2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim bizim durumu biliyorsun emziremiyorum. 2 saatte bir 20ser dakika 2 gogsumu sagiyorum. Hastaneye geldigim zamam 4 saat sagamiyorum sadece. O zaman cok kotu oluyorum taş gibi ve dokunamiyorum. Gecen annem mastit olmussun dedi. Lahana aldi ve onu haslar gibi yapip dayanabilecegim sicaklikta gogsumun altını ustunu kapatacak sekilde sardi. Ondan sonra sutum artti ve goguslerim duzeldi. Dun yine kimlik falan cikarirken baya oyalandim yine ayni oldu. Dolaptaki soguk lahanayi sardim. O da col iyi geldi. Ilk anneme itiraz etmistim. Sicak soguk kompres yapiyorum bu nasil fayda edicek diye ama onlar hic etki etmezken lahana cok iyi geldi bana. Kesinlikle tavsiye ederim.

Arkadasa sordum dort defa kullanmis. Ben ortasini uc kez kullaniyim. Bugun basladim yazarim bende arttimi artmadimi diye

Insallah faydasini gorursun cnm iki saatte sagdigimda 30 cc anca geliyordu simdi uyuyor bi sagayim drdim iki saat once emmisti ve bosaltmisti ikisinide simdi 60 cc geldi gene cok cok deil ama bunada sukurr

Insallah faydasini gorursun cnm iki saatte sagdigimda 30 cc anca geliyordu simdi uyuyor bi sagayim drdim iki saat once emmisti ve bosaltmisti ikisinide simdi 60 cc geldi gene cok cok deil ama bunada sukurr
onu bende deniyim bari benim de 3 saat beklemeyle 40cc falan anca çıkıyo. gerçi doktor dün kilo alımı iyi dedi.1 ayda 850 gr almış. acaba yetiyo mu süt yetmiyo mu sıkıntısı acayip kötü. sağmayada cok fırsatım olmuyo açıkcası büyük oğlan hep tepemde:)

Deneyeyim onu da canım inşallah alır

Kızlar sağdığınız sütün miktarına aldanmayın. Bebeğin çektiğiyle sağılan farklı oluyor. Bi kere sağdım sonuna kadar artık süt gelmiyordu. Sonra bebeğim emmek istedi. Süt yok ama emsin dedim. Bi baktım ağzı süt dolu. Kilo alımı iyiyse sıkıntı yapmayın. Zaten 1 ayın sonunda en fazla miktarda süt üretiliyormuş. Bebeğin ihtiyacı arttıkça daha çok emecek bebek emdikçe de süt artacak

Dişlerimi sıkıyorum
Senın büyük kaç yasında benımki daha anlamıyor 21 aylık dur vur yapma etme güya seviyor ama dover gıbı bebegı zar zor emzırıyorum ona da kızıyor sureklı dibimde kızım küçüğe hiç fırsat kalmıyor Nezaman alışırlar acaba yada kabullenmeleri icin nasıl bir yol izlemeliyiz ben yetusemıyorum yorgunluktan sütümde çok az mama veriyorum ıkısıne de üzülüyorum bu sefer caresızım resmen

Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi

Çok haklısın canım doktorlar malesef çok erken konuşuyor sadece bende bebeğin kilosundan korktum bakalım inşallah doktoru utandirir kızcağızım. Çok sagol canım bu bile moral oldu

Sağmak benim psikolojimi bozdu o kadar az süt geliyor ki çocuğun ağzından taşmasa ve göğüs kalkanının içinde birikmesr sütüm yok sanacağım

Masallah cnm kilo alimi gercekten iyi alt sinir 600 diye biliyorum dene sende 20 cc artitsa bile kar kardir yavrularimiz icin ben simdi sagmayi biraz erteledm daha cok emziriyorum ki uyarilsin gogusler merak ettigim icin sabah bi sagayim dedim oyle cikti

Dr bize en az ayda 500 gr almasi gerekiyor dedi. Sadece Anne sutu ile beslenenler 500 gr alsa bile cok iyi. Varsin bir kilo almasin. Kiminin yagli olmuyor. Bebekte ginde cok kaka yapinca kilo alimini etkiliyor. Sadece sut miktarina bagli degil

Of hiç sorma canım ben de üzülüyorum çocuğa eziyet ediyorum resmen kendimden geçtim günde kaç kere mama veriyorsun ? Ben 3 kere veriyorum 1 öğünde 30-40 cc ortalama mama veriyorum sen nasıl veriyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…