- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.261
Canım rutin doktor kontrolümüzde doktor kiloyu ölçtü ıkı gun sonraya randevu verdi. İki gun sonrakı gidişimizde defnem hiç kilo almamıs nedenndedi ben de memelerim yara içinde emzirmeye calısıyorum ama bi bucuk saaat emmeye ugrasıp uyuyakalıyor bide mastit oldugum için emzirirkenncok canım acıyo belkı de bebegım istediği gibi cekemıyo dedim. Yaralarım iyilesene kadar biberonla sagıp verıcem belkı işe yarar hem kac cc ictiğni de takip ederim dedm. Carsamba gunu yenidennrandevumuz var bakalım bebegım kılo almıs olucakmı? Memeyi unutmasın diye arada vermeye calısıyorum meme ucumu tutana kadar 10 dk ugrasıyor 5 dk emip yorgunluktan uyuyakalıyor zaten cok uzuluyorumBnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyim
Merhaba Teyseler
dün saat 10.30 da dünyaya geldi oğlusum soinal sezeryanla spinalden çok memnun kaldım çok şükür iyi kide daha fazla beklemeyip sezeryana alınmısım 2 kat kordon dolanmasınolmuş ondan gelmiomus oğlum
Darısınsizlere Allah hepinize kolay doğumlarmnasip etsin
Çok kolay canım sikinca direk gidiyor zatenKullanimi nasil kolay mi . Ocean yada wellcare kullananlar
Ben cisinden anladım canım günde 1-2 defa çiş yapıyordu ve turuncu oluyordu rengi çok koyuydu yanı ordan anladım yetmediğini canım. Bir de uykusu düzenli değildi çok az uyuyordu en sonunda da açlıktan ağlamaya başladı gece sürekli canımBnimde merak ettigim sütümün yetip yetmedigi. Yetmiyosa cocugun ac kalmasindan korkuyorum takviyeye basliyim
Aynen canım haftalık kontrole gittik ama bana sorun. Değil ki gezmek. Nerdeee. Ayy sağlıklı olsun tek ilgilenebilim de yeter. Annem gidince yapamicam diye çok korkuyorum
Kızlar fısfıslı olanları yanak içine sıkın öyle yutsunlar. Dr tavsiyesiydiKullanimi nasil kolay mi . Ocean yada wellcare kullananlar
Evet sprey gibiSprey gibi olan dimi canım
Sütünü sıcak su içinde eritip bebeğe öyle veriyorsun canım.Arkadaslar pompayla sagim dondurdugunuz sutleri nasil veriyorsunuz bebege.ben dondurduklarimi nasil kullanacagimi bilmiyorum da
Yok yok basınçlı değil. Bebeğim yalıyor spreyi :) damağına doğru bir fıs sıkıyorum.Cnm sprey o nasil kolay sıkılıyormu. Basinclimi . Sprey fazla gider agzini acmaz diye devit aldim. Kolaysa onu alayim
Kızlar bugün kadın Doğum doktoruma kontrole gittim bana süt yapsın diye Solgar Brewer's Yeast isimli bir takviye hap önerdi. Bira mayasıymış, çok faydasını görürsün dedi. Paylaşmak istedim.
Bu nasıl bir şeydir 12 saattir gaz sancısı, uykusuzluk, hastane acil, fitil, nöbetçi eczane, gaz ilacı, çığlık çığlığa ağlamak,şimdi sadece kucağımda uyuyor. Allahım güç ver bana
Hmmm simdilik oyle bi sorunumuz yok bakalimBen cisinden anladım canım günde 1-2 defa çiş yapıyordu ve turuncu oluyordu rengi çok koyuydu yanı ordan anladım yetmediğini canım. Bir de uykusu düzenli değildi çok az uyuyordu en sonunda da açlıktan ağlamaya başladı gece sürekli canım
Benim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm
Tesekkur ederimSütünü sıcak su içinde eritip bebeğe öyle veriyorsun canım.
Gunde kac tane kullaniliyormus.ben se duydum onuKızlar bugün kadın Doğum doktoruma kontrole gittim bana süt yapsın diye Solgar Brewer's Yeast isimli bir takviye hap önerdi. Bira mayasıymış, çok faydasını görürsün dedi. Paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?