2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar süt pompalarınızı her sağımda yıkıyo musunuz. Bu bana biraz zor gelmeye başladı.

Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Canım ben küçük bi ısıtıcı kullanıyorum. Ev serinledi çünkü. Normalde değil ama yıkarken kullanıyorum

Kımısının erken dusermıs endıse etmesin dedi annem :) gozunuz aydın Asiso
Saol canım bende sabah baktım sıkıntı görülmüyor gibi ama gece huysuz du baya şimdi iyi uyuyo kızımda 7 gün sonra düşmüştü ben telaş yaparken sabah sabah eşimin söylediği şey babana ver Beşiktaş stadına gömsün oldu

Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Bende önce ki gün yaptırdık ama cok sıcaktı artık sogudu bende ısıtıcı bakıyorum pzrtesi ye kadar yıkamıcam kulak testimiz var artık bişey yakmadan olmaz heralde

Kızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması

benim tamamen aynı canım ikisinde de hiç bi fark yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…