- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.941
Hayırlı olsun canım sağ salim büyüt bebeğini inşallah :))canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
bebeğim çok saglıklı 3440 gr dogdu. 50 cm doğdu. son ultrasonla aynı çıktı.hamileliğimimde doğru ve ıyı beslenmemin karşılığını aldım bebeğim ayna gibi pırıl pırıl çıktı. hemşireler bile şu an da bütün odalar dolu ama en düzgün cilde renge senı bebegin sahip çok iyi beslenmişsi dediler
Yarın sabah bende kavuşuyorum inşaAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllahKizlar , 9 aydir yasadigim zorlu yolun sonuna geldim bende..yarin sabahtan itibaren hayatim bambaska olacak..heyecanliyim cok,dualarinizi bekliyorum..
Bu surecte dertlerimizi paylastik,hakkinizi helal edin..
İsallah cisli,gazli muhabbetlerinize bende ortak olacagim yarindan itibaren
İsallah canim..saglikla kucagimiza alalim tek duamiz oYarın sabah bende kavuşuyorum inşaAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, hayırla sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah
Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin isallahcanım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
bebeğim çok saglıklı 3440 gr dogdu. 50 cm doğdu. son ultrasonla aynı çıktı.hamileliğimimde doğru ve ıyı beslenmemin karşılığını aldım bebeğim ayna gibi pırıl pırıl çıktı. hemşireler bile şu an da bütün odalar dolu ama en düzgün cilde renge senı bebegin sahip çok iyi beslenmişsi dediler
Buyudukce emme yada mama arasi acilacak. İlk baslarda az emip sık acikiyorlar.
Cnm gozun aydin. Güle güle büyut bebegini.canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
Artık ben uyandırmıyorum. Acıkınca uyanıyor kendileriKizlar bebegmn uyuyosa karni tok mudr
İnşallah canım hadi bekliyoruz çişli kakalı muhabbetlereKizlar , 9 aydir yasadigim zorlu yolun sonuna geldim bende..yarin sabahtan itibaren hayatim bambaska olacak..heyecanliyim cok,dualarinizi bekliyorum..
Sen elinden geleni yaptın normal doğum için çok çabaladın gerçekten. Güle güle büyüt bebeğini sağlıklacanım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
Bazen dr ları anlamak mümkün değil canım.., ben salı kontrole gittim bebek çok yukarda rahim ağzıda sert dedi hatta suni randevusu yazdı bana aynen senin gibi çok moralim bozuldu ... ama normal sancılarım çrşb gece başladı ve ben doğurdum üstelik dr un bana bunu söylediği zaman 39+5 tim !!!! Bence hiç acele etme Doğum anında bile çocuk kanala girermiş hiç canını sıkma...Merhaba kızlar benimde 38+3 oldu bugün doktora gittim bebek kanala girmemiş dedi ve girecek gibi gorunmuyor dedi. Bu gidişle sezeruan olur bu bebek karar ve r ona göre bakalım dedi bebek su an 3 buçuk kilo bende istemedim tabiki altan da muayene yaptı ama hiç rahim hazır değil falan dedi moralin çok bozuldu suyu da iyi çok şükür anormal bi durum da yok sen bilirsin dedi böyle olup değişen varmı peki
Aynısı bana da oluyor canım su içinde uyanıyorum hemen üzerimi değişiyorum. Bir kaç gün değişmeden öylece uyudum sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu.Arkadaslar gunaydin iki gundur geceleri boynum ve gogus bolgem.su icinde uyaniyorum. Sut mu acaba diye bakiyorum degil. Gece dilim damagim kuruyor..intten baktim lohusa gece terlemesi diye bisi varmis.ostrojenin bi anda dusmesi ile ilgiliymis. Ortalama 4 hafta surermis. Sirtima gogsume havlu koyup uyuyorum. Sizde de oluyor mu bu? Bi de kemikleriniz sizliyor mu
Hastanede kalırken bana sürekli mestil in emme tabletini veriyorlardı ikişer ikişer. Ben de faydasını gördüm.Kızlar mestil diye bir damla varmış gaz için eczacimiz önerdi. Biz kullandık çok iyi geldi bir kaç saat içinde rahatlattı hemen bizi. Belki gazlı bebislere faydası olur diye söylemek istedim
Canım Bebek hemşiresi bana kaşık biberon diye bir şey önerdi. Biberonla mama verirsen Bebek seni emmek istemez dedi.Doyar mı ki öyle ağladıkça hiç kıyamıyorum çok üzülüyorum. Süyümüde durmadan sağıyorum ama hiç çoğalmadı
Sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu :) bizi habersiz bırakmaKizlar , 9 aydir yasadigim zorlu yolun sonuna geldim bende..yarin sabahtan itibaren hayatim bambaska olacak..heyecanliyim cok,dualarinizi bekliyorum..
Hayırlı olsun canım rabbim bahtını da yüzü gibi güzel etsin inşallah.canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
M Mismommy canım sütü artırmak için olan Damla ve kapsüllerin ismi nedir ? 2 gün önce 100 cc süt sağarken birden 40cc gelmeye başladı bugünSlmhtp cnm sen damla yada kapsulu al mutlaka. Onlar use yaramazsa bid haftada ise yaramasi lazim. Motilium tablet var. Mide ilaci yan etkisi sut arttiriyor. druna sorarak basla. Arkadasimin dru onermisti. 2 aydan bir yasa kadar kullandi. İlac oldugu icin drun bilgisi olsun. Mutlaka iki saatte bir sağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?