- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.241
yıkarken değil de yıkadıktan sonra ayakları soyuluyorKızlar bebeklerinizi yıkarken deri degistiriyomu sizinkilerde?
Canım benim ikiside kızdır ama hamileliğim farklıydı.ilk hamileliğim de midem çok bulanıyordu kusuyordum.ama bu hamileliğim guzel geçti.Kızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması
Bnimki karnında falan resmen deri atıyo ince inceyıkarken değil de yıkadıktan sonra ayakları soyuluyor
Evet canım oraya da randevumuz vardı şükür bişey çıkmadı gözünde detaylı tarama için 6. aydan itibaren gelmeniz gerek dedi. Boşuna evham yapmışım ama olsun içim rahatladı :))Tamam canım sağol bir süre ilaçsız denicem bakalım masajla ve slingle dünden beri daha iyi gibi. Olmazsa alırım mestil. Göz doktoru ne dedi? Oraya da randevunuz vardı galiba
Aynen canım haftalık kontrole gittik ama bana sorun. Değil ki gezmek. Nerdeee. Ayy sağlıklı olsun tek ilgilenebilim de yeter. Annem gidince yapamicam diye çok korkuyorumhakkaten biz dr a zor gittik
Bize de bugün verdiler canım sağlık ocağından ama kendi doktorumuz wellcare verdi diye kullanmamıştım onu söylediğin iyi olsun aklımda bulunsun sağol :)Sağlık ocağının verdiğe devit3 iyi degılmış canım araştırırken denk geldim zaten daha yarın başlıcam eşim alıcak ikisinden birini
Benim kızım da tam gezenti çıktı. Gezmeden hep uyuyor. O yüzden gayet rahat çıkıyorum dışarı . Dün mesela evde ağladı durdu. Dışarı çıkar çıkmaz uyudu kaldı. Marketi turladık geldik. Atın kendinizi dışarı hem size hem bebeğe iyi gelirÇok sanslısın canım valla. Afedersin tuvalete zor gidiyorum annem gidince vay halime.
Bizim kıyafetlerde hala oluyor canım 17 günlük olduk bugün kontrolumuz de vardı bir haftada 200 Gr almış az dedi zaten daha doğum kilomuzu bile yakalayamadık. 70 ml mama veriyoduk 90 yaptı onuBenimkiler hala oluyoalmıyo mu acaba. 15 20 günlük olunca gotureyim ozaman
Cnm sen srf anne sutu veriyorsun birden o kadar farkwtmeyebilir tabi belki 600 gr almis oluck aylik kntde ama o daha kiymetli hic uzme kndini senin yerinde olmk isteyen cok insan varBenimkiler hala oluyoalmıyo mu acaba. 15 20 günlük olunca gotureyim ozaman
Kızlar bebeklerinizi yıkarken deri degistiriyomu sizinkilerde?[/QUOTE
Daha yikamadim ama ayak.bilekleri gobegi hep.dokuluyor
Cnm sprey o nasil kolay sıkılıyormu. Basinclimi . Sprey fazla gider agzini acmaz diye devit aldim. Kolaysa onu alayimOcean pompalı kullanıyorum.
Kullanimi nasil kolay mi . Ocean yada wellcare kullananlarWellcare kullanıyorum canım ben doktorumuz onu tavsiye etti sen neden devir 3u bırakmayı düşünüyorsun
Kullanimi nasil kolay mi . Ocean yada wellcare kullananlarWellcare kullanıyorum canım ben doktorumuz onu tavsiye etti sen neden devir 3u bırakmayı düşünüyorsun
Canım hayırlı olsun göbüşünüz :) ben mustelanın hem aac hem vucut sampuanı bır olanı kullanıyorum sonrada vucut yagıyla masaj yapıp hemen giydiriyorumArkadaslar dun kizimin gobegi dustu ins yarin sabah yikayacagim. Mustela setinde hem yag hem losyon var hangisi dustan sonra.kullanilacak acaba
Losyon kullan . İlk uc ay yag kullanmamayi oneriyorlar. Yazin yag yapis yapis oluyor. Yazinda losyon kullaniyorumArkadaslar dun kizimin gobegi dustu ins yarin sabah yikayacagim. Mustela setinde hem yag hem losyon var hangisi dustan sonra.kullanilacak acaba
Bnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyimBizim kıyafetlerde hala oluyor canım 17 günlük olduk bugün kontrolumuz de vardı bir haftada 200 Gr almış az dedi zaten daha doğum kilomuzu bile yakalayamadık. 70 ml mama veriyoduk 90 yaptı onu
Cnım yetip yetmedigini bilsem rahat edicem. Her agladiginda yetmiyomu diye kendimi yiyorum. Gerci gecen gün mama vererek denedim hala ağlamaya devam etti açlıktan degildi sanırım. Bide sarılık var diye 2 saatte bir emziriyorum ki yeri geliyo 2 saat icinde 3 kere falan emiyo ama reflü var diye hepsini kusuyo. E göğüsler boşalmış oluyo emmek istediginde var mi yokmu kaygısı oluyo. Ay işte sıkıntılı işler :) rabbim hepimizin sütünü bol etsin inşallahhhhCnm sen srf anne sutu veriyorsun birden o kadar farkwtmeyebilir tabi belki 600 gr almis oluck aylik kntde ama o daha kiymetli hic uzme kndini senin yerinde olmk isteyen cok insan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?