- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.921
Değiştirsene sağlık ocağındaki doktoru. Ne saçma. Zaten rutin göz kontrolü var bebeklerin. Ne diye böyle şeyler söyleyerek strese sokuyorlar insanıEvet canım kırmızı refle testi yaptı gözbebekleri kırmızı görünmesi gerek ama ben göremiyorum falan dedi o yüzden göz doktoruna randevu aldım bende cuma ona da götürücem içim rahat etsin. Hiç sevmiyorum sağlık ocağındaki doktoru ama mecburen gidicez. Sarılıkta var çocukta hemen test yaptır acil falan diye panik yaptı beni bir de Dilek hanıma gittik sarılık falan yok dedi boşuna evham yaptırdı bana onun yüzünden üzüntüden sütüm kesildi
Doyar mı ki öyle ağladıkça hiç kıyamıyorum çok üzülüyorum. Süyümüde durmadan sağıyorum ama hiç çoğalmadıCanm yanlis anlama da ayni hatayi ben ilk bebegimde yapmıştım sutum cok azdi mama veriyodum biberonla. Once emiyodu sonra biberonla mama veriyodum. 2ay sonunda memeyi komple birakti. Biberonla cuk cuk icmek daha kolay geldi memeye gelince çığlığı basiyodu. Azcik olan sutumu bu sefer sagipta vermeye basladim. 3aylikken tamamen anne sütü faslı kapandi. Bu bana tecrube oldu simfi de sutum az ama 2saatte bi hep sagdim gece gunduz denemeden. Cok sukur sarilikta olmadi. Simdi yapisik yasiyoruz evden çıkamıyorum hep memede. Ama o emdikce ve sagdikca sutum çoğaldı. Biberonu kes bence mamayi kasikla ver zor oluyo ama olsun
Canım gün ola hayr ola sen böyle planlar yapıyorsun ama yarın ne olacağını hiç bilmiyoruz. Ben doğumdan sonra hiç hastanede kalmak istemiyordum. Hemen doğum yapar ertesi gün çıkarım dedim ama ne oldu sezeryan yapanşar bile 2 gğn somra hastaneden çıktı ben tam 8 gece hastanede kaldım... hep hayırlısını dilemek lazım.. biz bir plan yapıyoruz ama Allahın planıda varSORUM VAR. kızlarrr
Tecrübeli bayanlarrr sizce ben hata mı ediyorum durumumu anlattım daha önce bir kişi alıntı yapmamısyarın 40+0 ım dün bebek en fazla karna göre 3800 çıktı 4 olursa sezeryana alırım dedi dr aslında normal yanlısı 1 hafta bekleyeblrz dedi ama gene de bana bıraktı istersen beklemeylim perşembeye kadar gelmezse perşembe sabah aç gel dedi...normal olcak gbi belirti yoksa sezeryana alırım dedi.... açılmam yok su nişan bi belirtim yok hala... memleket deyiz su an ekim ayın 12 sinde yaşadığımız yere dönmek zorundayız eşimin izni yok bende tek dönmek istemediğim için 19 saat uzak uçakla 2 saat tabi. Ama bebekle zor okur die eşimle döncem.. sizce normal şansım için 41 i beklemem mi gerek yoksa sezeryan olup bir an önce iyileşmeye mi baksam
Ay maşallah darısı bizim olzun inşallahBugün 8. Günümüz göbegimiz düştüama ben bi kac gün daha yıkamayı düşünmüyorum
Yaaa ben anlamıypruö gerçekten bu bazı doktprlarıMerhaba kızlar benimde 38+3 oldu bugün doktora gittim bebek kanala girmemiş dedi ve girecek gibi gorunmuyor dedi. Bu gidişle sezeruan olur bu bebek karar ve r ona göre bakalım dedi bebek su an 3 buçuk kilo bende istemedim tabiki altan da muayene yaptı ama hiç rahim hazır değil falan dedi moralin çok bozuldu suyu da iyi çok şükür anormal bi durum da yok sen bilirsin dedi böyle olup değişen varmı peki
Nerden aldin cnim.ve fiyati nedir
Canım gün ola hayr ola sen böyle planlar yapıyorsun ama yarın ne olacağını hiç bilmiyoruz. Ben doğumdan sonra hiç hastanede kalmak istemiyordum. Hemen doğum yapar ertesi gün çıkarım dedim ama ne oldu sezeryan yapanşar bile 2 gğn somra hastaneden çıktı ben tam 8 gece hastanede kaldım... hep hayırlısını dilemek lazım.. biz bir plan yapıyoruz ama Allahın planıda var
Bebeğin iyi ve sağlıklıysa herhangi bir sorun yoksa neden beklemeyesin? Sırf yarına dair planlardan dolayı sezeryan olmak bence doğru değil... çünkü sdnin verdiğin tarihlerin alt üst olması bir ufak olaya bakar. Rabbim kazadan beladan sakınsın
bu işin doğası normal doğum. Sezeryan bşr kurtarma operasyonu. İnşallah hiç öyle durumlara gerek kalmaz biran önce bebeğin gelit. Bi de türkiyede 41 e kadar zor bekliyorlar ama batı da 42 ye kadar kontrollerle bekliyorlar çünkü son sınır 42 .
