2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bu gaz nasıl bi illetmiş yaa kızım sancidan duramıyor onun ağladığına bakıp ben de Ağlıyorum emzirdikten sonra bi türlü gazı çıkmıyor özellikle alttan gazı çok rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım uykusuzluk tan ölüyorum sizler neler yapıyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz biz bugün 18 günlük olduk ne yapmalıyım ben ne yiyip icmeliykm

Kızlar biz 10 günlüğüz bebeğim aksam sık sık emdikten sonra gaz kaka yaptığında 12 de yatıp 3 bazen 4 e kadar uyanmıyo 4 ü geçince ben uyandırıyorum. Bi yandan kıyamıyorum uyandırmaya ama bi yandan aç ve hissetmiyomu acaba diyorum ya. Sarılık yok bu arada cok şükür

günde 3 kez 15 damla kullanıyorum canım bugün 2. günüm. inş işe yarar
Canim 20 damla falan koy. Bide 4 kere falan iç. Ama sen çok fazla stres yapiyosun cnim buda engeller bide ben rezene ve fesleğeni karıştırıp içiyorum cnim. Rezene gaz icin fesleğende süt arttirdigi icin. Dene istersen.

canım bizde 2. haftada başladı. ben dönüşümlü relaktaz 6damla zinco 6damla sapsimplex 10 damla biogaia 5 damla kullanıyorum. şimdi bi ilaç önerdi eczacımız acayip iyiymiş onu sipariş ettim kullanan herkes memnunmuş. eğer iyi gelirse paylaşırım burdan.tabi en önemlisi masaj.

Canim 20 damla falan koy. Bide 4 kere falan iç. Ama sen çok fazla stres yapiyosun cnim buda engeller bide ben rezene ve fesleğeni karıştırıp içiyorum cnim. Rezene gaz icin fesleğende süt arttirdigi icin. Dene istersen.
ben de rezene tane kimyon anason ve ısırganı karıştııp içiyorum canım. ayrıca humana falan denemediğim kalmadı gerçi bugün domtora gittik 850 gr almış ayda normal dedi doktor ama arkadaşlar da 1 kilo alsa iyiymiş falan dediler genelde ilk 3 ay 1 er kilo alırlarmış. biraz ona sıkıldım ama doktor normal dedi sonuçta.

canım sarılık sıkıntınız yoksa uyuyabilir bence

Kızlar Doğum kilolarınız ne durumda ben sadece 6 kilo vermişim oda hastanede gidenler zaten bugün 15 gün oldu sizde durumlar ne daha gider mi acaba yoksa kaldımı 5 kilo daha var benim
Canım ben 17 kilo almıştım. Doğumda ancak bir hafta sonra tartılabildim. 12 kilo gitmiş. (Hiç ödemim kalmadı.) 5 kiloda bende jaldı

Silikon meme ucunu bilmiyorum bren dpprudur

Cnm seni çok iyi anlıyorum bnm oğlumda 3 ay hiç susmadı herseyi gynmesini banyosunu jet hızıyla yaptrıyodum hep ağlıyodu çnkü.bu gaz yaşanacaksa yaşanıyo sen istedgni ye iç,ben dikkat etsemde fark olmuyodu gazı deiştrmiyo ama yrm fincan suya az bi çimdik kimyon atıp kaynatp süzüp bi çay kaşığı vermyi bi dene.bu 2 aydan sonra etkili ama deneyeblrsin.bide buzuki orhan ın kolik cd si var netten de vidyosunu açablrsin anne karnını taklit ediyo o da brz sakinleştiriyo.

Sizin gözle ilgili be dedi dr. Sağlık ocağında ki Dr. Bişeyler söylemişti sanırım
Evet canım kırmızı refle testi yaptı gözbebekleri kırmızı görünmesi gerek ama ben göremiyorum falan dedi o yüzden göz doktoruna randevu aldım bende cuma ona da götürücem içim rahat etsin. Hiç sevmiyorum sağlık ocağındaki doktoru ama mecburen gidicez. Sarılıkta var çocukta hemen test yaptır acil falan diye panik yaptı beni bir de Dilek hanıma gittik sarılık falan yok dedi boşuna evham yaptırdı bana onun yüzünden üzüntüden sütüm kesildi[/QUOTE]
Değiştirsene sağlık ocağındaki doktoru. Ne saçma. Zaten rutin göz kontrolü var bebeklerin. Ne diye böyle şeyler söyleyerek strese sokuyorlar insanı

Bize masaj biraz iyi geldi. Her alt açmada ayşe önerin gaz masajını yapıyorum. İnşallah size de faydası olur

Canım bende de süt yok mama veriyorum dr üç satte bir besle dedi. Resmen bi saate zor uyanıyo oğlum. Çok üzülüyorum. Çıkan bi lokma sütümü de biberonla veriyorum. Bebeğim çekince istediği gibi süt olmayınca almıyo mememi. Bu zorla uyandıramalar ne zaman bitecek bilen var mı

Çok sağol canım inşallah azalır gaz sancısı hiç kiyamiyorum kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…