler,ben prensesimi bu sabah kucağıma aldım,şimdi biraz dinleniyorum.sezeryan sonrası gazımı çıkartmadım hala.inşallah hemen çıkartırım.
Kızım yaklaşık 3300 gr doğdu.ultrasondan 200-300 gr daha az doğdu. Kordon boynuna dolanmıştı,iyiki sezeryan olmuş.
Rabbim geride kalan arkadaşları sağlıcakla yavrularına kavuştursun. Şimdi biraz dinlenmeye çalışıyorum.
Bu arada kettle gerçekten çok işe yarıyor,tavsiye ederim.hem gelen gidene çay kahve için hem de refakatçi için.
Herkese iyi geceler

Bu kadar beklemişken beklesem daha iyi gibi kv hamilelik döneminde zatin sinir olmuştum şimdi beni daha da sınıyor bildiği tek şey sütün yetmiyor
Canım sutun yetmedıgını nasıl anlıyor? Bebek emerken uyuyakalıyor sonra acıkıp tekrar emıyor. Suanda tam olarak neye bakıp bu teshısı koymus kv anlayamadım. Sut sagdıkca bebek emdıkce artacak olan bırsey

Canım ozelden yazdım bılgılerını mesela bugun gobek bagını yaktı doktor bebegım aglamaya basladı. Ben sakınlessın dıye konusmaya basladım bebegımle doktor hmeen sey dedı bu acıkma aglaması ve hemen emzırmeden gecmez dedı. Emzırme odasına yolladı benı hemen uzerını gıydır annesı emzırmen lazım dedı. Boyle yola cıkmayın sakın dedı tam ısımız bıtmıstı orada. Bu da cok hosuma gıttı bebegın dılınden bukadar anlaması cok guzeldı. Fıyatlarını hıc bılmıyorum canım ozel saglık sıgortasına basvurduk orası karsılayacak bugun masrafları

Gumus kapakları nezaman kullanıyorsun canım hemen iyilestirir mi? Cok canım yanıyo emzrirkrn

Gozun aydin cnm. Gule gule saglicakla buyut bebegini. Humana still tea yebasladinmi. Gazda cikartmayi sagliyorya. Simdiden basla yardimci olur gaz cikarmana. Bir cay kasigi kimyon ister kaynat ister bir cay bardagi sicak suya dok iliyinca süz iç guzel gaz cikarttiriyor.

Çok memnun kaldım canım çocuk doktorumuz Dilek hanım o da Tınaztepede. Ondan da çok memnun kaldık çok ilgili bir doktor canım. Tavsiye ederim yani
Aaa biz de dilek hanım A gidiyoruz. Doğumda o kontrol etmiş kızımı sonra da ona devam ettik. Onun sayesinde sarılık için hastanede kalmaktan kurtulduk. Tek sıkıntı mesai saatleri dışında muayene olamamak. Acil bir durumda. Biz de Buca çocuk hastanesine gidiyoruz.

Masallah yavruna..allah anali babali buyutsun isallah!

Sen yine de sarılığı olduğu için çok da uzun uyutma. Benim bebeğim de sarılıkken uyanmıyordu. Şimdi bırakıyorum uyusun kendi kendine uyanıyor. 4 saat 5 saat uyusun elleme dedi dr.

Gözün aydın canım güle güle büyüt bebeğini.

cnm ben batikonu direk dikişlere sıktım, bana öyle söylendi. Mutlaka öyle yap yoksa zor düşer..

canım gözün aydın analı babalı büyüsün mutlu çocuk olsunn

Bebeğimi bu gece ilk kez kundak yaptım. Mışıl mışıl uyudu. Ama uykuya daldıktan sonra yaptım yoksa ortalığı kaldırıyodu. Ama ben hiç rabat yatmamışım. Koltukta otururken başımı arkaya vermişim bütün gece, tüm uzuvlarım tutulmuş. Lohusa psikolojisi mi yoksa bebekliyken hep mi böyle olacak bilmiyorum bazen herşeyden soğuyorum

Bu kadar beklemişken beklesem daha iyi gibi kv hamilelik döneminde zatin sinir olmuştum şimdi beni daha da sınıyor bildiği tek şey sütün yetmiyor

Ilk oglumda benimde oyleydi srekli ac bu cocuk sutun yetmiyor diodu esimin yaninda ki lohusaydm daha evet anne yetmiyo biliyorum acta ama doktor sadece gnde uc kerr mama onun disinda sadece emzir dedi onu yapioyorum baskada yapabilicegimbisey yok diyip birde aglama kirizi zaten yetemiyor olmk beni uzuyo bide sen surekli hatrlatip drma dedimm bi sustu susus o sususss bencede bekle bir iki gune dusucektir

Kızlaaarr mastıt oldum galıba! Bı uyandım memelerımde bı yangın var tas gıbı ama ates ıcınde bırınde daha fazla emzırdım ama cok acıdı kalan sutlerı de sagdım hıc boyle acı yasamamıstım. Ne yapmak lazım kızlar kadın dogumcumla mı gorusmem lazım acaba? Tedavısı nedırkı

canm nasil masaj yapiyosnz ben bebe yagiyla karnina dairesel hareket yaoiyom ama cok kotü agliyo yanlis mi yaoiyom acaba
canım nette ayşe önerin videosu var aynı onu yapıyoruz. gazlar bi yerde sıkışınca hareket edinceye kadar ağlıyor bizde masaj öncesi saç kurutma makinası açıyoruz ağzına emzik veriyoruz ki karın kaslarını rahat bıraksın diye

canım ben her tuvalet sonrası gazlı beze batikon damlatıp dokunfurarak sürdüm oraya sürterek değil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…