2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben 2 sindede bekledim

Cnm oylr olunca hemen sicak kompres yap emzir yada sag goguslerini. Gecmezse dra git. Benim ilkinde birkac kez oldu gecti. Direk gidince dra antibiyotik basliyorlar

Denizatidenizyildizi cnm benimkkde meme istiyor hep. Mamadan sonda bile meme icerek uykuya daliyor emzik istemiyor. Doyduguna eminsem yanima aliyorum koynuma yuzukoyun yatiriyorum o pozisyonu seviyor yada yanima yatirip alnini oksuyorum. Alna masajdan hoslaniyorlar. Arada gerekliyse pıs pış diyorum. Emzirdikten sonra gazini cikar ve basini yukselt. Ben baskismini yukselttim carsafinin tada yataginin altina koyuyorum battaniyeyle yukselttim. Bide yan yatma yastigi kullaniyorum. Reflu olsada olmasada cok doyunca duz yatinca agzina geliyor yada oksurtuyo.

Benimkide ayni elleri iki yanda uyumayi seviyor arada oyle birakiyorum . Gece kundak yapiyirum. Nasil zorluyor kivriliyor kollari cikarmak icin. Bende uyuyunca kundakliyorum. Kundak woombie var onlar guzel tam . Pahali geldi . Abisinin tulumu var. Onun icine koyup woombie gibi kullanicam bakalim nasil olacak

Buca çocuk hastanesi kadın doğumdan mı bahsediyorsun canım oraya hiç götürme taraftarı değilim gerçekten berbat bir yer. Tinaztepede 18-23 saatleri arasında nöbetçi doktor var dediler bize. Bir de bir kaç muayeneden sonra dilek hanım numarasını falan veriyormus acil birşey olunca ulaşmak için. Sanırım Buca'da oturuyorsun biz de Buca'da oturuyoruz canım :)

gözün aydın canım

Bu arada ben ilk dogumdan sonra yenidogan icin ates dusurucu fitil almistim. Dra sordum ilk kontrolde ates olursa fitili kullanayimmi diye. Bana ilk uc ay birsey kullanma direk hastaneye getir dedi ates durumunda fitili aşı olduğu gün ates olursa uykuda inlemesi huzursuzlugu olursa dedigi miktar kadar kullan demisti. Hatirlatayim ateşi onemsiyorum benim ilk kontrolde sormak aklima gelmisti. Bunda sormadim dr degisti ayni seyi yaparim. Allah korusun

Reactions: NGY
Cnm oylr olunca hemen sicak kompres yap emzir yada sag goguslerini. Gecmezse dra git. Benim ilkinde birkac kez oldu gecti. Direk gidince dra antibiyotik basliyorlar
Geceden berı ıkıdır emzırıp sagıyorum atesını aldı bıraz ama yıne hassasıyey hat safhasa kanım cekılıo gıbı ılk emsırmeye ve sagmaya baslarken. Bıraz takıp edeyım gecmezse doktora gıdeyım dımı bemen ılac vermesınler

Reflu yatagi aldim rahat uyudu biraz da olsa. Evet geceden beri emdikten sonra emzigini verip emxirir pozisyonda saciyla ensesiyle oynayip uyutuyorum

Sagol canim bnim gidicem birazdan. Kakasida yesile döndü. Havada yagmurlu ne giydircegimi sasirdim

Arkadaslar gunaydin iki gundur geceleri boynum ve gogus bolgem.su icinde uyaniyorum. Sut mu acaba diye bakiyorum degil. Gece dilim damagim kuruyor..intten baktim lohusa gece terlemesi diye bisi varmis.ostrojenin bi anda dusmesi ile ilgiliymis. Ortalama 4 hafta surermis. Sirtima gogsume havlu koyup uyuyorum. Sizde de oluyor mu bu? Bi de kemikleriniz sizliyor mu

Kızlar mestil diye bir damla varmış gaz için eczacimiz önerdi. Biz kullandık çok iyi geldi bir kaç saat içinde rahatlattı hemen bizi. Belki gazlı bebislere faydası olur diye söylemek istedim
canm o gaz damlasini biz dr sordk o metsil 3.aydan sonra veriliyo dedi gercektn cok guzl bi gaz damlasiyms hem bebekler uzerinde saatlerce uyuyoms ama 3 aydn once verilmiyo dedi

canm o gaz damlasini biz dr sordk o metsil 3.aydan sonra veriliyo dedi gercektn cok guzl bi gaz damlasiyms hem bebekler uzerinde saatlerce uyuyoms ama 3 aydn once verilmiyo dedi
İçindeki kağıdı okudum canım yenidogana verilir yazıyordu ama zaten dün kakamizi yaptık artık gerek kalmaz diye düşünüyorum kullanmaya. Sağol söylediğin icin canım aklımda olsun o zaman nolur nolmaz bende vermeyeyim bir daha

Kızlar mestil diye bir damla varmış gaz için eczacimiz önerdi. Biz kullandık çok iyi geldi bir kaç saat içinde rahatlattı hemen bizi. Belki gazlı bebislere faydası olur diye söylemek istedim

Bnde onu kullaniyorum digerleriyle fiyT farkindn umudum yoktu ama ise yariyor gercekten arkafaslarimin coguda onu kullnmis hic oylebirsey dymadm neden 3 ay once verilmiyormus ki

Bnde onu kullaniyorum digerleriyle fiyT farkindn umudum yoktu ama ise yariyor gercekten arkafaslarimin coguda onu kullnmis hic oylebirsey dymadm neden 3 ay once verilmiyormus ki
canm o damlayi annem en kücük kardesmde kullanms gecen kontrole gittigmzde annem dedi nedn mestil vermiynz ben onu kendi cocuklrmda kullandm cok memnunm dr da yok teyze olmaz 3.ayindn once verilmez dedi 3 aylik olsn vericm ben dedi baska bi gaz damlasi verdi bize

Olmazmı sabaha tutulmuş halde uyanıyorum terleyip soğutmaktan bide yanıma bi sürahi su koyuyorum her emzirmeden sonra bir bardak içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…