2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benım bugun 10. Gunum oldu 35li 40lı gunlerinn hayalini kuruyorum nasıl bi duygu :)

Ay cok gzel cnm daha da buyolar ya insan daha baglanio ilk gnlerim zorluklarina bebek sana sen bebege alosiyorsun bide 5 gn sonra kirkimiz cikio annem cok kati hicbiryere salmiyor bende onun hayalini kuruyorum kirkim ciksin artikkk cikayim.disari

Gunesulas canım mestil diye bir damla var ya sordum bugün doktorumuza günde 10 damlayi geçmeyecek şekilde verebilirsin dedi. Eczacı da sabah aç karnına 5 damla akşam aç karnına 5 damla demişti onu söyleyeyim dedim

Ay cok gzel cnm daha da buyolar ya insan daha baglanio ilk gnlerim zorluklarina bebek sana sen bebege alosiyorsun bide 5 gn sonra kirkimiz cikio annem cok kati hicbiryere salmiyor bende onun hayalini kuruyorum kirkim ciksin artikkk cikayim.disari
ben ilk haftadan beri çıktım cnm ya çok iyi geldi değişiklik

Bende çok merak ediyorum ya sütüm yetiyomu diye. Her ağladığında süt yetmiyomu mama mı vermeliyim diye düşünüp duruyorum

Aylik.kntle cok varsa saglik ocagina gotr tartir cnm boyunada baktir kiyafetlerinden falananlami anlamiyormusun 10 gunu gectikten somra ben anlamaya baslamaistim artik buyuk gelen kiyafetler tam olmaya baslamisti artik yenidoganlar olmuyor 56 cm olanlarda suan tam bi haftaya onlarda olmazz bu isin en keyifsizi burasi aldigin cici kiyafetleri soyle doyasiya giydiremeden olmamaya basliyor insanin ici gidiyor ama biyandan buyudugu icinde cok mutlu okuyorsun

Gelmistir muhakkak hele bide normaldede aktif biriysen sanki bitmek bilmiyor su 40 gun neyseki ikigun once yapaicaz kirk banyomuz hemem ertesi gun aticam disari kndimi mevlut hediyeliklerimi falan alicam gezicem valla insallah

Anneler acil sorum var, kızım bu gün tam 30 günlük oldu, bebegimin kakası sıvı az pütürlü, 2 gündür dün gece ve bu gün 2 defa mukuslu yaptı rengi sarı, sizce dr gotureyimmi? Sizlerde oldumu böyle sorun?

Ya nasıl vakit bulup çıkıyosunuz ben ütümü banyo mu zar zor yetiştiriyorum. Annem sağolsun yemek işini hallediyor bebek bakımında yardımcı. O gidince napıcamı düşünüyorum daha şimdiden. Sütüm az mama yapıyorum. O ara çocuk yırtıyo kendini. Ben mama yaparken annem bakıyor yoksa bilmiyorum halim ne

Tamam canım sağol bir süre ilaçsız denicem bakalım masajla ve slingle dünden beri daha iyi gibi. Olmazsa alırım mestil. Göz doktoru ne dedi? Oraya da randevunuz vardı galiba

Biz bebekle birlikte tartıya çıkıyoruz. Sonra tek başına çıkıyoruz. Aradaki farktan bebeğin kilosunu hesaplıyoruz. Tabii kesin bir sonuç değil ama yaklaşık en azından merakımızı gideriyoruz.

canım benim yardımcım ve kayınvalidem var o yüzden biraz daha rahatım

Benimkiler hala oluyo almıyo mu acaba. 15 20 günlük olunca gotureyim ozaman

hakkaten biz dr a zor gittik

Arkadaslar pompayla sagim dondurdugunuz sutleri nasil veriyorsunuz bebege.ben dondurduklarimi nasil kullanacagimi bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…