- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.281
Aynı canım gazı çıkartıyor işte o arada az kaka da geliyor :)Kızlar bnim oğlum ishal gibi sesli altına yapıyo normal mi ?
Biz 1 haftalık olmuş olcaz canım abiyiz artık:)Mrb kızlar herkes doğurmuş bebeğiyle ilgileniyor ne güzel biz tembel çıktık. 40+2 olduk hala ses yok..pazartesi suni sancıyla başlatılaçak doğum hayırlısı olsun inşallah
Benim kızımda 2 . 3 defa miğde bulantısı yaşadım oğlumda ilk ay her sabah 2 dk öğürüyodum kızımda sürekli tatlı yedim oğlumda tatlıyı sevmeme rağmen yedikten snra miğdem bulandı gerisi hemen hemen aynı oğlum da daha ağır geçirdim yaz kış farkı tabiKızlar herkese bol sağlıklı günler birşey sorucam bir kızı bir oğlu olanlar iki hamılelıgınız aynımıydı yada iki kızı iki oğlu olanlar gebelıkleriniz aynımıydı yedıklerınız midebulantınız iştahınız yanı bunun bilimsel bir yanı varmı açıklaması
Sanırım canım futbolcu oğullarımız olur belki :)))Benim de eşim stada gömdü sanırım hepsi aynı canım ya
Oyyy oyy maşallah kuzuya.. gözünaydin canım. .Nasıl iyimi pasamız sen nasılsınBiz 1 haftalık olmuş olcaz canım abiyiz artık:)
Canım hayırlı olsun göbüşünüz :) ben mustelanın hem aac hem vucut sampuanı bır olanı kullanıyorum sonrada vucut yagıyla masaj yapıp hemen giydiriyorum
Canim dogum kilosunu yakaladiysa sute devam et bence mama kilo yapar evet ama senin sutun gibi olmaz sariligi yoksa aglamiosa acliktan sute devam. Bana kalkan iyi geldi bi gogsumi veriyorum digerini sagip atiyorum.buzluga. sen de hangisi daha iyiyse onu ver canimCanım rutin doktor kontrolümüzde doktor kiloyu ölçtü ıkı gun sonraya randevu verdi. İki gun sonrakı gidişimizde defnem hiç kilo almamıs nedenndedi ben de memelerim yara içinde emzirmeye calısıyorum ama bi bucuk saaat emmeye ugrasıp uyuyakalıyor bide mastit oldugum için emzirirkenncok canım acıyo belkı de bebegım istediği gibi cekemıyo dedim. Yaralarım iyilesene kadar biberonla sagıp verıcem belkı işe yarar hem kac cc ictiğni de takip ederim dedm. Carsamba gunu yenidennrandevumuz var bakalım bebegım kılo almıs olucakmı? Memeyi unutmasın diye arada vermeye calısıyorum meme ucumu tutana kadar 10 dk ugrasıyor 5 dk emip yorgunluktan uyuyakalıyor zaten cok uzuluyorumhalen kılo almamıs olursa da mamaya baslatıcak ek olarak
Kocaelide kime gittin cnimMerhaba kızlar, 1 Eylül'de Doğum yapmıştım. Doğumu Kocaeli de yaptım ama ben Kurtköy de oturuyorum, bu nedenle bebeğimin ilk 20 güne kadar ki kontrollerinde Kocaeli de doğumda bulunan çocuk doktorumuza gittik çok memnunuz ama artık Kurtköy e yakın bir yerde iyi bir çocuk doktoru bulmam gerekiyor. Aradığım her an ulaşabileceğim,
Gittiğimde bebeğimi ağlarken muayene etmeyen sakinleştirip devam eden,
Bana, bebeğinizde bu ay bu hafta şunlar şunlar olacak bunlar normal bunlar anormal diye bilgi verebilecek,
İşini seven bir doktor arayışındayım.
Varsa tavsiyeleriniz tüm önerilere açığım, Özel hastane vs hiç farketmez. Anadolu yakasında olması süper olur
nim kızımı anlatmışsın kolik bu demek işte Allah yardımcımız olsun ne yaparsan yap susmuyor bizim saatler belli o saatler gelirken bi korku sarıyor beniBu nasıl bir şeydir 12 saattir gaz sancısı, uykusuzluk, hastane acil, fitil, nöbetçi eczane, gaz ilacı, çığlık çığlığa ağlamak,şimdi sadece kucağımda uyuyor. Allahım güç ver bana
Kızlar bebeklerinizi banyo yaptırırken ısıtıcı acıyomusunuz simdi havalar sogudu bende ufak ısıtıcı almak istiyorum ama tavsiye edeceginiz ürün varmı
cnm sen motilumla bu ilaci ikisini mi kullaniyorsun. Sit yapmayip Emziremezseniz kilo yapiyorBenim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm
Çok zor ya. 12 saat sonunda sızdı. Şimdi uyandı yine ıkınıp ağlıyorGunesulas canm gecms olsn allah sabir versn bizmki de gaz sancisindn kendini oyle bi sıkıyoki gobek deligi öne dogru fırlams şuan gozlerm acilmiyo uykusuxlktan
Biz de belli saatler yok. Yine de kolik mi oluyor şimdi kızımBe
nim kızımı anlatmışsın kolik bu demek işte Allah yardımcımız olsun ne yaparsan yap susmuyor bizim saatler belli o saatler gelirken bi korku sarıyor beni
Kesin gazdır.Kızlar ya şenim oğlum bi saat uyuyor bi saatten sonraki süreçte sürekli huysuzlanıyon gözler kapalı bi şekilde 5 dk bir mızmızlanıyor gaz mı acaba
cnm sen motilumla bu ilaci ikisini mi kullaniyorsun. Sit yapmayip Emziremezseniz kilo yapiyor
Canım allah yardımcın olsun..benim kızım üç guz kabızdi hep ağlıyordu ben uykusuzluktan mahvoldum dün gece onu acile götürdük çok şükür kakasini yaptı rahatladı kuzum.bide benim kızım kusuyor ama bizim kurmamız sarı renklidir doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi dün gece kan verdi kuzum ağlamaktan mahvoldu..bende onunla ağladım..daha idrar tahlilini yapamadık..bakalim bu akşam kan tahlilini gostericez insallah temiz çıkar.Çok zor ya. 12 saat sonunda sızdı. Şimdi uyandı yine ıkınıp ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?