2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyim
Canım rutin doktor kontrolümüzde doktor kiloyu ölçtü ıkı gun sonraya randevu verdi. İki gun sonrakı gidişimizde defnem hiç kilo almamıs nedenndedi ben de memelerim yara içinde emzirmeye calısıyorum ama bi bucuk saaat emmeye ugrasıp uyuyakalıyor bide mastit oldugum için emzirirkenncok canım acıyo belkı de bebegım istediği gibi cekemıyo dedim. Yaralarım iyilesene kadar biberonla sagıp verıcem belkı işe yarar hem kac cc ictiğni de takip ederim dedm. Carsamba gunu yenidennrandevumuz var bakalım bebegım kılo almıs olucakmı? Memeyi unutmasın diye arada vermeye calısıyorum meme ucumu tutana kadar 10 dk ugrasıyor 5 dk emip yorgunluktan uyuyakalıyor zaten cok uzuluyorum halen kılo almamıs olursa da mamaya baslatıcak ek olarak

Merhaba Teyseler
dün saat 10.30 da dünyaya geldi oğlusum soinal sezeryanla spinalden çok memnun kaldım çok şükür iyi kide daha fazla beklemeyip sezeryana alınmısım 2 kat kordon dolanmasınolmuş ondan gelmiomus oğlum

Darısınsizlere Allah hepinize kolay doğumlarmnasip etsin

Iste herseyin hayirlisi dedikleri tamda bu cnm gozunaydin saglikla sihhatle buyut bebegini

Bnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyim
Ben cisinden anladım canım günde 1-2 defa çiş yapıyordu ve turuncu oluyordu rengi çok koyuydu yanı ordan anladım yetmediğini canım. Bir de uykusu düzenli değildi çok az uyuyordu en sonunda da açlıktan ağlamaya başladı gece sürekli canım

Merhaba kızlar, 1 Eylül'de Doğum yapmıştım. Doğumu Kocaeli de yaptım ama ben Kurtköy de oturuyorum, bu nedenle bebeğimin ilk 20 güne kadar ki kontrollerinde Kocaeli de doğumda bulunan çocuk doktorumuza gittik çok memnunuz ama artık Kurtköy e yakın bir yerde iyi bir çocuk doktoru bulmam gerekiyor. Aradığım her an ulaşabileceğim,
Gittiğimde bebeğimi ağlarken muayene etmeyen sakinleştirip devam eden,
Bana, bebeğinizde bu ay bu hafta şunlar şunlar olacak bunlar normal bunlar anormal diye bilgi verebilecek,
İşini seven bir doktor arayışındayım.
Varsa tavsiyeleriniz tüm önerilere açığım, Özel hastane vs hiç farketmez. Anadolu yakasında olması süper olur

Aynen canım haftalık kontrole gittik ama bana sorun. Değil ki gezmek. Nerdeee. Ayy sağlıklı olsun tek ilgilenebilim de yeter. Annem gidince yapamicam diye çok korkuyorum

yalnız kalınca bocalama korkusu bende de var. Eve kesinlikle yetişemem zaten

Kullanimi nasil kolay mi . Ocean yada wellcare kullananlar
Kızlar fısfıslı olanları yanak içine sıkın öyle yutsunlar. Dr tavsiyesiydi

Evet onu benım doktorum da onayladı canım benım sütümü bebegım suan cekemıyor ama bı zaman sonra bende baslayacagın evde bulunduruyorum

Kızlar bugün kadın Doğum doktoruma kontrole gittim bana süt yapsın diye Solgar Brewer's Yeast isimli bir takviye hap önerdi. Bira mayasıymış, çok faydasını görürsün dedi. Paylaşmak istedim.

Benim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm

Bu nasıl bir şeydir 12 saattir gaz sancısı, uykusuzluk, hastane acil, fitil, nöbetçi eczane, gaz ilacı, çığlık çığlığa ağlamak, şimdi sadece kucağımda uyuyor. Allahım güç ver bana

Allah yardimcin olsm cnm sabirr hepsi gecicek insallahh

Hmmm simdilik oyle bi sorunumuz yok bakalim

Benim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm

oyyy kuzuyaaaa geçmiş olsun kıyamamm

Kızlar bugün kadın Doğum doktoruma kontrole gittim bana süt yapsın diye Solgar Brewer's Yeast isimli bir takviye hap önerdi. Bira mayasıymış, çok faydasını görürsün dedi. Paylaşmak istedim.
Gunde kac tane kullaniliyormus.ben se duydum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…