- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #26.961
cnm siz daha iyi bilirsiniz tabi ama ultrasona göre genelde düşük oluyo kşloları ama dkktorun bakıs acısı da.önemli..
doğum sonrası korse diye arattır çıkıyo hemen cnm
benm kızım da öyleydi 3 4 gün sonra saat başı kalktığı oluyo 3 4 gün. Doymasa uyanıp meme aranıyklar cnm.
Bana da damlasını verdiler canım cuma doktora gidene kadar kullanayim o zaman kakasını yapamıyor çünkü gaz problemi yok alttan da üstten de çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlüHastanede kalırken bana sürekli mestil in emme tabletini veriyorlardı ikişer ikişer. Ben de faydasını gördüm.
Bna baslayabilirsun dedi dikislere bakarakKızlar benım doktorum ilk 40 gun korse kullanmıyoruz dedi siz nezaman korseye baslıyorsunuz
Hayırlı olsun canım. Geçmiş olsun. Önemli olan kucağına almaktı. Sağlucakla büyüt :)canım evdeyım. cok zor gectı. istisnai bir doğum oldu. bu yüzden ayrıntılaamrı yazmayacagım. gereksiz korksun ınsnalar ıstemıyrum. 9 saat dogum için cabaladık sonunda bebek ben zorlanmaa başhzacagım
bebeğim çok saglıklı 3440 gr dogdu. 50 cm doğdu. son ultrasonla aynı çıktı.hamileliğimimde doğru ve ıyı beslenmemin karşılığını aldım bebeğim ayna gibi pırıl pırıl çıktı. hemşireler bile şu an da bütün odalar dolu ama en düzgün cilde renge senı bebegin sahip çok iyi beslenmişsi dediler
ben 1 aylık olunca başlayacağım canım 1 dikişim kaldı onun düşmesini bekliyorumKızlar benım doktorum ilk 40 gun korse kullanmıyoruz dedi siz nezaman korseye baslıyorsunuz
Cok iyi ya denemek lazim. Evde var kullaniyim bende hemen. Kac kere kullaniyorsun. Ac yaziyor recetede . Ac mi tok mu kullaniyorsunSlmhtp cnm M Mismommy nin dedigi motiliim ilacini ebenin tavsiyesiyle eczaci bile asiri tavsiye etti aksam kullanmaya basladim cok.ciddi artti sutum cok saskinim bende vede mutlu aksamdan beri hic mama vermedim ogluma nerdeyee biraydr bende sagip veriodum bu yuzden meme emerkn cabuk yorukuyor suan aralarda uyuya kaliyor bu yuzdende sik emiyor ama daha iyi cunki emdikce sutum geliyor cok sukur insallah hep boyle devam eder
Bendede bazi gun az oluyor. Hergun ayni olmaz. Galactago damla burdaki arkadaslardan bazilari kullaniyor. Ben rekolac Kapsul kullaniyorum suan. İcerikleri ayni gibi . Bunlar bitkisel
Çok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamıSlmhtp cnm sen damla yada kapsulu al mutlaka. Onlar use yaramazsa bid haftada ise yaramasi lazim. Motilium tablet var. Mide ilaci yan etkisi sut arttiriyor. druna sorarak basla. Arkadasimin dru onermisti. 2 aydan bir yasa kadar kullandi. İlac oldugu icin drun bilgisi olsun. Mutlaka iki saatte bir sağ
Gerçekten mi ya. Bugün hemen bakim çıldırcam yoksa üzüntüden. Biberon kolayına geliyor sağıp az da olsa şifa diye veriyorum hep.Slmhtp cnm M Mismommy nin dedigi motiliim ilacini ebenin tavsiyesiyle eczaci bile asiri tavsiye etti aksam kullanmaya basladim cok.ciddi artti sutum cok saskinim bende vede mutlu aksamdan beri hic mama vermedim ogluma nerdeyee biraydr bende sagip veriodum bu yuzden meme emerkn cabuk yorukuyor suan aralarda uyuya kaliyor bu yuzdende sik emiyor ama daha iyi cunki emdikce sutum geliyor cok sukur insallah hep boyle devam eder
Keşke benide bilgilendirselerdi alıştı oğlum şimdi kolayına geliyo.Canım Bebek hemşiresi bana kaşık biberon diye bir şey önerdi. Biberonla mama verirsen Bebek seni emmek istemez dedi.
Canım lansinohun ayarlı biberonlari varmış. Sen ne kadar istersen o kadar süt akiyomus. En düşük ayarı anne memesi gibiymis onu da dene istersen. Bir arkadaşım söyledi bana da memeyi bırakmamış onun çocuğu bu biberon sayesinde çok rahat ettim demiştiKeşke benide bilgilendirselerdi alıştı oğlum şimdi kolayına geliyo.
Gozun aydin cnm. Saglicakla büyüt bebeginiMiniğimi kucağıma aldım teyzeleri pembe beyaz bi kızımız oldu şükür
Arkadasa sordum dort defa kullanmis. Ben ortasini uc kez kullaniyim. Bugun basladim yazarim bende arttimi artmadimi diyeMotiliumu soran arkadaslar sabah aksm yemekten yarim saat once yani ac kullniorum
Akişkani az biberonla besle. Almazsa sag yine pes etme. Kaldiki 10 cc bile onun icin ilacÇok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?