- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.301
Cnim benimde meme uçlarım yarık şeklindeCanım rutin doktor kontrolümüzde doktor kiloyu ölçtü ıkı gun sonraya randevu verdi. İki gun sonrakı gidişimizde defnem hiç kilo almamıs nedenndedi ben de memelerim yara içinde emzirmeye calısıyorum ama bi bucuk saaat emmeye ugrasıp uyuyakalıyor bide mastit oldugum için emzirirkenncok canım acıyo belkı de bebegım istediği gibi cekemıyo dedim. Yaralarım iyilesene kadar biberonla sagıp verıcem belkı işe yarar hem kac cc ictiğni de takip ederim dedm. Carsamba gunu yenidennrandevumuz var bakalım bebegım kılo almıs olucakmı? Memeyi unutmasın diye arada vermeye calısıyorum meme ucumu tutana kadar 10 dk ugrasıyor 5 dk emip yorgunluktan uyuyakalıyor zaten cok uzuluyorumhalen kılo almamıs olursa da mamaya baslatıcak ek olarak
Rabbim kızına şifa sizede sabır ve güc versin cnımmmmmBu nasıl bir şeydir 12 saattir gaz sancısı, uykusuzluk, hastane acil, fitil, nöbetçi eczane, gaz ilacı, çığlık çığlığa ağlamak,şimdi sadece kucağımda uyuyor. Allahım güç ver bana
Canım onu sakinleştirmek için ben yalnız başıma bi odaya geçiyorum ve karnıma bastırarak pışpışlıyorum kalabalık olmaması lazım ve gerçekten sabır gerekiyor iki gün önce kızım ağlıyor oğlumda o anda yataktan düştü oda ağlamaya başladı onuda öyle görünce bende ağladım ben kiraz çekirdeği kemeri aldım iki gündür biraz daha iyi gibi sabah altı akşam altı gibi başlar bizim ağlamalar o saatlerden önce ısıtıp takıyorum valla insan herşeyi deniyor yeterki sussun diye ben doktora sordum Kolikse hiçbir ilaç fayda etmez dedi çekecez üç ayBiz de belli saatler yok. Yine de kolik mi oluyor şimdi kızım
evet koliğe hiç bişey iyi gelmiyor ama ilaçlar biraz da olsun rahatlatıyorCanım onu sakinleştirmek için ben yalnız başıma bi odaya geçiyorum ve karnıma bastırarak pışpışlıyorum kalabalık olmaması lazım ve gerçekten sabır gerekiyor iki gün önce kızım ağlıyor oğlumda o anda yataktan düştü oda ağlamaya başladı onuda öyle görünce bende ağladım ben kiraz çekirdeği kemeri aldım iki gündür biraz daha iyi gibi sabah altı akşam altı gibi başlar bizim ağlamalar o saatlerden önce ısıtıp takıyorum valla insan herşeyi deniyor yeterki sussun diye ben doktora sordum Kolikse hiçbir ilaç fayda etmez dedi çekecez üç ay
İyiyim canım çok şükür paşada iyi şuan bi skntımız yok sen naslsn son günler zorluyor muOyyy oyy maşallah kuzuya.. gözünaydin canım. .Nasıl iyimi pasamız sen nasılsın
İnşallah canım. Kakasını yapıyor da gazlar çıkmıyor. Dün gece artık elim kolum tutmuyordu. Dün acilde fitil verdiler. Onun da faydası olmadı. Anlamıyorum bu nasıl bir şey.Canım allah yardımcın olsun..benim kızım üç guz kabızdi hep ağlıyordu ben uykusuzluktan mahvoldum dün gece onu acile götürdük çok şükür kakasini yaptı rahatladı kuzum.bide benim kızım kusuyor ama bizim kurmamız sarı renklidir doktor kan tahlili ve idrar tahlili istedi dün gece kan verdi kuzum ağlamaktan mahvoldu..bende onunla ağladım..daha idrar tahlilini yapamadık..bakalim bu akşam kan tahlilini gostericez insallah temiz çıkar.
