- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.001
benim de 2 yaşında mesela ne zaman küçüğü emzirmek istesem oyun oynuyosa bile bırakıp kucağıma oturuyor. 2 çocuklu olmak zor hakikaten hele de ikisi de küçük olunca 2 kat zorSenın büyük kaç yasında benımki daha anlamıyor 21 aylık dur vur yapma etme güya seviyor ama dover gıbı bebegı zar zor emzırıyorum ona da kızıyor sureklı dibimde kızım küçüğe hiç fırsat kalmıyor Nezaman alışırlar acaba yada kabullenmeleri icin nasıl bir yol izlemeliyiz ben yetusemıyorum yorgunluktan sütümde çok az mama veriyorum ıkısıne de üzülüyorum bu sefer caresızım resmen
Canım Bebek hemşireleri bana kaşık biberon önerdiler onu dene istersen.Çok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamı
Canım bu dediğim biberondan da kolay süt içebilir oğlun ama emme ihtiyacını karşılamadığı için senin memeni de isteyecekKeşke benide bilgilendirselerdi alıştı oğlum şimdi kolayına geliyo.
Allah hayırlı uğurlu etsin canım. Miniğin de ömrü uzun sağlıklı, huzurlu, mutlu , bereketli olsun.Miniğimi kucağıma aldım teyzeleri pembe beyaz bi kızımız oldu şükür
Canım bu arada ben evde bir şey denedim. İlk önce bebeğime dr browns biberon veriyordum sonra hemşire avent verin dedi. Eve gelince her iki biberona da su koydum ve ters çevirdim. Dr browns damla damla süt akıtıyor ama avent ilk 2-3 saniye akıtıyor sonra hiç akıtmıyor. Ben de artık avent vermeye başladım. Ama avent ile içince de bebekte daha fazla gaz olmaya başladı.Akişkani az biberonla besle. Almazsa sag yine pes etme. Kaldiki 10 cc bile onun icin ilac
Dr bize en az ayda 500 gr almasi gerekiyor dedi. Sadece Anne sutu ile beslenenler 500 gr alsa bile cok iyi. Varsin bir kilo almasin. Kiminin yagli olmuyor. Bebekte ginde cok kaka yapinca kilo alimini etkiliyor. Sadece sut miktarina bagli degil
Canım bu arada ben evde bir şey denedim. İlk önce bebeğime dr browns biberon veriyordum sonra hemşire avent verin dedi. Eve gelince her iki biberona da su koydum ve ters çevirdim. Dr browns damla damla süt akıtıyor ama avent ilk 2-3 saniye akıtıyor sonra hiç akıtmıyor. Ben de artık avent vermeye başladım. Ama avent ile içince de bebekte daha fazla gaz olmaya başladı.
Çok şükür cnım gözünüz aydınMiniğimi kucağıma aldım teyzeleri pembe beyaz bi kızımız oldu şükür
Cnim bnde sagınca mutsuz hissediyorum 40 cc çıkıyo sonra sinirlenip bırakıyorum. Bu torba torba doldurup buzluha atanlar nasıl yapiyo acaba deliricemSağmak benim psikolojimi bozdu o kadar az süt geliyor ki çocuğun ağzından taşmasa ve göğüs kalkanının içinde birikmesr sütüm yok sanacağım
Hahahaha bende öyleydim :)) ki eşim çocuk uyurken sende uyu ben evde seni idare ederim demesine rağmen bidaha cesaret edemem sanirim
Kızlar sağdığınız sütün miktarına aldanmayın. Bebeğin çektiğiyle sağılan farklı oluyor. Bi kere sağdım sonuna kadar artık süt gelmiyordu. Sonra bebeğim emmek istedi. Süt yok ama emsin dedim. Bi baktım ağzı süt dolu. Kilo alımı iyiyse sıkıntı yapmayın. Zaten 1 ayın sonunda en fazla miktarda süt üretiliyormuş. Bebeğin ihtiyacı arttıkça daha çok emecek bebek emdikçe de süt artacak
Üç buçuk yaşı da hep kıskançlık uyutuyorum uyandırıyor bişeyler fırlatıyor ama şuan annemler var onlar gidince ne yaparım bilmiyorum çok yoruluyorum yapma demekten kızıyorum sonra çok pişman oluyorum çaresizim bendeSenın büyük kaç yasında benımki daha anlamıyor 21 aylık dur vur yapma etme güya seviyor ama dover gıbı bebegı zar zor emzırıyorum ona da kızıyor sureklı dibimde kızım küçüğe hiç fırsat kalmıyor Nezaman alışırlar acaba yada kabullenmeleri icin nasıl bir yol izlemeliyiz ben yetusemıyorum yorgunluktan sütümde çok az mama veriyorum ıkısıne de üzülüyorum bu sefer caresızım resmen
canm ben bi kere yaptm sadece cok tehlikeli ama rahat annem yanimdayken gece cok fazla uykum geliyodu annemde ben uyank olcam sen yatarak emzir demsti oyle yaptk bidaha da yapmadm annem alismami istemediKızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Kızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Cnm ben ilk oglumda avent denedim. Bilegime damlatarak isisini bakiyordum.sonraki aylar iki delikliye gecince dsha cok akitiyor. Dr brown akmiyor. Bide mama hazirlarken aventte köpüklü kaliyor. Dr brown kopurmuyor. Kopukler gaz yapiyof sonucta. Ben dr browndan daha cok memnun kaldim. Memeyide aliyor. Meme reddi olmadi. İlk oglumda aventten sonra meme reddi oldu. Baska biberonda almadiCanım bu arada ben evde bir şey denedim. İlk önce bebeğime dr browns biberon veriyordum sonra hemşire avent verin dedi. Eve gelince her iki biberona da su koydum ve ters çevirdim. Dr browns damla damla süt akıtıyor ama avent ilk 2-3 saniye akıtıyor sonra hiç akıtmıyor. Ben de artık avent vermeye başladım. Ama avent ile içince de bebekte daha fazla gaz olmaya başladı.
Benim oglanda bol kaka yapiyor ama. Kaka yapinca sancisi geciyir. Gaz sorunumuz yok cok. O yuzden kaka yapinca seviniyorumEvet cnm gelinimizn oyledi su gibiydi her emmede kaka yapiyordu yigenim cok gelisemiyordu ama ne olursa olsn anne sutu tabi herseydn iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?