- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.201
Ohh iyi bari canim aklima takıldı çünkücanm benmkide oyle bende üşttu sandm annemi aradm normal dedi
Bana 10. Gün başlattı15 yada 20 günlük olunca günde 3 damla d vitamini ver dedi bana da saglik ocagi
Bnimde uykusunda tani cnim :)Maşallah benim ki bir aylık daha gülmedi hep ağlar kaşlar çatık bi uykusunda gülüyor
Masallah cnim kac kilo doğmuştu
Kızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması
Kızlar bnim oğlum ishal gibi sesli altına yapıyo normal mi ?
Benim çok farklıydı oğlanda hiç bulantım cilt lekem olmadı hamileliğimden bişey anlamadım gayet rahattı kızda cildim de leke oldu bulantım oldu ve çok zor hamileliğim olduKızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması
Her sağımdan sonra su ile yıkıyorum günde bir kere de deterjanla yıkıyorum. İki günde bir de steril ediyorum.Kızlar süt pompalarınızı her sağımda yıkıyo musunuz. Bu bana biraz zor gelmeye başladı.
Yıkamak zor geliyorsa süt sağdıktan sonra pompayı buzdolabına koyarsan yıkamak zorunda değilsin, önemli olan üzerinde kalan süt bulaşıkları bozulmasın.Kızlar süt pompalarınızı her sağımda yıkıyo musunuz. Bu bana biraz zor gelmeye başladı.
Ocean pompalı kullanıyorum.Devit 3 ne kullanılıyorsiniz ya ocean ya wellcare almayı düşünüyorum
Bizide verdi canım ama onun içeriğinin pek iyi olmadığını okudum sende bi bak istersen birde ekstra dahada bebekte gaz yapıyormuşBize sağlık ocağı verdi cnim
biri kız biri oğlanSenın çocukların cınsıeti ney canım
Canım benım bugun 10. Gunum oldu 35li 40lı gunlerinn hayalini kuruyorum nasıl bi duygu :)Bizde bugun 35 gunluguz ayni gun dogum yapmisiz anlasilan 60 icse keske o zman her ogun anne sutu alir ama yok doymuyor 60 la benimki 90la bile araniyor ama verme diyor doktor galiba doyduklarini anlamiyorlar
Sprey gibi olan dimi canımOcean pompalı kullanıyorum.
Biberın temizleme sabunu ve fırcasıyla yıkıyorum benKızlar süt pompalarınızı her sağımda yıkıyo musunuz. Bu bana biraz zor gelmeye başladı.
Onu da denedim canım yapmadı bir türlü bugün tam doktora giderken yaptı hissetti heralde :)) sordum normal dedi olabilirmiş böyleCanım ben de mama+ anne sütü ile besşiyorum , benim bir kere 6 gün yapmamıştı, doktorum mamasona birkaç damla zeytinyağı damlatmamı söyledi ,fsydasını gördüm ben, tavsiye ederim.
Ay ciddimisin ya dün icirdigimden beri okadar huzursuz ki sancılı uyumuyo resmenBizide verdi canım ama onun içeriğinin pek iyi olmadığını okudum sende bi bak istersen birde ekstra dahada bebekte gaz yapıyormuş
Benim de eşim stada gömdü sanırım hepsi aynı canım yaSaol canım bende sabah baktım sıkıntı görülmüyor gibi ama gece huysuz du baya şimdi iyi uyuyo kızımda 7 gün sonra düşmüştü ben telaş yaparken sabah sabah eşimin söylediği şey babana ver Beşiktaş stadına gömsün oldu
Bende çok merak ediyorum ya sütüm yetiyomu diye. Her ağladığında süt yetmiyomu mama mı vermeliyim diye düşünüp duruyorum3 560 cnm ama mamada veriorum ya 1500 aldi gecen ay bunun 500 anne sutunden oksa 1 kilosu mamadandr
Wellcare kullanıyorum canım ben doktorumuz onu tavsiye etti sen neden devir 3u bırakmayı düşünüyorsunDevit 3 ne kullanılıyorsiniz ya ocean ya wellcare almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?