- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.021
Dmzirmeden sonra gaz cikarmiyormudunuz. Ben gazini cikariyorum uyanirsa yine agzina veriyorum cok emmiyo doyduysa . Yatarak emzirmiyorum uyuya kaliyor insan istemez. Uyku basiyor. Bir kere yaptim uyuyup kaldim snnem vardi. Yastigi kucagima alip Yastigin uzerine de bebegi yatirip oyle emziriyorum bazen . Kucaga alinca sicak oluyor oda bende terliyoruz.Suan yatarak emziriyorum cnm sirtimda agrimamis oluyor meme cocuga yukardan geldigi icin ceneside daha az agrimis oluyor ve uyuyup memeyi biraktiginda ustunu ortup kalkiorm yerindn iynatmadigim icunde uykusu bolunmyor
Canım sayı bilmiyorum ama dr umuz bir ölçek yetmiyor ikiye çıkar demişti daha hastanede. Haftalık kontrol de de üç ölçek isteyebilir dedi ki öyle de oluyor. Üç dört saatte bir iki duruma göre üç ölçek yiyor. Anne sütü miktarına göre düşürüyorum tabi mama miktarını. Onuda maalesef sağarak gıdım gıdım zor çıkarıyorumOf hiç sorma canım ben de üzülüyorum çocuğa eziyet ediyorum resmen kendimden geçtim günde kaç kere mama veriyorsun ? Ben 3 kere veriyorum 1 öğünde 30-40 cc ortalama mama veriyorum sen nasıl veriyorsun ?
Hiç görmedim nerden temin edilir canımCanım bu dediğim biberondan da kolay süt içebilir oğlun ama emme ihtiyacını karşılamadığı için senin memeni de isteyecek
İnstagramda vardi videoyla gosteriyor nasil icirildigi. Videolari izleHiç görmedim nerden temin edilir canım
Aynısı bana da oluyor canım su içinde uyanıyorum hemen üzerimi değişiyorum. Bir kaç gün değişmeden öylece uyudum sabah kalktığımda boğazım ağrıyordu.
Mucize gerçektenKizlar sutunuzu cok dert etmeyin. Anne sutu o kadar mucizevi bisey ki. Simdi ben emzirmeyip hep sagdigim icin goruyorum o olayi. Hemsireler 5 derken 5 ml geliyordu. 10a gectiler 10 geldi. Dun tam 40 ml geldi hemsire bgn 40 mle gectik dedi. Cocugumuzun ihtiyacini karsilasin yeter. Dolaba atma zamanlari icin biraz daha var gibi.
Gazını nasıl çıkarıyorsun? Bizimkinin gazı çıkmazsa yıkar ortalığı ya da kusarSuan yatarak emziriyorum cnm sirtimda agrimamis oluyor meme cocuga yukardan geldigi icin ceneside daha az agrimis oluyor ve uyuyup memeyi biraktiginda ustunu ortup kalkiorm yerindn iynatmadigim icunde uykusu bolunmyor
Ben de uykum yokken deneyeyim gerçi öyle bir zaman yok amacanm ben bi kere yaptm sadece cok tehlikeli ama rahat annem yanimdayken gece cok fazla uykum geliyodu annemde ben uyank olcam sen yatarak emzir demsti oyle yaptk bidaha da yapmadm annem alismami istemedi
Dmzirmeden sonra gaz cikarmiyormudunuz. Ben gazini cikariyorum uyanirsa yine agzina veriyorum cok emmiyo doyduysa . Yatarak emzirmiyorum uyuya kaliyor insan istemez. Uyku basiyor. Bir kere yaptim uyuyup kaldim snnem vardi. Yastigi kucagima alip Yastigin uzerine de bebegi yatirip oyle emziriyorum bazen . Kucaga alinca sicak oluyor oda bende terliyoruz.
Gazını nasıl çıkarıyorsun? Bizimkinin gazı çıkmazsa yıkar ortalığı ya da kusar
Ben yatarak emziriyorum ama çok dikkatli olman gerekiyor uyuya kalmaman gerek. Daha 10 günlük benimki. İlkinde de yatarak çok emzirmistim çok rahat ediyor anne o şekilde saatlerce emzirebiliyorsunKızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Gece icin uygun degildir bence ama gün icinde guzel olabilir. Bende bi an once buyusunde oyle emziriyim istiyorum. Kollarim agriyo cokcanm ben bi kere yaptm sadece cok tehlikeli ama rahat annem yanimdayken gece cok fazla uykum geliyodu annemde ben uyank olcam sen yatarak emzir demsti oyle yaptk bidaha da yapmadm annem alismami istemedi
Gazıni nasıl cikariyosun canim. Benimki memede uyuyo ama gaz cikarmaya calisirken uyaniyo sonra zor dalıyoSuan yatarak emziriyorum cnm sirtimda agrimamis oluyor meme cocuga yukardan geldigi icin ceneside daha az agrimis oluyor ve uyuyup memeyi biraktiginda ustunu ortup kalkiorm yerindn iynatmadigim icunde uykusu bolunmyor
Haklısın canım biraz daha büyüsünlerKızlar yanlış anlamayın ama daha bebeklerimiz çok küçük kendılerını kurtarabılecek durumda degıller bence bıraz sabredin söyle 4 aylık falan olup sağa sola donmeye başlayınca yatarak gonul rahatlığıyla emzırırsınız sımdı bide extra yorgunluk oluyor ınsanda biraz duzene girince sizde bebekler de rahatlar
Çok şükür sabah oğlumun göbeği düştü ip gibi parça kaldğ dün doktora götürdüğümüzde göbek fıtığı göbeği düştükten sonra anlaşılır dedı ve sanırım göbek fıtığı var bununla ilgili bildiğiniz bişi var mı. Babannesi de geldi muradına erdi yıkayarak tabi ben yine sinir oldum yok neymiş çocuk abdestsizmiş abdest aldırdı çoçuğun kafasını 3 kere sabunlucakmış saçmalama dedim bırak üç kare yıkamayı doktorlar her yıkamade başına şampuan yapmayın diyorlar bizimki üç kere sabunlucakmış şimdi akşama yemeğede bizdeler delirmezsım iyidir
Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi
Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?