Gaz ilacı ne kullanıyorsunuz canım. Biogaia kullanoyorduk ben çok bi faydası yok diye şişe bitince vermedim yenisini akıllı gibi. 2 gün sonra felaket oldu. Şimdi sab simplexe başladık.Gunesulas canım ne yaşadığını çok iyi biliyorum benim ilk bebeğimde kolikti. aralıksız 6 saat ağlardı. ilk işte tecrübesizdik. şimdiki de gazlı ama gaz ilaçları ve masajla daha rahatız ilkine göre. ilkinde Allahım o 4 ay geçmek bilmedi. insanlar tam bebeklik zamanı sevin bol bol diyodu ama sevmeye fırsat kalmıyodu ki ağlamasından. sustuğu dakikalarda hemen fotoğraf çekiyoduk hatıra güzel fotolar kalsın diye. ayy hiç hatırlamak istemiyorum ama 4 ay sonra bıçakla kesilmiş gibi geçti gitti. ama o mızmızlık hala kaldı ondan mıdır yoksa huyu mu öyle bilmiyorum. bence gaz ilaçlarını kullan çok rahatlıyor senin yaşam kaliten iyi olmalı ki ona da sabrın kaldın. çünkü o aralıksız ağlamalarda başlarda sen de ğzüntüden ağlarsın bişey yapamadığın için bnde öyle olmuştu. ama günler geçtikçe senin de sabrın tükeniyor
canım ben bio gaia zinco sap simplex be ağırlıklı olarak relaktaz kullanıyorum. ilki gibi ağır ataklar olmuyor Allaha şükür. relaktazı 4 saatte bir emme öncesi veriyorum. sap simplexi günde 1 zincoyu günde 1 bio gaiayı günde 1 veriyorum. şimdi çok etkili bi gaz ilacı varmış sipariş ettim Amerikadan çok iyi diyolar başka ilaca gerek kalmıyomuş elime ulaşınca denicem gerçekten iyiyse burdan yazarım. gerçi şimdi de çok kötü değiliz ama hiç sorunsuz da değiliz yani.ilaçsız olmuyor canım bizimkiler masajrahatlatıho ama her emme öncesi de masaj yapamıyosun. bi de bizimkiler kolik yani benimki öyle gazlı olunca sürekli emmek istiyo emdikçe de gazı artıhorGaz ilacı ne kullanıyorsunuz canım. Biogaia kullanoyorduk ben çok bi faydası yok diye şişe bitince vermedim yenisini akıllı gibi. 2 gün sonra felaket oldu. Şimdi sab simplexe başladık.
Medistate hastanesi okan bey ve neşe hanım iyiler .Merhaba kızlar, 1 Eylül'de Doğum yapmıştım. Doğumu Kocaeli de yaptım ama ben Kurtköy de oturuyorum, bu nedenle bebeğimin ilk 20 güne kadar ki kontrollerinde Kocaeli de doğumda bulunan çocuk doktorumuza gittik çok memnunuz ama artık Kurtköy e yakın bir yerde iyi bir çocuk doktoru bulmam gerekiyor. Aradığım her an ulaşabileceğim,
Gittiğimde bebeğimi ağlarken muayene etmeyen sakinleştirip devam eden,
Bana, bebeğinizde bu ay bu hafta şunlar şunlar olacak bunlar normal bunlar anormal diye bilgi verebilecek,
İşini seven bir doktor arayışındayım.
Varsa tavsiyeleriniz tüm önerilere açığım, Özel hastane vs hiç farketmez. Anadolu yakasında olması süper olur
Ayni gun 4.tane birden mi veriyosun? Kaçar damla?canım ben bio gaia zinco sap simplex be ağırlıklı olarak relaktaz kullanıyorum. ilki gibi ağır ataklar olmuyor Allaha şükür. relaktazı 4 saatte bir emme öncesi veriyorum. sap simplexi günde 1 zincoyu günde 1 bio gaiayı günde 1 veriyorum. şimdi çok etkili bi gaz ilacı varmış sipariş ettim Amerikadan çok iyi diyolar başka ilaca gerek kalmıyomuş elime ulaşınca denicem gerçekten iyiyse burdan yazarım. gerçi şimdi de çok kötü değiliz ama hiç sorunsuz da değiliz yani.ilaçsız olmuyor canım bizimkiler masajrahatlatıho ama her emme öncesi de masaj yapamıyosun. bi de bizimkiler kolik yani benimki öyle gazlı olunca sürekli emmek istiyo emdikçe de gazı artıhor
evet canım relaktazı 4-5 saatte bir emmeye göre ayarlıyorum emme öncesi 6 damla. sap simpleks öğlen 2 gibi 10 damla. zinco akşam üzeri 4-5 gibi 5 damla bio gaia öğlen 12 de 5 damla. doktor böyle önerdi iyi geldi bize şimdilik. akşam oluyor bizim koliğimiz. 7 gibi de masaj yapıyoruzAyni gun 4.tane birden mi veriyosun? Kaçar damla?
