2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım cok sagol lahanayı deneyecegım cok merak edıyorum. Benım de canım yanıyor sut sagarken ama mecburıyetten ıste dedım bakalım hıcaya cep telefonundan ulasıyorum yada hastaneyı arayıp asıstanıyla gorusuyorum gerı donus ıcın telefon bekledıgımı soyluyorum

Canım cok sagol lahanayı deneyecegım cok merak edıyorum. Benım de canım yanıyor sut sagarken ama mecburıyetten ıste dedım bakalım hıcaya cep telefonundan ulasıyorum yada hastaneyı arayıp asıstanıyla gorusuyorum gerı donus ıcın telefon bekledıgımı soyluyorum

canım benimde bebeğim ememeyince taş gibi oldu gögsüm. pompayla sağmak gögsümü açmaya başladı. ben fön makinasını gögsüme tuttum t-shörtumun ustunden ama dırek degıl. sonra kaynar suya havluyu batırdım batırdım ustume koydum. evde sıcak su torbası yoktu olsa onu koyacaktım. zeyt,nyagıyla masajda yapacagım bu arada gögüs ucum hastaneden cıkana kadar yara olmustu bile krem kullanmaya başladıgım halde oldu. kendi sütümü sürdüm o çabuk iyilşrtiriyor

Canm inşallah görürsğn mesajımı özelden yazmaya calıstım acık değil ... bn beklemenekle hata mı yapıorum sen le konusayım dedim 40+1 im bgn dra gitcez en son pazartesi gittim yakın zamanda doğcak gbi durmuodu kilosu 3800 dü 4 olursa sezeryan dio bende memleketdeym eşim 12 sine dönüş bileti aldı izni yok bir an çnce sezeryan olup iişeşmek istiyorum bi taraftanda hatamı ediyorum 41 i beklesem i die vücdan yasıyorum nolur biri bana bişi yazsın ya

Sonuç olarak kaçta normal doğum yaptın

Tecrübeli anneler

Kendimi sezeryana gidiyorum diye odaklıyorum dr gece 12 den sonra bişi yeme dedi pazartesi günü perşembe aç gel dedi

sonrada hala kararsızlık yaşıyorum vicdan yapıyorum beklememekle hata mı yapıyorum

Çok istedim normal doğum ama nasip olmucak sanırım düşüklerim var tedavilerim ameliyatalrım yakından tanıyanlar skın riske atma kolay mı elde ettin dese de bi yanım acaba diooo sabah hastanede olucam ne olur acılmam olsada hayırla sağlıkla kolay doğum yapsam

Not : 40+1 im

Aaa ben baktım benimkinin üzerinde 1 numara uç var. 0 olanla değişeyim madem. Hiç dikkat etmemiştim. Aslında 1 yazdığını görmüştüm ama 1 den başlıyor zannetmiştim.

Kızlar klasik emzirme pozisyonu dışında emziren oldu mu? 40 günlük bebek yatarak emzirilir mi? Ben denemek istiyorum
Ben yatarak emzirdim bir kaç kere ama gece tehlikeli bence. Bebeğin üzerinde uyuyabilirsin Allah korusun. Gündüz uykunun olmadığı bir zamanda dene bence.

Bizde dr browns kullanırken meme reddi oldu bebekten bebeğe değişiyor demek ki

Hiç görmedim nerden temin edilir canım
Canım n11 de var. Ben aldım ama bebeğime çok az geldi sadece 50 cc süt alıyor, benim bebeğim 80 cc içiyor o yüzden çok kullanışlı olmadı iki seferde yedirmek zorunda kaldım. Bir de az da olsa sütümün bir kısmı dökülüyor Bebek yutmaya çalışırken. Zaten damla damla süt sağıyorum, bir de sütün dökülmesi beni sinir ediyor. Ama eğer meme reddini önlüyorsa gerçekten her şeye rağmen güzel.
Ha bir de çok gereksiz pahalı 90 tl.

canım ben 41+3 de normla ıcın gıttım ama olmadı 9 saat normal ıcın zorladık sezeryana dönduk

Ben aldım bu akşam bir kere kullandım, normla kaşıkla yedirmeye göre çok daha az dökülüyor süt. Ve parmaklarınla pompaladıkça süt geliyor yani kaşığa göre çok rahat pratik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…