- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.041
Amin canım Allah herkeze yardım etsin ya olsalar bi dert olmasalar iki dert. Annem yanımda olsa daha iyi ama aşım Başbüşa kalalım daha iyi bakarız diyor kv yakın oturuyor doğumdan önce hiçbişeye faydası olmadı şimdide evden çıkmıyoCanım Allah.sabır versin, bizimkiler de 5 günlüğüne bende ya sabır çekiyorum
Sen baya sabırlı çıktın canım ben hamilelikte çok sinirli asabi biri oldum onlara karşı ama bunlara onlar sebep dldU oğulları bile görmek istemezken ben yine sabırlı olmaya çalışıyorum ama sinirimi bozunca bir susuyorum iki susuyorum sonra patlıyorumseyyav canm allah sabir versn konu kv falan olunca bende deli oluyorum yeni görumcemi yolladm baktm kv gelmek icn hazirlaniyo simdiden sabir cekiyorm allah yardmcmz olsn
Aynen benimde çok kaşınıyor neden acaba ? Kaşı kaşı delirdim 2 gündür ...Kizlar ya benim gogslerim cok fena kaşniyo bu konuda bi bilgisi olan var mi
Canım beyaz lahana mı o bende yapayım sıcak havlu yapıo devamlı aagıyorum ama antıbıyotıge basladık mecburen. Mastit olan mememden cok daha az süt geliyor acaba mastit gectiğinde düzelir mi bilmiyorum. Bide hastanede süt sağma makınası var canım madela marka pompanı alıp hastanede direkt sagım yapabılırsın ben bu hafta hastanede sagdım cok kotu oldumCanim bizim durumu biliyorsun emziremiyorum. 2 saatte bir 20ser dakika 2 gogsumu sagiyorum. Hastaneye geldigim zamam 4 saat sagamiyorum sadece. O zaman cok kotu oluyorum taş gibi ve dokunamiyorum. Gecen annem mastit olmussun dedi. Lahana aldi ve onu haslar gibi yapip dayanabilecegim sicaklikta gogsumun altını ustunu kapatacak sekilde sardi. Ondan sonra sutum artti ve goguslerim duzeldi. Dun yine kimlik falan cikarirken baya oyalandim yine ayni oldu. Dolaptaki soguk lahanayi sardim. O da col iyi geldi. Ilk anneme itiraz etmistim. Sicak soguk kompres yapiyorum bu nasil fayda edicek diye ama onlar hic etki etmezken lahana cok iyi geldi bana. Kesinlikle tavsiye ederim.
Canım ben mastit ve meme ucunyaralarım yüZünden dunden beri sagıp bineronla verıyorum. Bebegım ıkı gundur hıc kılo almamıs buyüzden doktor memen itilesrne kadar biberonla ver dedi. Kasıkla bende veremedım ama de brown biberonu hemen aldı. Onemlı olan onun beslenmesi benden cektiği sanırım ax kalmamak için bir bucuk saat emiyor baZen ama sardettiği eforu düşününce acıyorum. Emziremiypruö biberonla veriyorum diye cok agladık bugğnÇok sağol canım. Bu arada kaşıkla besleyemedim iyice psikolojim bozuldu ya. Biberon daki gibi lakır lakır beslenmek istiyo. Tansiyonum var sitresten 16 lara çıkıyo. Çok şaşırdım napıcamı
Evet canim beyaz lahana. Ben de onceden hep sicak havlu ve sicak su torbasi ile yapiyordum ama o fayda etmedi bana. Beyaz lahanayi haslayip sicakken gogsunun her yerinni kapatacak sekilde sarin. 2 saat falan dursun. Sonra dus al. Akmaya basliyor hemen. Canim hastanedeki beni mahvetti zaten. Birde ben bebek yok evdeki yetmez diye esim daha hastaneden cikmadan gidip o makinadan kiraladi..simdi kutusunda duruyor. Bosuna bir makina parasi verdim. Cok kotu yapti o. Eve gelince lansinoh 2li kullandim bunda hem sutum artti hem de daha az canim yandi. Bu arada sen doktora nasil ulasiyorsun. Bugun benim kontrolum vardi hersey yolunda dedi. Dikislere falan bakti gayet iyi dedi. Ama aksam sislik farkettim dikis yerinin ustunde. Daha onceden varmiydi bilmiyorum. Bir sorsam icim rahatliycak.Canım beyaz lahana mı o bende yapayım sıcak havlu yapıo devamlı aagıyorum ama antıbıyotıge basladık mecburen. Mastit olan mememden cok daha az süt geliyor acaba mastit gectiğinde düzelir mi bilmiyorum. Bide hastanede süt sağma makınası var canım madela marka pompanı alıp hastanede direkt sagım yapabılırsın ben bu hafta hastanede sagdım cok kotu oldum
benm bir haftadr öldm ya kaşımaktanAynen benimde çok kaşınıyor neden acaba ? Kaşı kaşı delirdim 2 gündür ...