Bence doğumuna odaklan doğumu başlatmaya yardımcı (her gün 1-2 saat sıcak duş, bol yürüyüş, plates topunda zıplamak, çömelmek, hurma yemek vs vs) şeyler yap ve hayırlısı için dua et... tabi karar senin umarım yanlış anlaşılmam.
canım eğer normali çok istiyorsan bekle bikaç gün daha içinde kalmasın. 4 5 gün eğer seni çok sarsmazsa ..
Canım benim şimdiden swzeryan görünüyor dedi 38+3 bence de herşeyi normalse bekle derim tehlikeli bir durum yoksa Allah kolayca doğurmayı nasip etsin
Aa cok iyimis. Tesekkurler tatlimcnm normalde 40 tl medikalde filan, ben internetten 20 tl aldım
Insallah cnim benimAy maşallah darısı bizim olzun inşallah
Valla degistiricem canım ebe de zaten hiç ilgili değil hatta ne zaman gitsek orda olmuyor başka ebeler ilgileniyor. Ben de çok stres yaptım çocuğum aç kaldı 2 gün sütüm gelmedi onun yüzünden mecbur mamaya başladık. Sizin sağlık ocağındaki doktorunuz göz testi yaptı mı[/QUOTE]Değiştirsene sağlık ocağındaki doktoru. Ne saçma. Zaten rutin göz kontrolü var bebeklerin. Ne diye böyle şeyler söyleyerek strese sokuyorlar insanı
Yok canım Dr. Muayene etmedi bile bebeği. Ebe ilgileniyor hep. Ebeden çok memnunum. Dilek Hanım A göz muayenesini sordum. 5-6 aylıkken dedi.[/QUOTE]Valla degistiricem canım ebe de zaten hiç ilgili değil hatta ne zaman gitsek orda olmuyor başka ebeler ilgileniyor. Ben de çok stres yaptım çocuğum aç kaldı 2 gün sütüm gelmedi onun yüzünden mecbur mamaya başladık. Sizin sağlık ocağındaki doktorunuz göz testi yaptı mı
Çok istiyorum ama haftaya pazartesi 4 kilo olursa gene sezeryan derse bu sefer keşke perşembe olaaydım der miyim çünkğ 12 ekimde döncez
Tehlike yok ama iri bebek dio
Aa cok iyimis. Tesekkurler tatlim
Kizlar bebegmn uyuyosa karni tok mudr
Cnm annem var suan sma ona rahmen cildirmak uzereyiz. Buyuk oglan uykusuz cok hareketli. Elindeki herseyi atma huyu var. Yaklastirmiyorum yanina . Annem bakarkdn baska odada dmziriyorum. Bazen kacip geliyor. Annem is yaparken salona geciyoruz. Buyuk ilgi istiyor. Cok huysuz laf dinlemeyen birsey oldu. Uyku bile problem aksam buyuk uyuyunca kucugu salonda tutuyorum. Gece geciriyorum. Biri aglayinca oburu uyaniyor odalar tan yana. Tek dusunemiyorum.2 çocuklu anneler nasıl gidiyor ben cıldırmak üzereyim siz nasıl başacıkıyorsunuz kızım sureklı bebegı tacız ediyor bebek sureklı ağlıyor kızım yakamdan ayrılmıyor zor emzırıyorum siz napıyorsunuz Öner’i lütfen
Ne kadarlik oldu. Uyuyorsa karni tok gazida yokturKizlar bebegmn uyuyosa karni tok mudr
canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagımiiz den haber var mı? Suni sancı vereceklerdi en son değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?