2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar oğlum 3300 gr olmuş bir haftada 450 gr almış doktor normal doğum diyor ama senin dogurabilcegin bebek 2800 falan olmalıydı dedi son güne kadar bekleyelim gelmezse sezeryan yada istersen suni sanciyla deneriz dedi annemler de madem kilolu alttan dikisin olacağına sezeryan ol diyor kafam çok karışık fikirlerinizi alabilirmiyim bebeğin durumu iyi sıkıntısı yok

Ben de kayınvalidemle o konuda ters düşüyorum. Sürekli çocuğu benden almak istiyor. Dün heveslendi diye hadi kırk banyosunu yaptıralım dedim. Sen ver çocuğu ben bilemem sen hazırla banyosunu diyor. Telefonun çalıyor ver çocuğu. Yemeğini ye ver çocuğu. Ya ben sonra yerim ya da sonra bakarım telefona. Benim önceliğim bebeğim.

Ben hamur işi ekmek tatlı tarzı şeyler tuketemiyorum.hamilelikten oncede yemedim sadece kahvaltida bi dilim ekmek.onun dışında yumurta peynir süt et sebze yemekleri el yapımı şekersiz süt yapıcı evde el yapimi meyve suları papatya çayı ısırgan çayı corba bolca tuketiyorum.

Canım sana tavsiyem hergün yutabiliyirsan bir çay kasığır kimyon yut. Veya yarım bardak suya karıştır kendin iç.

Canım yapma lutfen. Gerci bunlar normal dusunceler. Zaman zaman hepimiz yaşıyoruz yeterki cok kaptirmamaya kendini uzmemeye gayret et. Şöyle düşün hersey gecicek ve bunlar guzel anilar olarak kalicak. Her bebek öyle yada boyle buyuyo. Onun icin daha zor bambaska bi dunyaya geldi derdini agrisini sancisini anlatamiyo. E bizde anlayamiyoruz daha birbirimizi tanıcaz her iki taraf icinde kolay degil. Hersey gecicek biraz daha sabret olur mu

Tüm gece mememde uyudu, ben yılan gibi kıvrıla kıvrıla uyumuşum her yerim tutuldu. Gündüz en uzun uykusu 1 saatti, onda da ben uyuyamıyorum.. Her gün rutinimiz değişiyo :)

Tüm gece mememde uyudu, ben yılan gibi kıvrıla kıvrıla uyumuşum her yerim tutuldu. Gündüz en uzun uykusu 1 saatti, onda da ben uyuyamıyorum.. Her gün rutinimiz değişiyo :)

ya sevmek istiyolar ama daha çok küçükler bunun için. Bazı şeyler çok gözüme batıyor ama sabır çekiyorum

Farkettim ki hepimizin başına aynı şey gelmis. Hastanede emen bebek eve gelince emmiyo. Bende sagarak vermistim 2 gün ama baktim kolayina geliyo o agladi ben agzina sokusturdum memeyi. O aglafi ben agladim ama sonunda kazanan ben oldum

Kuz
enin meme yarasına tahinin üstte biriken yağını sürdüm geçti demişti bi deneyin isterseniz

Bebegmn bi kulagindn hep su geliyo sebebi ne olabilir kizlar dun gun boyu uyuyan oglm bugn her saat agladi acaba kulak agrisi mi var

40 gün boyunca çook huy degistirirmis. Umarım olumlu olur bu bizim icin :)

Canım dun oglen geldı gumus kapaklar ıkı gundur kullanıyorum ayrıca antıbıyotıge de basladık ayrıca meme kremımı degıstırdı doktor daha guclu dedı lansınoh yetmez dedı herseye dun basladık dunden berı daha ıyıye gıdıyor ama tam meme ucum ıyılesene kadar sagıp vermek ıstıyorum kı tekrar yara olursa emmeden dolayı basa donmus oluruz dıyorum. Bıde doktor bebek kılo almamıs memeden oldugu ıcınndedı haftaya kadar kılo alması lazım dedı oyuzden de meme ucum uyulesene kadar hembenım hem bebegım ıcın bıberonla sagıp vereyım dıyorum ama sonra memeyı reddetmesınden de ayrıca korkuyorum ne yapacagımı sasırdım

Canım ben normal dogum yaptım bebegım 3040 kılo dogdu ve bende de dıkıs var. Artık neredeyse her normal dogumda dıkıs oluyor sen uzun vadede ne ıstedıgıne karar vermelısın bence. Ben ne olursa olsun dogum sonrası hızlıca toparlanmam bebegıme en kısa surede tek basıma bakabılmem lazım dıye dogum sancısını goze aldım gıttım normal dogumu zorladım. Dıkıslarden yaklasık bı hafta otururken acı cektım hemoroid agrısı gıbı bırseydı ama mesela dogumdan bır gun sonra uc kat merdıvenı tek basıma cıktım evıme yuruyerek geldım. besıncı gun rutın kontrol oluyor ona yine yuruyerek kucagımda bebegımle gıttım sezeryanda ıyılesme surecı daha uzun oluyormus

Canım emzırme / sagma sonrası gumus kapaklarıntakmadan once meme ucu kremı suruyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…