2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
missdincer evet cnm kactanr almani soylediler bana gnde uckez birer tane dediler ama int bi ogunde uc dio kafam karisti

Gunesulas canm gecms olsn allah sabir versn bizmki de gaz sancisindn kendini oyle bi sıkıyoki gobek deligi öne dogru fırlams şuan gozlerm acilmiyo uykusuxlktan

Benim kızımda 2 . 3 defa miğde bulantısı yaşadım oğlumda ilk ay her sabah 2 dk öğürüyodum kızımda sürekli tatlı yedim oğlumda tatlıyı sevmeme rağmen yedikten snra miğdem bulandı gerisi hemen hemen aynı oğlum da daha ağır geçirdim yaz kış farkı tabi

Canim dogum kilosunu yakaladiysa sute devam et bence mama kilo yapar evet ama senin sutun gibi olmaz sariligi yoksa aglamiosa acliktan sute devam. Bana kalkan iyi geldi bi gogsumi veriyorum digerini sagip atiyorum.buzluga. sen de hangisi daha iyiyse onu ver canim

Kocaelide kime gittin cnim

Bizde perşembe günü 2 haftalık olumca ilk banyomuzu yaptık. Ayşr Önerin videosundki gibi yıkadım:) bebişimi yüzdürdüm yıkarken:) şampuam filan kullanmadım. Sadece bpyun kıbrıöşarına koltuk altına ve bacak arasıma biraz vücut köpüğü koydum ve vr yumuşam bir bezle sürttüm. Ben bebişimi tutup yıkadım eşimde su döktü. annem ağlamadan banyo yapan benek olayına şok oldu:)
hiç ağlamadı korkmadı hatta hoşuna gitti:)
Ama o cennef kokusu uçtu gitti hala güzel kokuyor o ama o koku yok malesef
Benim gibi hissedenler

Be
Bu nasıl bir şeydir 12 saattir gaz sancısı, uykusuzluk, hastane acil, fitil, nöbetçi eczane, gaz ilacı, çığlık çığlığa ağlamak, şimdi sadece kucağımda uyuyor. Allahım güç ver bana
nim kızımı anlatmışsın kolik bu demek işte Allah yardımcımız olsun ne yaparsan yap susmuyor bizim saatler belli o saatler gelirken bi korku sarıyor beni

Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
Benim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm
cnm sen motilumla bu ilaci ikisini mi kullaniyorsun. Sit yapmayip Emziremezseniz kilo yapiyor

Kızlar ya şenim oğlum bi saat uyuyor bi saatten sonraki süreçte sürekli huysuzlanıyon gözler kapalı bi şekilde 5 dk bir mızmızlanıyor gaz mı acaba

cnm sen motilumla bu ilaci ikisini mi kullaniyorsun. Sit yapmayip Emziremezseniz kilo yapiyor

Buna dun basladim motiliumuda iciyorum ama ilk gnki etkisi sonraki gnler olmadi ne yazikki ebede bunuda kllan dedi ikisinide kesme emzir yada sik sag dedi oyle yapiorum bnde arttimi bilemiyirm cnki emziriyorum bitek cisini knt ediyorm sabahtan beri ikinci cisli bez birazdan gene degicem baklm butun gn emzirdigimde kac cisli ve turuncusuz bezimiz oluck en az 5 mi olmasi laazmdi

Çok zor ya. 12 saat sonunda sızdı. Şimdi uyandı yine ıkınıp ağlıyor
Canım allah yardımcın olsun..benim kızım üç guz kabızdi hep ağlıyordu ben uykusuzluktan mahvoldum dün gece onu acile götürdük çok şükür kakasini yaptı rahatladı kuzum.bide benim kızım kusuyor ama bizim kurmamız sarı renklidir doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi dün gece kan verdi kuzum ağlamaktan mahvoldu..bende onunla ağladım..daha idrar tahlilini yapamadık..bakalim bu akşam kan tahlilini gostericez insallah temiz çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…