2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hayırlı olsun canım sağ salim büyüt bebeğini inşallah :))

Yarın sabah bende kavuşuyorum inşaAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah

Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin isallah

Cnm gozun aydin. Güle güle büyut bebegini.

Slmhtp cnm sen damla yada kapsulu al mutlaka. Onlar use yaramazsa bid haftada ise yaramasi lazim. Motilium tablet var. Mide ilaci yan etkisi sut arttiriyor. druna sorarak basla. Arkadasimin dru onermisti. 2 aydan bir yasa kadar kullandi. İlac oldugu icin drun bilgisi olsun. Mutlaka iki saatte bir sağ

Bende senden haber bekliodum benmde yarın 49+0 ım senn gbi normal Doğum için beklesem mi die normal mi oldu dogum

Slmhtp cnm M Mismommy nin dedigi motiliim ilacini ebenin tavsiyesiyle eczaci bile asiri tavsiye etti aksam kullanmaya basladim cok.ciddi artti sutum cok saskinim bende vede mutlu aksamdan beri hic mama vermedim ogluma nerdeyee biraydr bende sagip veriodum bu yuzden meme emerkn cabuk yorukuyor suan aralarda uyuya kaliyor bu yuzdende sik emiyor ama daha iyi cunki emdikce sutum geliyor cok sukur insallah hep boyle devam eder

İnşallah canım hadi bekliyoruz çişli kakalı muhabbetlere

Sen elinden geleni yaptın normal doğum için çok çabaladın gerçekten. Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla

Bazen dr ları anlamak mümkün değil canım.., ben salı kontrole gittim bebek çok yukarda rahim ağzıda sert dedi hatta suni randevusu yazdı bana aynen senin gibi çok moralim bozuldu ... ama normal sancılarım çrşb gece başladı ve ben doğurdum üstelik dr un bana bunu söylediği zaman 39+5 tim !!!! Bence hiç acele etme Doğum anında bile çocuk kanala girermiş hiç canını sıkma...

Aynısı bana da oluyor canım su içinde uyanıyorum hemen üzerimi değişiyorum. Bir kaç gün değişmeden öylece uyudum sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu.

Kızlar mestil diye bir damla varmış gaz için eczacimiz önerdi. Biz kullandık çok iyi geldi bir kaç saat içinde rahatlattı hemen bizi. Belki gazlı bebislere faydası olur diye söylemek istedim
Hastanede kalırken bana sürekli mestil in emme tabletini veriyorlardı ikişer ikişer. Ben de faydasını gördüm.

Doyar mı ki öyle ağladıkça hiç kıyamıyorum çok üzülüyorum. Süyümüde durmadan sağıyorum ama hiç çoğalmadı
Canım Bebek hemşiresi bana kaşık biberon diye bir şey önerdi. Biberonla mama verirsen Bebek seni emmek istemez dedi.

Eklentiler

• IMG_0683.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
Sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu :) bizi habersiz bırakma

Hayırlı olsun canım rabbim bahtını da yüzü gibi güzel etsin inşallah.

Reactions: iiz
M Mismommy canım sütü artırmak için olan Damla ve kapsüllerin ismi nedir ? 2 gün önce 100 cc süt sağarken birden 40cc gelmeye başladı bugün acil bir şeyler yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…