2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Suan yatarak emziriyorum cnm sirtimda agrimamis oluyor meme cocuga yukardan geldigi icin ceneside daha az agrimis oluyor ve uyuyup memeyi biraktiginda ustunu ortup kalkiorm yerindn iynatmadigim icunde uykusu bolunmyor
Dmzirmeden sonra gaz cikarmiyormudunuz. Ben gazini cikariyorum uyanirsa yine agzina veriyorum cok emmiyo doyduysa . Yatarak emzirmiyorum uyuya kaliyor insan istemez. Uyku basiyor. Bir kere yaptim uyuyup kaldim snnem vardi. Yastigi kucagima alip Yastigin uzerine de bebegi yatirip oyle emziriyorum bazen . Kucaga alinca sicak oluyor oda bende terliyoruz.

Of hiç sorma canım ben de üzülüyorum çocuğa eziyet ediyorum resmen kendimden geçtim günde kaç kere mama veriyorsun ? Ben 3 kere veriyorum 1 öğünde 30-40 cc ortalama mama veriyorum sen nasıl veriyorsun ?
Canım sayı bilmiyorum ama dr umuz bir ölçek yetmiyor ikiye çıkar demişti daha hastanede. Haftalık kontrol de de üç ölçek isteyebilir dedi ki öyle de oluyor. Üç dört saatte bir iki duruma göre üç ölçek yiyor. Anne sütü miktarına göre düşürüyorum tabi mama miktarını. Onuda maalesef sağarak gıdım gıdım zor çıkarıyorum

Mucize gerçekten

Suan yatarak emziriyorum cnm sirtimda agrimamis oluyor meme cocuga yukardan geldigi icin ceneside daha az agrimis oluyor ve uyuyup memeyi biraktiginda ustunu ortup kalkiorm yerindn iynatmadigim icunde uykusu bolunmyor
Gazını nasıl çıkarıyorsun? Bizimkinin gazı çıkmazsa yıkar ortalığı ya da kusar

Gece bende oturarak yastigin ustunde emziriyorum uyuklama huyum yok ama genede guvenmiyorm kndime ki ilk oglumuda yanimda hic yatrmamisimdr hp emzirdikten sonra yatagina koymusumdr gunduzden bahsediyorum gunduz yatak odasinda uzanarak emzirdim hep 9 ay bundada oyle yapiyorm 10 gundur meme emince cok aman aman gazi olmuyor cunki emerkn hep asagdan pirt pirt yapior gazini mama verdigimde daha cok oluyor gazi biberondan heralde o zmn cikariyorum gazini muhakkak

Kızlar yanlış anlamayın ama daha bebeklerimiz çok küçük kendılerını kurtarabılecek durumda degıller bence bıraz sabredin söyle 4 aylık falan olup sağa sola donmeye başlayınca yatarak gonul rahatlığıyla emzırırsınız sımdı bide extra yorgunluk oluyor ınsanda biraz duzene girince sizde bebekler de rahatlar

Gazını nasıl çıkarıyorsun? Bizimkinin gazı çıkmazsa yıkar ortalığı ya da kusar

O sekil.uyuyunca cikarmiyorum cnm emerkn kndi baya cikariyor.saolsun biberonla verdigimde muhakkak cikariorum ki o zman daha cok gazi oluyor benimkinin

Kızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Ben yatarak emziriyorum ama çok dikkatli olman gerekiyor uyuya kalmaman gerek. Daha 10 günlük benimki. İlkinde de yatarak çok emzirmistim çok rahat ediyor anne o şekilde saatlerce emzirebiliyorsun

Çok şükür sabah oğlumun göbeği düştü ip gibi parça kaldğ dün doktora götürdüğümüzde göbek fıtığı göbeği düştükten sonra anlaşılır dedı ve sanırım göbek fıtığı var bununla ilgili bildiğiniz bişi var mı. Babannesi de geldi muradına erdi yıkayarak tabi ben yine sinir oldum yok neymiş çocuk abdestsizmiş abdest aldırdı çoçuğun kafasını 3 kere sabunlucakmış saçmalama dedim bırak üç kare yıkamayı doktorlar her yıkamade başına şampuan yapmayın diyorlar bizimki üç kere sabunlucakmış şimdi akşama yemeğede bizdeler delirmezsım iyidir

canm ben bi kere yaptm sadece cok tehlikeli ama rahat annem yanimdayken gece cok fazla uykum geliyodu annemde ben uyank olcam sen yatarak emzir demsti oyle yaptk bidaha da yapmadm annem alismami istemedi
Gece icin uygun degildir bence ama gün icinde guzel olabilir. Bende bi an once buyusunde oyle emziriyim istiyorum. Kollarim agriyo cok

Gazıni nasıl cikariyosun canim. Benimki memede uyuyo ama gaz cikarmaya calisirken uyaniyo sonra zor dalıyo

Haklısın canım biraz daha büyüsünler

Canım Allah.sabır versin, bizimkiler de 5 günlüğüne bende ya sabır çekiyorum

Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi

Evet canım açıkcası çokça yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ve plates topunun üzerinde hafif hafif zıpladım son 2 hafta ama bunların hiç birini yaparken kendimi çok hırpalamadım...
beklemekle çok iyi yapmışın bence İnan geleceği zamanı biliyor bebişler.
Bi makalede okumuştum Doğum sancısı başladıktan sonrA bile kanala girebilirmiş bebekler ve çok normalmiş . O yüzden dr ların bizleri bu kadar gerip hemen sezeryana ya da başka şeylere yönlendirmesini anlamıyorum...

Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi

Evet canım açıkcası çokça yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ve plates topunun üzerinde hafif hafif zıpladım son 2 hafta ama bunların hiç birini yaparken kendimi çok hırpalamadım...
beklemekle çok iyi yapmışın bence İnan geleceği zamanı biliyor bebişler.
Bi makalede okumuştum Doğum sancısı başladıktan sonrA bile kanala girebilirmiş bebekler ve çok normalmiş . O yüzden dr ların bizleri bu kadar gerip hemen sezeryana ya da başka şeylere yönlendirmesini anlamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…