- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.861
Sormadım canım dün kaka yapamayınca panik oldum ben eczacı tavsiye etti. Ama cuma kontrolumuz var dilek hanıma gidince sorucam sana da soylerim onaylayip onaylamadiginiCanım sen bu ilacı dilek hanım A sordun mu? Onay verdiyse ben de alayım
Canım 2. Gün etkisini gördüm. Kaç damla damlatıyosun ve gunde kac kez yapiyosunDenizatidenizyildizi canım bu galaktago kaç günde işe yaradı sende ben dün başladım ama şimdilim hiç bi fark yok
Dogum yapan arkadaslar rabbim sizlere bağışlasın yavrularınızi. Tek tek konulari takip edemiyorum kusura bakmayın malum sıkıntılı süreç
Bizde hastaneden geldik kusmasıyla ilgili ultrason çekildi. Malesef reflüsü varmış oğlumundoktor her 2 saatte bir muhakkak emzir dedi. Sindirim kapakçığı tam gelişmemiş oyuzden kusuyomus. tavsiyeleriniz var mı anneler? Surec nasil ilerler nezaman gecer vs. Sarılık icinde kan verdik yarım saate çıkar muhtemelen
Ben de dokuz Eylül mezunuyum. Ama bizim okul balçovadaydı. Bucaya yerleştik kaldıkaa ben buca eğitimde okudum :)
Canim bizimki de 11. Gün düştü göbeği o zamana kadar yikamadik o günde tam annem ve kv evlerine gitmişlerdi ama nasıl tembihlediler sakin biz olmadan yikamayin diye. Bende tekrar çağırmak istemedim eşimle birlikte yıkadık belki çok iyi olmadı ama böyle böyle öğrenecez hatta yıkadıktan sonra tırnaklarını da kestim sende yapabilirsin cesaretin varsaAnneler bana bi fikir verin hastenede bize göbeği düşmeden yıkamayın dediler ve bizde her ne kadar yıkayalım diye başımın Eti'ni yeseler de yıkatmadım buğün 10. Gün artık yıkasam mı diye bende düşünmeye başladım ama kayınvalideme haber vermeden kendim yıkamak istiyorum cesaretim var yıkarım ama eşimde büyük olsun başımızde diyor ama kv asla yıkamak istemiyorum yıkasak başlıcak ben size daha önce yıkayalım dedimde şöylede böylede dicek. Ne yapmalıyım sizce göbeğinin düşmesini bekliyim mi
Sizin gözle ilgili be dedi dr. Sağlık ocağında ki Dr. Bişeyler söylemişti sanırım[/QUOTE]Evet canım komşu cikicaz bu gidişle :)) valla hiç acile gitmedik şükür ama bize tinaztepede gece 11 e kadar var demişlerdi canım. Bizi de sağlık ocağındaki doktor sevk etmişti çocuk hastanesine goz doktoruna ve sarilik testine ama gitmedik kendi doktorumuza gittik Tınaztepeye.
aa kaç mezunusun? ben 2005 mezunuyum
canım benim ilkinde varsı anlatmıştım. benzer bi tabloydu seninki de o yüzden doktora git reflü olabilir demiştim. biz motilium diye bi şurup kullandık. 6,7 ayda geçtiDogum yapan arkadaslar rabbim sizlere bağışlasın yavrularınızi. Tek tek konulari takip edemiyorum kusura bakmayın malum sıkıntılı süreç
Bizde hastaneden geldik kusmasıyla ilgili ultrason çekildi. Malesef reflüsü varmış oğlumundoktor her 2 saatte bir muhakkak emzir dedi. Sindirim kapakçığı tam gelişmemiş oyuzden kusuyomus. tavsiyeleriniz var mı anneler? Surec nasil ilerler nezaman gecer vs. Sarılık icinde kan verdik yarım saate çıkar muhtemelen
canım sık sık bol bol emzir. sarılığın en iyi ilacı emzirmeKızlar sarılık değeri 14.9 cıktı dr tedavilik bi durum yok 1 hafta sonra tekrar getir bakalim dedi. Sizce yüksek degil mi ya?
Geçen sene mezun oldum ben canım :) hangi bölümdü seninaa kaç mezunusun? ben 2005 mezunuyum
günde 3 kez 15 damla kullanıyorum canım bugün 2. günüm. inş işe yararCanım 2. Gün etkisini gördüm. Kaç damla damlatıyosun ve gunde kac kez yapiyosun
sen yeniymişsin.matematik. senin?Geçen sene mezun oldum ben canım :) hangi bölümdü senin
Insallah cabucacik gecer cnim sagolasinGeçmiş olsun canım.
Herşeyden önce bu geçici bi süreç.
2 arkadaşımın bebeğide reflüydü.
Reflü yastığı aldılar.arkadaşım emziremediği için reflülere özel mama kullandı.daha koyu kıvamlı oluyormuş o mamalar.
3 4 aydan sonra düzeldiler
Bize ilac vermedi amacanım benim ilkinde varsı anlatmıştım. benzer bi tabloydu seninki de o yüzden doktora git reflü olabilir demiştim. biz motilium diye bi şurup kullandık. 6,7 ayda geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?