2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benim ikiside kızdır ama hamileliğim farklıydı.ilk hamileliğim de midem çok bulanıyordu kusuyordum.ama bu hamileliğim guzel geçti.

Tamam canım sağol bir süre ilaçsız denicem bakalım masajla ve slingle dünden beri daha iyi gibi. Olmazsa alırım mestil. Göz doktoru ne dedi? Oraya da randevunuz vardı galiba
Evet canım oraya da randevumuz vardı şükür bişey çıkmadı gözünde detaylı tarama için 6. aydan itibaren gelmeniz gerek dedi. Boşuna evham yapmışım ama olsun içim rahatladı :))

Sağlık ocağının verdiğe devit3 iyi degılmış canım araştırırken denk geldim zaten daha yarın başlıcam eşim alıcak ikisinden birini
Bize de bugün verdiler canım sağlık ocağından ama kendi doktorumuz wellcare verdi diye kullanmamıştım onu söylediğin iyi olsun aklımda bulunsun sağol :)

Çok sanslısın canım valla. Afedersin tuvalete zor gidiyorum annem gidince vay halime.
Benim kızım da tam gezenti çıktı. Gezmeden hep uyuyor. O yüzden gayet rahat çıkıyorum dışarı . Dün mesela evde ağladı durdu. Dışarı çıkar çıkmaz uyudu kaldı. Marketi turladık geldik. Atın kendinizi dışarı hem size hem bebeğe iyi gelir

Arkadaslar dun kizimin gobegi dustu ins yarin sabah yikayacagim. Mustela setinde hem yag hem losyon var hangisi dustan sonra.kullanilacak acaba

Arkadaslar dun kizimin gobegi dustu ins yarin sabah yikayacagim. Mustela setinde hem yag hem losyon var hangisi dustan sonra.kullanilacak acaba
Canım hayırlı olsun göbüşünüz :) ben mustelanın hem aac hem vucut sampuanı bır olanı kullanıyorum sonrada vucut yagıyla masaj yapıp hemen giydiriyorum

Bizim kıyafetlerde hala oluyor canım 17 günlük olduk bugün kontrolumuz de vardı bir haftada 200 Gr almış az dedi zaten daha doğum kilomuzu bile yakalayamadık. 70 ml mama veriyoduk 90 yaptı onu
Bnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyim

Cnm sen srf anne sutu veriyorsun birden o kadar farkwtmeyebilir tabi belki 600 gr almis oluck aylik kntde ama o daha kiymetli hic uzme kndini senin yerinde olmk isteyen cok insan var
Cnım yetip yetmedigini bilsem rahat edicem. Her agladiginda yetmiyomu diye kendimi yiyorum. Gerci gecen gün mama vererek denedim hala ağlamaya devam etti açlıktan degildi sanırım. Bide sarılık var diye 2 saatte bir emziriyorum ki yeri geliyo 2 saat icinde 3 kere falan emiyo ama reflü var diye hepsini kusuyo. E göğüsler boşalmış oluyo emmek istediginde var mi yokmu kaygısı oluyo. Ay işte sıkıntılı işler :) rabbim hepimizin sütünü bol etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…