Canım mestil de çok işe yarıyor onu da dene istersen çok etkili bir ilacmis biz de baya faydasını gördük kullanıncaGaz ilacı ne kullanıyorsunuz canım. Biogaia kullanoyorduk ben çok bi faydası yok diye şişe bitince vermedim yenisini akıllı gibi. 2 gün sonra felaket oldu. Şimdi sab simplexe başladık.
Ne güzel yazmışsın cnımm. Evet nerden nerelere geldik cok sukur. Bn kombi degilde ufo yakıyorumHavalar soğudu kızlar kombileri yakan var mı ben henüz yakmadım. Sonbahara geçişle böyle bi kapalı hüzünlü hava, belki kahve çay keyfi yapılabilicek bi hava 2 gündür yağmur var. Ama lohusayken biraz.depresif oluyomuş :)
herkesin bebeği iyidir umarım herşeyi okuyorum ama hepsine cevap yazmak çok zor hele ki emzirirken tek elle..
Bu arada az ya da çok hepimiz emziriyoruz sanki ne hoş değil mi.. Susam tanesi kadarken düştü yolumuz buralara şimdi neler konuşuyoruz. Güzel arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ederim kendi adıma
Canim abd den siparis ettigin ilacin adini yazabilirmisin? Bende arastirmak istiyorumcanım ben bio gaia zinco sap simplex be ağırlıklı olarak relaktaz kullanıyorum. ilki gibi ağır ataklar olmuyor Allaha şükür. relaktazı 4 saatte bir emme öncesi veriyorum. sap simplexi günde 1 zincoyu günde 1 bio gaiayı günde 1 veriyorum. şimdi çok etkili bi gaz ilacı varmış sipariş ettim Amerikadan çok iyi diyolar başka ilaca gerek kalmıyomuş elime ulaşınca denicem gerçekten iyiyse burdan yazarım. gerçi şimdi de çok kötü değiliz ama hiç sorunsuz da değiliz yani.ilaçsız olmuyor canım bizimkiler masajrahatlatıho ama her emme öncesi de masaj yapamıyosun. bi de bizimkiler kolik yani benimki öyle gazlı olunca sürekli emmek istiyo emdikçe de gazı artıhor
Ben oyle olunca kaldiriyorum kucaga alip sirtini sivazliyorum . Karni baski olunca gaz cikariyor yada kaka yapiyor. Tok degilse karnina masaj yapiyorum. Yapamazsa kiraz cekirdegi koyuyorum. Memede uyumak isterse yada acsa aranarak agliyor gaz sancisinda darkli agliyoKızlar ya şenim oğlum bi saat uyuyor bi saatten sonraki süreçte sürekli huysuzlanıyon gözler kapalı bi şekilde 5 dk bir mızmızlanıyor gaz mı acaba
Gunde kac kez kullaniyorsun o tableti. Canim ilk bir hafta on gunlukken bes cisli bez simdi daha fazladir netten bakmak lazim. Bdn uc kere mama veriyorum bayagi dolduruyor besten fazla. Her degistirmede var cisBuna dun basladim motiliumuda iciyorum ama ilk gnki etkisi sonraki gnler olmadi ne yazikki ebede bunuda kllan dedi ikisinide kesme emzir yada sik sag dedi oyle yapiorum bnde arttimi bilemiyirm cnki emziriyorum bitek cisini knt ediyorm sabahtan beri ikinci cisli bez birazdan gene degicem baklm butun gn emzirdigimde kac cisli ve turuncusuz bezimiz oluck en az 5 mi olmasi laazmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?