- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.321
canım ben şöyle yapıyorum yardımcıya sen büyük le ilgilen anne sende yemekeleri yap ben de kızla ilgileniyorum diyorum bişey diyemiyor mecbur yapıyor sen de öyle yap herşeye yetişmeye çalışma söyle benceKızlar bugün annem gitti 20 günlüğüz daha büyük kızımda 22 aylık ... herşeyi geçtim eşim bana sormadan kv mi çağırmış ben aılemı çağırırken ona soruyorum çok sınırlerım bozuk ya birişe yaramadığını gençtim zaten aramız bozuk bide bencıl onla mı uğraşayım çocuklarla mı evle mi çok canım sıkılıyor Ağlıcam resmen
cnm eczacı arkadaş söyledi ben tam bilmiyorum gelince yazayım bemenCanim abd den siparis ettigin ilacin adini yazabilirmisin? Bende arastirmak istiyorum
Havalar soğudu kızlar kombileri yakan var mı ben henüz yakmadım. Sonbahara geçişle böyle bi kapalı hüzünlü hava, belki kahve çay keyfi yapılabilicek bi hava 2 gündür yağmur var. Ama lohusayken biraz.depresif oluyomuş :)
herkesin bebeği iyidir umarım herşeyi okuyorum ama hepsine cevap yazmak çok zor hele ki emzirirken tek elle..
Bu arada az ya da çok hepimiz emziriyoruz sanki ne hoş değil mi.. Susam tanesi kadarken düştü yolumuz buralara şimdi neler konuşuyoruz. Güzel arkadaşlığınız için hepinize teşekkür ederim kendi adıma
Gunde kac kez kullaniyorsun o tableti. Canim ilk bir hafta on gunlukken bes cisli bez simdi daha fazladir netten bakmak lazim. Bdn uc kere mama veriyorum bayagi dolduruyor besten fazla. Her degistirmede var cis
Mommyblissamerica mi acaba instagramdada satisi var. Yorumlari okumadim .cnm eczacı arkadaş söyledi ben tam bilmiyorum gelince yazayım bemen
Bebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.
Ben ilk haftadan itibaren basladim.Burun aspiratoru kullanmadan cikmiyorBebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.
Aa hepsini denemişsiniz. Hergün aynı saatlerde olmuyor bebeğimde. Bi de kolik bebekler gazını yaptığı halde ağlarmış. Gazını yapamıyor benim kızım onun sıkıntısı var. Ben bi önceki akşam brokoli yemiştim ondan mı oldu acabacanım ben bio gaia zinco sap simplex be ağırlıklı olarak relaktaz kullanıyorum. ilki gibi ağır ataklar olmuyor Allaha şükür. relaktazı 4 saatte bir emme öncesi veriyorum. sap simplexi günde 1 zincoyu günde 1 bio gaiayı günde 1 veriyorum. şimdi çok etkili bi gaz ilacı varmış sipariş ettim Amerikadan çok iyi diyolar başka ilaca gerek kalmıyomuş elime ulaşınca denicem gerçekten iyiyse burdan yazarım. gerçi şimdi de çok kötü değiliz ama hiç sorunsuz da değiliz yani.ilaçsız olmuyor canım bizimkiler masajrahatlatıho ama her emme öncesi de masaj yapamıyosun. bi de bizimkiler kolik yani benimki öyle gazlı olunca sürekli emmek istiyo emdikçe de gazı artıhor
Bu mestille sab simplex içeriği aynıymış canım. Bi bunu deneyeyim bakalım. Şimdi aklıma geldi. Brokoli yemiştim ben ondan mı oldu acaba ya? Her yediğimize dikkat etmek lazımCanım mestil de çok işe yarıyor onu da dene istersen çok etkili bir ilacmis biz de baya faydasını gördük kullanınca
Serum fizyolojik sıkıyoruz bol bol. Bi de Dr bize xlean diye sprey verdi. Çok işe yarıyor. Otribebe kullanıyoruz serum fizyolojik sıktıktan sonra ama çok sık yapmamak lazım. Günde iki kere en fazla. Oda çok sıcak ve nemli olmayacak dedi dr bideBebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.
Serum fizyolojik sıkıyoruz bol bol. Bi de Dr bize xlean diye sprey verdi. Çok işe yarıyor. Otribebe kullanıyoruz serum fizyolojik sıktıktan sonra ama çok sık yapmamak lazım. Günde iki kere en fazla. Oda çok sıcak ve nemli olmayacak dedi dr bideBebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.
Süt icmiyorum ama yoğurt tüketiyorum. Gaz sorunu yapar mi acaba?Süt içiyor musunuz kızlar ?
Tamam cnm cok sagol <3cnm eczacı arkadaş söyledi ben tam bilmiyorum gelince yazayım bemen
Evet iciyorum. Sutumuzun kalitesini arttirmak lazim. Sadece suyla su gibi oluyof bende yagli degil. Kalsiyumada ihtiyac var . Bebege kalsiyum gitmesi lazim boyu uzuyor kemikleri gelisiyor. Seker atiyorum gazini aliyor. Sonra nesquikli sut icicem . Videoda uzmandan birde yazilardan okumustum. Laktoz sindirim icin sorun oluyor ama sinra alisiyormus. Hatta ilk laktozsuz sut deneyin sonra normal sute gecebilirsiniz dedi. Gazli bebek ne yersen ye gazli oluyor zaten. Bi denemek lazim o gun sut ictikten sonra cokmu farkediyor gazi. Mesela ben bira matasi icecek ictigim gun cok fazla gazi oldu. Uzun surdu aglamasi. Aman amanda sut yapmadi icmedim daha.Süt içiyor musunuz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?