- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.061
çok teşekkür ederim canım. darısı bekleyenlerın başınaHayırlı olsun canım. Geçmiş olsun. Önemli olan kucağına almaktı. Sağlucakla büyüt :)
çok şükür kavuştum minik kuzuma . dünya başka güzelleşti şimdi. teşekkür ederimiiz gözün aydın canım zor da olsa artık kavuştun meleğine
süpermişCanım Bebek hemşireleri bana kaşık biberon önerdiler onu dene istersen.
Canım cok sagol lahanayı deneyecegım cok merak edıyorum. Benım de canım yanıyor sut sagarken ama mecburıyetten ıste dedım bakalım hıcaya cep telefonundan ulasıyorum yada hastaneyı arayıp asıstanıyla gorusuyorum gerı donus ıcın telefon bekledıgımı soyluyorumEvet canim beyaz lahana. Ben de onceden hep sicak havlu ve sicak su torbasi ile yapiyordum ama o fayda etmedi bana. Beyaz lahanayi haslayip sicakken gogsunun her yerinni kapatacak sekilde sarin. 2 saat falan dursun. Sonra dus al. Akmaya basliyor hemen. Canim hastanedeki beni mahvetti zaten. Birde ben bebek yok evdeki yetmez diye esim daha hastaneden cikmadan gidip o makinadan kiraladi..simdi kutusunda duruyor. Bosuna bir makina parasi verdim. Cok kotu yapti o. Eve gelince lansinoh 2li kullandim bunda hem sutum artti hem de daha az canim yandi. Bu arada sen doktora nasil ulasiyorsun. Bugun benim kontrolum vardi hersey yolunda dedi. Dikislere falan bakti gayet iyi dedi. Ama aksam sislik farkettim dikis yerinin ustunde. Daha onceden varmiydi bilmiyorum. Bir sorsam icim rahatliycak.
Canım cok sagol lahanayı deneyecegım cok merak edıyorum. Benım de canım yanıyor sut sagarken ama mecburıyetten ıste dedım bakalım hıcaya cep telefonundan ulasıyorum yada hastaneyı arayıp asıstanıyla gorusuyorum gerı donus ıcın telefon bekledıgımı soyluyorumEvet canim beyaz lahana. Ben de onceden hep sicak havlu ve sicak su torbasi ile yapiyordum ama o fayda etmedi bana. Beyaz lahanayi haslayip sicakken gogsunun her yerinni kapatacak sekilde sarin. 2 saat falan dursun. Sonra dus al. Akmaya basliyor hemen. Canim hastanedeki beni mahvetti zaten. Birde ben bebek yok evdeki yetmez diye esim daha hastaneden cikmadan gidip o makinadan kiraladi..simdi kutusunda duruyor. Bosuna bir makina parasi verdim. Cok kotu yapti o. Eve gelince lansinoh 2li kullandim bunda hem sutum artti hem de daha az canim yandi. Bu arada sen doktora nasil ulasiyorsun. Bugun benim kontrolum vardi hersey yolunda dedi. Dikislere falan bakti gayet iyi dedi. Ama aksam sislik farkettim dikis yerinin ustunde. Daha onceden varmiydi bilmiyorum. Bir sorsam icim rahatliycak.
Canım cok sagol lahanayı deneyecegım cok merak edıyorum. Benım de canım yanıyor sut sagarken ama mecburıyetten ıste dedım bakalım hıcaya cep telefonundan ulasıyorum yada hastaneyı arayıp asıstanıyla gorusuyorum gerı donus ıcın telefon bekledıgımı soyluyorum
annem de yatarak emzir cok rahat eder bebek sen ve süt iyi gelir dediKızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
amin cümle bebeklerin inşallah. sağol canımHayırlı olsun canım rabbim bahtını da yüzü gibi güzel etsin inşallah.
çok teşekkür ederım allah razı olsunCnm gozun aydin. Güle güle büyut bebegini.
canım benimde bebeğim ememeyince taş gibi oldu gögsüm. pompayla sağmak gögsümü açmaya başladı. ben fön makinasını gögsüme tuttum t-shörtumun ustunden ama dırek degıl. sonra kaynar suya havluyu batırdım batırdım ustume koydum. evde sıcak su torbası yoktu olsa onu koyacaktım. zeyt,nyagıyla masajda yapacagım bu arada gögüs ucum hastaneden cıkana kadar yara olmustu bile krem kullanmaya başladıgım halde oldu. kendi sütümü sürdüm o çabuk iyilşrtiriyor
Evet canım açıkcası çokça yürüyüş yaptım merdiven indim çıktım ve plates topunun üzerinde hafif hafif zıpladım son 2 hafta ama bunların hiç birini yaparken kendimi çok hırpalamadım...
beklemekle çok iyi yapmışın bence İnan geleceği zamanı biliyor bebişler.
