2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hic birsey surmuyorum. Tek o yetiyor. Yaralar iyilestikten sonra gunduz takiyorum gece takmiyorum. Arada hava almasi icin takma onlari kalkani kullan onu takmayinca.
Tamam canımmsagol şimdi sagmak için uyandım baktım uclarda bi iyilesme baslamıs ama sagdıgımda da sut kanalları bıraz tıkanmıs geldi süt cok az az geldi tedavi ediyor auan ondan mı acaba bılemedım ama gozlemleyecegım. Ikıngundur ben yara kremini sürüp takıyordum demek ondn pek etki etmedi. Yarım gunnde kalkan deniyim ozaman bende

Olabilir canım hayırlı olsun . Kötü koku ve çok miktarda kanama yoksa sorun yok
Kanama hiç yok canım kokuda almadm ama bu gece baya uyumadı uykusuz kaldm sabah incelerim dedim şimdi dalmak üzere bakalım ilk günler çok zor ya (

Canım senın evde yardımcın var dımı annen fln kim kalıyor yanında? Vallahı biz birine alısmak için gecemızıngunduze kattık senı dusunemıyorum. Allah yardımcın olsun zamanla alısırlar severler birbirlerini abisi sahiplenir kardesini. Ozamana kadar bu kısa bi süre destek olunsa sana iyi olur

105 gibi denk getirip veriyordm cnm 90 yetmiyip araniyirdu daha ama doktor 75 yemesi lazm hadi cok istahli diyelim 90 ver ama fazlasi cok dedi sonicta mama da veriyoruz obeze yol aciyor 3 saatte donusumlu bi sut bi mama veriyirum cnm
Bebeğin kaç günlük canım , ben de mama takviyesi yapıyorum, günde 3 yada 4 kez veriyorum maamyu ama 60 cc kadar veriyorum ben ,35 günlüğüz biz. Doktorum 90cc ver dedi ama ben 60 cc verdiğim halde 2 günde 200 g almıştı çocuk. Açıkçası 90 lık versem onu da yiyor.Siz kaç günlüksünüz?

Bizde bugun 35 gunluguz ayni gun dogum yapmisiz anlasilan 60 icse keske o zman her ogun anne sutu alir ama yok doymuyor 60 la benimki 90la bile araniyor ama verme diyor doktor galiba doyduklarini anlamiyorlar

Yok canım mama da veriyorum. Zaten önceden günde 2 kere falan yapıyordu mama yemeye başladıktan 4 gün sonra falan yapamamaya başladı
Canım ben de mama+ anne sütü ile besşiyorum , benim bir kere 6 gün yapmamıştı, doktorum mamasona birkaç damla zeytinyağı damlatmamı söyledi ,fsydasını gördüm ben, tavsiye ederim.

Bizde bugun 35 gunluguz ayni gun dogum yapmisiz anlasilan 60 icse keske o zman her ogun anne sutu alir ama yok doymuyor 60 la benimki 90la bile araniyor ama verme diyor doktor galiba doyduklarini anlamiyorlar
Maşallah kaç kilo bebeğin, doymaması ne ile alakalı acaba kilosuyla ilgili olabilir mi?

görürüm inş o günleri
Kızlar benim ilk bebegımin 6 aya kadar sürmüştü gaz sancıları bu ıkıncı daha uslu masallah Rabbım yardım ediyor gerçekten ilkinde çok cekmıstım hem fızıksel hem ruhsal ınsallah sizin gaz sancılarıda çabuk geçer gülücüklere bogulursunuz tez zamanda

Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı

Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Ben dün yıkarken UFO açmak zorunda kaldım Çünkü ev serindi ama sadece bebeğin banyosu için alacaksın ayak ısıtıcıları var onlar da iş görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…