- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.181
Canım ben küçük bi ısıtıcı kullanıyorum. Ev serinledi çünkü. Normalde değil ama yıkarken kullanıyorumKızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Saol canım bende sabah baktım sıkıntı görülmüyor gibi ama gece huysuz du baya şimdi iyi uyuyo kızımda 7 gün sonra düşmüştü ben telaş yaparken sabah sabah eşimin söylediği şey babana ver Beşiktaş stadına gömsün olduKımısının erken dusermıs endıse etmesin dedi annem :) gozunuz aydınAsiso
4 gün bende şaşırdım canım iyi ozaman bizimde pazartesi kontrolumuz bakalım insan merak ediyor gelişimi nasıl diyeBizim de dördüncü gün düştü doktor bişey demedi kontrolde
Bende önce ki gün yaptırdık ama cok sıcaktı artık sogudu bende ısıtıcı bakıyorum pzrtesi ye kadar yıkamıcam kulak testimiz var artık bişey yakmadan olmaz heraldeKızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Masallah cnim kac kilo doğmuştuEn son sali gotrmustum 5100 cikti,valla kikoylami istahlami alakali bilmiyorum bende
Ben 1 haftadır ufo yakıyorum cnim soğudu hava. Cok kalında giydiremiyorumBende önce ki gün yaptırdık ama cok sıcaktı artık sogudu bende ısıtıcı bakıyorum pzrtesi ye kadar yıkamıcam kulak testimiz var artık bişey yakmadan olmaz heralde
Kız 11 günlüguz gülüyo valla hmde sesli gülüyo sıpa :)görürüm inş o günleri
Bize sağlık ocağı verdi cnimDevit 3 ne kullanılıyorsiniz ya ocean ya wellcare almayı düşünüyorum
canm benmkide oyle bende üşttu sandm annemi aradm normal dediKızlar bnim oğlum ishal gibi sesli altına yapıyo normal mi ?
Evet canim yoksa bakteri uruyormusKızlar süt pompalarınızı her sağımda yıkıyo musunuz. Bu bana biraz zor gelmeye başladı.
Normal canımKızlar bnim oğlum ishal gibi sesli altına yapıyo normal mi ?
Maşallah benim ki bir aylık daha gülmedi hep ağlar kaşlar çatık bi uykusunda gülüyorKız 11 günlüguz gülüyo valla hmde sesli gülüyo sıpa :)
benim tamamen aynı canım ikisinde de hiç bi fark yoktuKızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması
Senın çocukların cınsıeti ney canımbenim tamamen aynı canım ikisinde de hiç bi fark yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?