2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sıcaklık kaç olursa iyi canım bunu yapmak için. 25 benim oda

Bnde onu kullaniyorum digerleriyle fiyT farkindn umudum yoktu ama ise yariyor gercekten arkafaslarimin coguda onu kullnmis hic oylebirsey dymadm neden 3 ay once verilmiyormus ki
Valla bende ilk defa duydum canım içinde verilir yazıyor aslında sanırım doktora sormak lazım emin olmak için

cnm topikte bi arksdss lahana hadlayıp sardım demişti sanki

Bucadayım ben de komşu çıkıcaz galiba Kaç kere acil gitmek zorunda kaldık. Tınaztepe de nöbetçi çocuk doktoru yoktu. Mecburen oraya gittik çok kalabalık ve hijyen bakımından sıfır. Yoğun bakımda kaldı kızım. Ama doktorları ve hemşireleri çok iyidi. Çocuk kardiyoloji bölümü de var. Tabi asıl doktorumuz Dilek Hanım[/QUOTE]

Canım sen bu ilacı dilek hanım A sordun mu? Onay verdiyse ben de alayım

Kızlar Doğum kilolarınız ne durumda ben sadece 6 kilo vermişim oda hastanede gidenler zaten bugün 15 gün oldu sizde durumlar ne daha gider mi acaba yoksa kaldımı 5 kilo daha var benim
Ben 7 kilo almıştım doğumdan. 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermisim. Doğum öncesi kilomun 2 kilo altına düştüm. Hala da cok yememe rağmen veriyorum

Bende vermiyeyim o zman vardr bi nedeni elbette saol cnm

Ben 7 kilo almıştım doğumdan. 1 hafta sonra tartıldım 9 kilo vermisim. Doğum öncesi kilomun 2 kilo altına düştüm. Hala da cok yememe rağmen veriyorum
Benimki yapıştı kaldı aslında çok kilolu değilim suan 53 üm 48 el hamıle kalmıştım esime kalsa Zaten verme diyor da ben alışkın degılım emzırince dikkat da edemiyorum sen özel birşey yaptınmı

Sicak koy once gogsune yumusasin sut. Diger turlu az akiyor hepsi bosalmiyor yine.

Kızlar Doğum kilolarınız ne durumda ben sadece 6 kilo vermişim oda hastanede gidenler zaten bugün 15 gün oldu sizde durumlar ne daha gider mi acaba yoksa kaldımı 5 kilo daha var benim

Ben 83le doğuma girmiştim. Dün sağlık ocağındaydık tartıldım 73 kilo olmuşum. 10 günde 10 kilo vermişim canım nasıl olduğunu anlamadım

Canım ben de kendi sütümü sıkıp meme ucuna sürüyorum sonra da Kalkanı takıyorum. Göğüs pedi kullanmıyorum. Bir arkadaş silikon meme ucunu sürekli göğüsünde tutuyormuş göğüsü yara olmasın diye, ama göğüsleri sütün içinde kalıyormuş onun için söylemiştim kuru tutmak lazım diye.

[/QUOTE]
aa ben buca eğitimde okudum :)

[/QUOTE]
Evet canım komşu cikicaz bu gidişle :)) valla hiç acile gitmedik şükür ama bize tinaztepede gece 11 e kadar var demişlerdi canım. Bizi de sağlık ocağındaki doktor sevk etmişti çocuk hastanesine goz doktoruna ve sarilik testine ama gitmedik kendi doktorumuza gittik Tınaztepeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…