Ayrıca ben de biberonla verdim hep mamayı, ama dün sağlık ocağındaki hemşire seni bırakır kaşıkla ver deyince iki gündür kaşıkla veriyorum. Ama çocuk acayip sabırsızlanıyor, hızına yetişemiyorum.Şimdi eline koluna sahip çıkabiliyoruz, bir iki ay sonra eli kolu oynayınca kaşıkla yedirmek çok zor olacak. Bu kaşık biberondan alıp kullanan var mı , merak ettim memnun mu?Kızlar şimdi öyle bir göz attım da bende de süt azlığı ve bebeğe malesefki mama verme sorunu var. Motilium adlı ilacı kullananlar memnun olduklarını yazmış, ben de hemen bir araştırma yaptım çünkü benim de sütüm artmalı ama hiç de iyi şeyler okumadım. Bilginiz olsun diye paylaşıyorum linki https://www.google.com.tr/amp/m.sabah.com.tr/saglik/2014/02/22/bulanti-ilacinda-ani-olum-riski/amp
Çok teşekkür ederim canım bende beklemeye karar verdim peki kanala girmesi için herhangi birsey yaptın mi
Herkez farklı diyor bizede sağlık ocağı biberonla ver kaşıkla enjektörle beslenemez dediAyrıca ben de biberonla verdim hep mamayı, ama dün sağlık ocağındaki hemşire seni bırakır kaşıkla ver deyince iki gündür kaşıkla veriyorum. Ama çocuk acayip sabırsızlanıyor, hızına yetişemiyorum.Şimdi eline koluna sahip çıkabiliyoruz, bir iki ay sonra eli kolu oynayınca kaşıkla yedirmek çok zor olacak. Bu kaşık biberondan alıp kullanan var mı , merak ettim memnun mu?
İnsanın kafası karışıyor, biberon emen çocuk anneyi bırakır diyorlar bana da hep. Zaten sütüm az ememebildiği kadarı yanımıza kar kalacak. En büyük korkularımdan biri emmeyi bırakması, henüz çok erken.Herkez farklı diyor bizede sağlık ocağı biberonla ver kaşıkla enjektörle beslenemez dedi
Evet canım açıkcası çokça yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ve plates topunun üzerinde hafif hafif zıpladım son 2 hafta ama bunların hiç birini yaparken kendimi çok hırpalamadım...
beklemekle çok iyi yapmışın bence İnan geleceği zamanı biliyor bebişler.
Bi makalede okumuştum Doğum sancısı başladıktan sonrA bile kanala girebilirmiş bebekler ve çok normalmiş . O yüzden dr ların bizleri bu kadar gerip hemen sezeryana ya da başka şeylere yönlendirmesini anlamıyorum...
2 gün sonri tekrar yap canım iki katı yükselmesi lazım şu an doktora gitsen bişi ifade etmez kese gözükmez daha öncelik şu an beta hcg hıh iki günde bir sağlıklı yükselmesi hayırlı olsun inşalahMerhaba kızlar adetime 2 gün olmasına ragmen beta hgc yaptırdım sabah gebelik testim silik bir sekilde cift cizgiydi değerim 19 cıktı simdi zaman zaman kanımımı ölctürüyüm değer yükseliyor mu diye yoksa bi kadın doğuöa görünüyümmü erkenmi daha sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?