- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.841
Canım linkler açılmıyor ama bakıcam hemen bulupCanım şu yazıyı bi oku lütfen
https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.de/2013/02/tomrisin-emzirme-notlar-3-peki-sutu.html?m=1
Sıcaklık kaç olursa iyi canım bunu yapmak için. 25 benim odaCanım lğtfen ağlama lütfen. Güçlü ol. Ağladıkça daha kötü etkilenirsin. Ne kadar olur bilinmez ama seninde sütün var az ya da çok. Emzirme zamanı gelince önce altını değiştir şapkasını eldivenini çıkar. Eğer oda sıcaklığın iyiyse sadece bezi kalsın. Sende üstündeki atletini vs her seyi çıkar. Ten tene temas olsun. Sanki karnında hissi olup bebeğin emmesini kolaylaştıryormuş bu yöntem hemde sütü artırıyormuş. Bizzarçt denedim. Daha çok hormon salgılanıyormuş.. Bide etrafında moral bozan kim varsa uzaklaştır . Suan ihtiyacın olan moral iyi insanlar iyi enerji bebek sen ten tene temas ve bol bol emzirme. Lütfen her şeyi kenara bırak.
Valla bende ilk defa duydum canım içinde verilir yazıyor aslında sanırım doktora sormak lazım emin olmak içinBnde onu kullaniyorum digerleriyle fiyT farkindn umudum yoktu ama ise yariyor gercekten arkafaslarimin coguda onu kullnmis hic oylebirsey dymadm neden 3 ay once verilmiyormus ki
Kızlaaarr mastıt oldum galıba! Bı uyandım memelerımde bı yangın var tas gıbı ama ates ıcınde bırınde daha fazlaemzırdım ama cok acıdı kalan sutlerı de sagdım hıc boyle acı yasamamıstım. Ne yapmak lazım kızlar kadın dogumcumla mı gorusmem lazım acaba? Tedavısı nedırkı
Bucadayım ben de komşu çıkıcaz galibaBuca çocuk hastanesi kadın doğumdan mı bahsediyorsun canım oraya hiç götürme taraftarı değilim gerçekten berbat bir yer. Tinaztepede 18-23 saatleri arasında nöbetçi doktor var dediler bize. Bir de bir kaç muayeneden sonra dilek hanım numarasını falan veriyormus acil birşey olunca ulaşmak için. Sanırım Buca'da oturuyorsun biz de Buca'da oturuyoruz canım :)
Canım sen bu ilacı dilek hanım A sordun mu? Onay verdiyse ben de alayımİçindeki kağıdı okudum canım yenidogana verilir yazıyordu ama zaten dün kakamizi yaptık artık gerek kalmaz diye düşünüyorum kullanmaya. Sağol söylediğin icin canım aklımda olsun o zaman nolur nolmaz bende vermeyeyim bir daha
Ben 7 kilo almıştım doğumdan. 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermisim. Doğum öncesi kilomun 2 kilo altına düştüm. Hala da cok yememe rağmen veriyorumKızlar Doğum kilolarınız ne durumda ben sadece 6 kilo vermişim oda hastanede gidenler zaten bugün 15 gün oldu sizde durumlar ne daha gider mi acaba yoksa kaldımı 5 kilo daha var benim
canm o damlayi annem en kücük kardesmde kullanms gecen kontrole gittigmzde annem dedi nedn mestil vermiynz ben onu kendi cocuklrmda kullandm cok memnunm dr da yok teyze olmaz 3.ayindn once verilmez dedi 3 aylik olsn vericm ben dedi baska bi gaz damlasi verdi bize
Biz sabah sekiz buçukta hastaneye yattık suni sancı bağlandı dua edin bize kızlar sağlıkla kucağıma alayım miniğimi
Benimki yapıştı kaldı aslında çok kilolu değilim suan 53 üm 48 el hamıle kalmıştım esime kalsa Zaten verme diyor da ben alışkın degılım emzırince dikkat da edemiyorum sen özel birşey yaptınmıBen 7 kilo almıştım doğumdan. 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermisim. Doğum öncesi kilomun 2 kilo altına düştüm. Hala da cok yememe rağmen veriyorum
Sicak koy once gogsune yumusasin sut. Diger turlu az akiyor hepsi bosalmiyor yine.Geceden berı ıkıdır emzırıp sagıyorum atesını aldı bıraz ama yıne hassasıyey hat safhasa kanım cekılıo gıbı ılk emsırmeye ve sagmaya baslarken. Bıraz takıp edeyım gecmezse doktora gıdeyım dımı bemen ılac vermesınler
Kızlar Doğum kilolarınız ne durumda ben sadece 6 kilo vermişim oda hastanede gidenler zaten bugün 15 gün oldu sizde durumlar ne daha gider mi acaba yoksa kaldımı 5 kilo daha var benim
Canım ben de kendi sütümü sıkıp meme ucuna sürüyorum sonra da Kalkanı takıyorum. Göğüs pedi kullanmıyorum. Bir arkadaş silikon meme ucunu sürekli göğüsünde tutuyormuş göğüsü yara olmasın diye, ama göğüsleri sütün içinde kalıyormuş onun için söylemiştim kuru tutmak lazım diye.Canım ben aksine kuruladıkça helede gögüs pedi ya da peçeteyle sildikçe daha kötü olur diye bilitorum. Ben özelşikle emdikten somra elimle süt akıtıp masaj yaparak sürüyorum meme başıma. Yara mara kalmadı acımıyorda süt bir nevi nemlemdirici gibi oluyor
[/QUOTE]Bucadayım ben de komşu çıkıcaz galibaKaç kere acil gitmek zorunda kaldık. Tınaztepe de nöbetçi çocuk doktoru yoktu. Mecburen oraya gittik çok kalabalık ve hijyen bakımından sıfır. Yoğun bakımda kaldı kızım. Ama doktorları ve hemşireleri çok iyidi. Çocuk kardiyoloji bölümü de var. Tabi asıl doktorumuz Dilek Hanım
ben de veremiyorum canım ya 5 kilom kaldıBenimki yapıştı kaldı aslında çok kilolu değilim suan 53 üm 48 el hamıle kalmıştım esime kalsa Zaten verme diyor da ben alışkın degılım emzırince dikkat da edemiyorum sen özel birşey yaptınmı
[/QUOTE]Bucadayım ben de komşu çıkıcaz galibaKaç kere acil gitmek zorunda kaldık. Tınaztepe de nöbetçi çocuk doktoru yoktu. Mecburen oraya gittik çok kalabalık ve hijyen bakımından sıfır. Yoğun bakımda kaldı kızım. Ama doktorları ve hemşireleri çok iyidi. Çocuk kardiyoloji bölümü de var. Tabi asıl doktorumuz Dilek Hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?