2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dogum yapan arkadaslar rabbim sizlere bağışlasın yavrularınızi. Tek tek konulari takip edemiyorum kusura bakmayın malum sıkıntılı süreç
Bizde hastaneden geldik kusmasıyla ilgili ultrason çekildi. Malesef reflüsü varmış oğlumun doktor her 2 saatte bir muhakkak emzir dedi. Sindirim kapakçığı tam gelişmemiş oyuzden kusuyomus. tavsiyeleriniz var mı anneler? Surec nasil ilerler nezaman gecer vs. Sarılık icinde kan verdik yarım saate çıkar muhtemelen

Geçmiş olsun canım.
Herşeyden önce bu geçici bi süreç.
2 arkadaşımın bebeğide reflüydü.
Reflü yastığı aldılar.arkadaşım emziremediği için reflülere özel mama kullandı.daha koyu kıvamlı oluyormuş o mamalar.
3 4 aydan sonra düzeldiler

Kızlar sarılık değeri 14.9 cıktı dr tedavilik bi durum yok 1 hafta sonra tekrar getir bakalim dedi. Sizce yüksek degil mi ya?

Evet canım komşu cikicaz bu gidişle :)) valla hiç acile gitmedik şükür ama bize tinaztepede gece 11 e kadar var demişlerdi canım. Bizi de sağlık ocağındaki doktor sevk etmişti çocuk hastanesine goz doktoruna ve sarilik testine ama gitmedik kendi doktorumuza gittik Tınaztepeye.[/QUOTE]
Sizin gözle ilgili be dedi dr. Sağlık ocağında ki Dr. Bişeyler söylemişti sanırım

Canim bizimki de 11. Gün düştü göbeği o zamana kadar yikamadik o günde tam annem ve kv evlerine gitmişlerdi ama nasıl tembihlediler sakin biz olmadan yikamayin diye. Bende tekrar çağırmak istemedim eşimle birlikte yıkadık belki çok iyi olmadı ama böyle böyle öğrenecez hatta yıkadıktan sonra tırnaklarını da kestim sende yapabilirsin cesaretin varsa

Sizin gözle ilgili be dedi dr. Sağlık ocağında ki Dr. Bişeyler söylemişti sanırım[/QUOTE]
Evet canım kırmızı refle testi yaptı gözbebekleri kırmızı görünmesi gerek ama ben göremiyorum falan dedi o yüzden göz doktoruna randevu aldım bende cuma ona da götürücem içim rahat etsin. Hiç sevmiyorum sağlık ocağındaki doktoru ama mecburen gidicez. Sarılıkta var çocukta hemen test yaptır acil falan diye panik yaptı beni bir de Dilek hanıma gittik sarılık falan yok dedi boşuna evham yaptırdı bana onun yüzünden üzüntüden sütüm kesildi

canım benim ilkinde varsı anlatmıştım. benzer bi tabloydu seninki de o yüzden doktora git reflü olabilir demiştim. biz motilium diye bi şurup kullandık. 6,7 ayda geçti

Insallah cabucacik gecer cnim sagolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…