2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kızlar benım doktorum ilk 40 gun korse kullanmıyoruz dedi siz nezaman korseye baslıyorsunuz

Hastanede kalırken bana sürekli mestil in emme tabletini veriyorlardı ikişer ikişer. Ben de faydasını gördüm.
Bana da damlasını verdiler canım cuma doktora gidene kadar kullanayim o zaman kakasını yapamıyor çünkü gaz problemi yok alttan da üstten de çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlü

Kızlar sutunuzu nekadar sureyle sagıyorsunuz? Ben gozle bıttıgını gorunce bırskıyorduk ama bugun bı -0dak daha dazladan sagdım. Gordum kı o surede az Az 5 damla kasae daha sut cıktı. Acaba ben artık sjt gelmıyor dedıgımde bıraktıgım ıcın mı mastıt oldum kanım cekılıo resmen sabahtan berı aglıyorım nezaman gecıcek, gecıcekmı, nezaan hersey yoluna gıdcdk dıye dusunuyorum sma cok uzak gelıo eylulun basında dogum yapan arkadaslar benım gıbı meme ucu memede yaralar ve mastıt konusunda sodjn yasadıgınızda sondadan gectı mı?

Hayırlı olsun canım. Geçmiş olsun. Önemli olan kucağına almaktı. Sağlucakla büyüt :)

Cok iyi ya denemek lazim. Evde var kullaniyim bende hemen. Kac kere kullaniyorsun. Ac yaziyor recetede . Ac mi tok mu kullaniyorsun

M Mismommy canım sütü artırmak için olan Damla ve kapsüllerin ismi nedir ? 2 gün önce 100 cc süt sağarken birden 40cc gelmeye başladı bugün acil bir şeyler yapmam lazım.
Bendede bazi gun az oluyor. Hergun ayni olmaz. Galactago damla burdaki arkadaslardan bazilari kullaniyor. Ben rekolac Kapsul kullaniyorum suan. İcerikleri ayni gibi . Bunlar bitkisel

Çok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamı

Gerçekten mi ya. Bugün hemen bakim çıldırcam yoksa üzüntüden. Biberon kolayına geliyor sağıp az da olsa şifa diye veriyorum hep.

Motiliumu soran arkadaslar sabah aksm yemekten yarim saat once yani ac kullniorum

Keşke benide bilgilendirselerdi alıştı oğlum şimdi kolayına geliyo.
Canım lansinohun ayarlı biberonlari varmış. Sen ne kadar istersen o kadar süt akiyomus. En düşük ayarı anne memesi gibiymis onu da dene istersen. Bir arkadaşım söyledi bana da memeyi bırakmamış onun çocuğu bu biberon sayesinde çok rahat ettim demişti

Çok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamı
Akişkani az biberonla besle. Almazsa sag yine pes etme. Kaldiki 10 cc bile onun icin ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…