2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnim benimde meme uçlarım yarık şeklinde
Ve ucu kopmustu resmen. Ama aglaya aglaya emziriyorum biberona alışır diye cok korkuyorum. Bnce dayanmaya calis

Gunesulas canım ne yaşadığını çok iyi biliyorum benim ilk bebeğimde kolikti. aralıksız 6 saat ağlardı. ilk işte tecrübesizdik. şimdiki de gazlı ama gaz ilaçları ve masajla daha rahatız ilkine göre. ilkinde Allahım o 4 ay geçmek bilmedi. insanlar tam bebeklik zamanı sevin bol bol diyodu ama sevmeye fırsat kalmıyodu ki ağlamasından. sustuğu dakikalarda hemen fotoğraf çekiyoduk hatıra güzel fotolar kalsın diye. ayy hiç hatırlamak istemiyorum ama 4 ay sonra bıçakla kesilmiş gibi geçti gitti. ama o mızmızlık hala kaldı ondan mıdır yoksa huyu mu öyle bilmiyorum. bence gaz ilaçlarını kullan çok rahatlıyor senin yaşam kaliten iyi olmalı ki ona da sabrın kaldın. çünkü o aralıksız ağlamalarda başlarda sen de ğzüntüden ağlarsın bişey yapamadığın için bnde öyle olmuştu. ama günler geçtikçe senin de sabrın tükeniyor

Kizlar bi arkadasim meme yaralari icin e bebekte satilan sudocrem pisik kremini önerdi. Dun geceden beri 2 kez kullandim emzirerek aglamam gecti. Acıyo tbi ama siddeti gecti. Yalniz cok iyi yikamak gerekiyo göğüsü sonrasinda karbonatli suyla siliyorum. Insallah sifa olur hepimize

Biz de belli saatler yok. Yine de kolik mi oluyor şimdi kızım
Canım onu sakinleştirmek için ben yalnız başıma bi odaya geçiyorum ve karnıma bastırarak pışpışlıyorum kalabalık olmaması lazım ve gerçekten sabır gerekiyor iki gün önce kızım ağlıyor oğlumda o anda yataktan düştü oda ağlamaya başladı onuda öyle görünce bende ağladım ben kiraz çekirdeği kemeri aldım iki gündür biraz daha iyi gibi sabah altı akşam altı gibi başlar bizim ağlamalar o saatlerden önce ısıtıp takıyorum valla insan herşeyi deniyor yeterki sussun diye ben doktora sordum Kolikse hiçbir ilaç fayda etmez dedi çekecez üç ay

evet koliğe hiç bişey iyi gelmiyor ama ilaçlar biraz da olsun rahatlatıyor

İnşallah canım. Kakasını yapıyor da gazlar çıkmıyor. Dün gece artık elim kolum tutmuyordu. Dün acilde fitil verdiler. Onun da faydası olmadı. Anlamıyorum bu nasıl bir şey.

Gaz ilacı ne kullanıyorsunuz canım. Biogaia kullanoyorduk ben çok bi faydası yok diye şişe bitince vermedim yenisini akıllı gibi. 2 gün sonra felaket oldu. Şimdi sab simplexe başladık.

Havalar soğudu kızlar kombileri yakan var mı ben henüz yakmadım. Sonbahara geçişle böyle bi kapalı hüzünlü hava, belki kahve çay keyfi yapılabilicek bi hava 2 gündür yağmur var. Ama lohusayken biraz.depresif oluyomuş :)
herkesin bebeği iyidir umarım herşeyi okuyorum ama hepsine cevap yazmak çok zor hele ki emzirirken tek elle..
Bu arada az ya da çok hepimiz emziriyoruz sanki ne hoş değil mi.. Susam tanesi kadarken düştü yolumuz buralara şimdi neler konuşuyoruz. Güzel arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ederim kendi adıma

Gaz ilacı ne kullanıyorsunuz canım. Biogaia kullanoyorduk ben çok bi faydası yok diye şişe bitince vermedim yenisini akıllı gibi. 2 gün sonra felaket oldu. Şimdi sab simplexe başladık.
canım ben bio gaia zinco sap simplex be ağırlıklı olarak relaktaz kullanıyorum. ilki gibi ağır ataklar olmuyor Allaha şükür. relaktazı 4 saatte bir emme öncesi veriyorum. sap simplexi günde 1 zincoyu günde 1 bio gaiayı günde 1 veriyorum. şimdi çok etkili bi gaz ilacı varmış sipariş ettim Amerikadan çok iyi diyolar başka ilaca gerek kalmıyomuş elime ulaşınca denicem gerçekten iyiyse burdan yazarım. gerçi şimdi de çok kötü değiliz ama hiç sorunsuz da değiliz yani.ilaçsız olmuyor canım bizimkiler masajrahatlatıho ama her emme öncesi de masaj yapamıyosun. bi de bizimkiler kolik yani benimki öyle gazlı olunca sürekli emmek istiyo emdikçe de gazı artıhor

Medistate hastanesi okan bey ve neşe hanım iyiler .

Ayni gun 4.tane birden mi veriyosun? Kaçar damla?

Ayni gun 4.tane birden mi veriyosun? Kaçar damla?
evet canım relaktazı 4-5 saatte bir emmeye göre ayarlıyorum emme öncesi 6 damla. sap simpleks öğlen 2 gibi 10 damla. zinco akşam üzeri 4-5 gibi 5 damla bio gaia öğlen 12 de 5 damla. doktor böyle önerdi iyi geldi bize şimdilik. akşam oluyor bizim koliğimiz. 7 gibi de masaj yapıyoruz

Kızlar bugün annem gitti 20 günlüğüz daha büyük kızımda 22 aylık ... herşeyi geçtim eşim bana sormadan kv mi çağırmış ben aılemı çağırırken ona soruyorum çok sınırlerım bozuk ya birişe yaramadığını gençtim zaten aramız bozuk bide bencıl onla mı uğraşayım çocuklarla mı evle mi çok canım sıkılıyor Ağlıcam resmen

Canım mestil de çok işe yarıyor onu da dene istersen çok etkili bir ilacmis biz de baya faydasını gördük kullanınca

Ne güzel yazmışsın cnımm. Evet nerden nerelere geldik cok sukur. Bn kombi degilde ufo yakıyorum

Canim abd den siparis ettigin ilacin adini yazabilirmisin? Bende arastirmak istiyorum

Kızlar ya şenim oğlum bi saat uyuyor bi saatten sonraki süreçte sürekli huysuzlanıyon gözler kapalı bi şekilde 5 dk bir mızmızlanıyor gaz mı acaba
Ben oyle olunca kaldiriyorum kucaga alip sirtini sivazliyorum . Karni baski olunca gaz cikariyor yada kaka yapiyor. Tok degilse karnina masaj yapiyorum. Yapamazsa kiraz cekirdegi koyuyorum. Memede uyumak isterse yada acsa aranarak agliyor gaz sancisinda darkli agliyo

Gunde kac kez kullaniyorsun o tableti. Canim ilk bir hafta on gunlukken bes cisli bez simdi daha fazladir netten bakmak lazim. Bdn uc kere mama veriyorum bayagi dolduruyor besten fazla. Her degistirmede var cis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…