- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.901
Sağol canımBazı doktorlar yıkayın sonrasında göbeği iyice kurulayın diyor, istersen yıkayadabilirsin. İstersen vücudunu su ve pamukla sil, sadece kafasına yani alından arkasına su tut canım, bir doktor röportajda öyle anlatmıştı.
Kv yi hiç işine karıştırma bence, hepsi sinir bozmak için bulunur işe yaramak için değil. İlk banyosu olucak bebeğinin tadını çıkartabileceğin sadece bir kaç dakikan olucak.
Tamam canım inşallah iyi gelir de kurtuluruz şu pis gazdancanım bizde 2. haftada başladı. ben dönüşümlü relaktaz 6damla zinco 6damla sapsimplex 10 damla biogaia 5 damla kullanıyorum. şimdi bi ilaç önerdi eczacımız acayip iyiymiş onu sipariş ettim kullanan herkes memnunmuş. eğer iyi gelirse paylaşırım burdan.tabi en önemlisi masaj.
Olur tabi. Zaten masajdan sonra hemen yapmıyor benim ki. Genelde uyanırken yapıyor. Ama o zamana kadar bol bol ıkınıyorBen emzirmeden önce altını değiştiriyor um acaba o zaman yapsam faydası olur mu canım
Canım bende de süt yok mama veriyorum dr üç satte bir besle dedi. Resmen bi saate zor uyanıyo oğlum. Çok üzülüyorum. Çıkan bi lokma sütümü de biberonla veriyorum. Bebeğim çekince istediği gibi süt olmayınca almıyo mememi. Bu zorla uyandıramalar ne zaman bitecek bilen var mı
Doktor yıkamayın dediği için yıkamadık canım kendi kafamıza göre degilseyyav benim ilk bebeğimi hastaneden getirdiğimiz ilk gün yıkadık. Ve göbeği düşene kadar da hergün yıkandı. Biz hep öyle yapıyoruz aslında. Yıkanmazsa o bebek rahat edemez der annem. Kendinden düşün. Yıka güzelce kurula. Yıkamama durumunu anlayamıyorum.
İçini görüyor galiba :)) iki gündür gelmiyor rahatım ama akşama damlarlarCanım sutun yetmedıgını nasıl anlıyor? Bebek emerken uyuyakalıyor sonra acıkıp tekrar emıyor. Suanda tam olarak neye bakıp bu teshısı koymus kv anlayamadım. Sut sagdıkca bebek emdıkce artacak olan bırsey
Ya şu insanlarin ağzını dikesim geliyo. Herkes doktor olmus bu insanlar bosuna okumuş diploma almis. Her bebek her bunye farklidir. Takma Allah aşkına olan sütün zarar görecek bak.ben de rezene tane kimyon anason ve ısırganı karıştııp içiyorum canım. ayrıca humana falan denemediğim kalmadı gerçi bugün domtora gittik 850 gr almış ayda normal dedi doktor ama arkadaşlar da 1 kilo alsa iyiymiş falan dediler genelde ilk 3 ay 1 er kilo alırlarmış. biraz ona sıkıldım ama doktor normal dedi sonuçta.
Ayy iyi bari çok sağol canım benim inşallah ise yararOlur tabi. Zaten masajdan sonra hemen yapmıyor benim ki. Genelde uyanırken yapıyor. Ama o zamana kadar bol bol ıkınıyor
Ay genç olup böyle yapması deli ediyor zaten ciddi manada günler zor geçiyor biri böyle konuştuklarında deli oluyorum.Ilk oglumda benimde oyleydi srekli ac bu cocuk sutun yetmiyor diodu esimin yaninda ki lohusaydm daha evet anne yetmiyo biliyorum acta ama doktor sadece gnde uc kerr mama onun disinda sadece emzir dedi onu yapioyorum baskada yapabilicegimbisey yok diyip birde aglama kirizi zaten yetemiyor olmk beni uzuyo bide sen surekli hatrlatip drma dedimm bi sustu susus o sususss bencede bekle bir iki gune dusucektir
Bn 15 saniyodum sınırı. Tesekkurler cnimCanım sınur 17. Emzir bol bol. Reflü içinde korjma. Bilgşm yok ama geçer inş
Bizimdu bugün 11. Ğün cesaretim var kimse yokkende yıkarım :)Canim bizimki de 11. Gün düştü göbeği o zamana kadar yikamadik o günde tam annem ve kv evlerine gitmişlerdi ama nasıl tembihlediler sakin biz olmadan yikamayin diye. Bende tekrar çağırmak istemedim eşimle birlikte yıkadık belki çok iyi olmadı ama böyle böyle öğrenecez hatta yıkadıktan sonra tırnaklarını da kestim sende yapabilirsin cesaretin varsa
Bugün 8. Günümüz göbegimiz düştüama ben bi kac gün daha yıkamayı düşünmüyorum
Kızlar bide nasil bi korse kullaniyosunuz veya kullanicaksiniz. Doktorum bana kullanabilirsin dedi ama ne alicagimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz
SORUM VAR. kızlarrr
Tecrübeli bayanlarrr sizce ben hata mı ediyorum durumumu anlattım daha önce bir kişi alıntı yapmamısyarın 40+0 ım dün bebek en fazla karna göre 3800 çıktı 4 olursa sezeryana alırım dedi dr aslında normal yanlısı 1 hafta bekleyeblrz dedi ama gene de bana bıraktı istersen beklemeylim perşembeye kadar gelmezse perşembe sabah aç gel dedi...normal olcak gbi belirti yoksa sezeryana alırım dedi.... açılmam yok su nişan bi belirtim yok hala... memleket deyiz su an ekim ayın 12 sinde yaşadığımız yere dönmek zorundayız eşimin izni yok bende tek dönmek istemediğim için 19 saat uzak uçakla 2 saat tabi. Ama bebekle zor okur die eşimle döncem.. sizce normal şansım için 41 i beklemem mi gerek yoksa sezeryan olup bir an önce iyileşmeye mi baksam
SORUM VAR. kızlarrr
Tecrübeli bayanlarrr sizce ben hata mı ediyorum durumumu anlattım daha önce bir kişi alıntı yapmamısyarın 40+0 ım dün bebek en fazla karna göre 3800 çıktı 4 olursa sezeryana alırım dedi dr aslında normal yanlısı 1 hafta bekleyeblrz dedi ama gene de bana bıraktı istersen beklemeylim perşembeye kadar gelmezse perşembe sabah aç gel dedi...normal olcak gbi belirti yoksa sezeryana alırım dedi.... açılmam yok su nişan bi belirtim yok hala... memleket deyiz su an ekim ayın 12 sinde yaşadığımız yere dönmek zorundayız eşimin izni yok bende tek dönmek istemediğim için 19 saat uzak uçakla 2 saat tabi. Ama bebekle zor okur die eşimle döncem.. sizce normal şansım için 41 i beklemem mi gerek yoksa sezeryan olup bir an önce iyileşmeye mi baksam
Nerden aldin cnim.ve fiyati nedirooh geçmiş olsun :)
abdominal korse.cnm luxor mu öyle.bi marka.. Ama biraz ara verdm kırkım çıksın daha çok takayım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?