Bi makalede okumuştum Doğum sancısı başladıktan sonrA bile kanala girebilirmiş bebekler ve çok normalmiş . O yüzden dr ların bizleri bu kadar gerip hemen sezeryana ya da başka şeylere yönlendirmesini anlamıyorum...
Aaa ben baktım benimkinin üzerinde 1 numara uç var. 0 olanla değişeyim madem. Hiç dikkat etmemiştim. Aslında 1 yazdığını görmüştüm ama 1 den başlıyor zannetmiştim.Bebek biberondn cktikce ucu asiniyor cnm ve kndiligibden akmaya basliyor bn knt ettim basta akmiyordu ama biaya yaklastikca akmaya basladi hemen yeni ucla degstim aldigin uc numarasiylada ilgili 0 lari kullanmamiz lazmki alismasinlar onlar akitmiyor 1 ler cevirince hemen akitiyor
Ben yatarak emzirdim bir kaç kere ama gece tehlikeli bence. Bebeğin üzerinde uyuyabilirsin Allah korusun. Gündüz uykunun olmadığı bir zamanda dene bence.Kızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Bizde dr browns kullanırken meme reddi olduCnm ben ilk oglumda avent denedim. Bilegime damlatarak isisini bakiyordum.sonraki aylar iki delikliye gecince dsha cok akitiyor. Dr brown akmiyor. Bide mama hazirlarken aventte köpüklü kaliyor. Dr brown kopurmuyor. Kopukler gaz yapiyof sonucta. Ben dr browndan daha cok memnun kaldim. Memeyide aliyor. Meme reddi olmadi. İlk oglumda aventten sonra meme reddi oldu. Baska biberonda almadi
Canım n11 de var. Ben aldım ama bebeğime çok az geldi sadece 50 cc süt alıyor, benim bebeğim 80 cc içiyor o yüzden çok kullanışlı olmadı iki seferde yedirmek zorunda kaldım. Bir de az da olsa sütümün bir kısmı dökülüyor Bebek yutmaya çalışırken. Zaten damla damla süt sağıyorum, bir de sütün dökülmesi beni sinir ediyor. Ama eğer meme reddini önlüyorsa gerçekten her şeye rağmen güzel.Hiç görmedim nerden temin edilir canım
canım ben 41+3 de normla ıcın gıttım ama olmadı 9 saat normal ıcın zorladık sezeryana döndukTecrübeli anneler
Kendimi sezeryana gidiyorum diye odaklıyorum dr gece 12 den sonra bişi yeme dedi pazartesi günü perşembe aç gel dedi
sonrada hala kararsızlık yaşıyorum vicdan yapıyorum beklememekle hata mı yapıyorum
Çok istedim normal doğum ama nasip olmucak sanırım düşüklerim var tedavilerim ameliyatalrım yakından tanıyanlar skın riske atma kolay mı elde ettin dese de bi yanım acaba diooo sabah hastanede olucam ne olur acılmam olsada hayırla sağlıkla kolay doğum yapsam
Not : 40+1 im
canım ben 41+3 de normla ıcın gıttım ama olmadı 9 saat normal ıcın zorladık sezeryana dönduk
Ben aldım bu akşam bir kere kullandım, normla kaşıkla yedirmeye göre çok daha az dökülüyor süt. Ve parmaklarınla pompaladıkça süt geliyor yani kaşığa göre çok rahat pratik.Ayrıca ben de biberonla verdim hep mamayı, ama dün sağlık ocağındaki hemşire seni bırakır kaşıkla ver deyince iki gündür kaşıkla veriyorum. Ama çocuk acayip sabırsızlanıyor, hızına yetişemiyorum.Şimdi eline koluna sahip çıkabiliyoruz, bir iki ay sonra eli kolu oynayınca kaşıkla yedirmek çok zor olacak. Bu kaşık biberondan alıp kullanan var mı , merak ettim memnun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?