2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım ben şöyle yapıyorum yardımcıya sen büyük le ilgilen anne sende yemekeleri yap ben de kızla ilgileniyorum diyorum bişey diyemiyor mecbur yapıyor sen de öyle yap herşeye yetişmeye çalışma söyle bence

Ne gzel yazmissin cnm insallah devam eder sohpetlerimiz hep boylede seneye cogumuzun bebegi yurumeye basladiginda cay kahve keyfi yaparkn yazisiriz

Gunde kac kez kullaniyorsun o tableti. Canim ilk bir hafta on gunlukken bes cisli bez simdi daha fazladir netten bakmak lazim. Bdn uc kere mama veriyorum bayagi dolduruyor besten fazla. Her degistirmede var cis

Eczaci sabah aksam bir dedi ebe gunde uc kez birer dedi ben ikiser iciyorum cunki internette hep 3 er 3 er 3 ogun seklinde yazilmis her cis yaptiginda bezini degissem onu bulur valla soyle hesapliyorum gosterge cizgisi varya poposuna dogruysa en az iki kez yapmistr die hesapliyorum sabahtan beri 5 bez degistim suana kadar hepsi o sekildeydi yani onu gecmistr dahada yapar insallah iki kezde kaka yapti simdilik iyi gibi yarinda bu sekilde gider cisinde turunculuk.olmazsa hap ise yaramis oluck insallah

Selam kizlar biz bugun 5 gunluk olduk
Ara ara girip okuyorum ama yazma firsatim olmadi.
Bebisle ugrasmaktan kendi ihtiyaclarima yetismekte zorlaniyorum.
Bu arada buraya kadarki kismi saat 5 gibi yazmistim simdi devam edebiliyorum. Ev tam bir curcuna kv gorumce esi kizi eltim ve esi bizde. Allahtan kalmayacaklar Inanilmaz yorgunum.
5 gundur gogus ucu yaralariyla bogusuyorum bi yandan da. Dun aksam itibariyle kantoron yagi surmeye basladim kesinlikle tavsiye ediyorum. Her emzirmede aglaarken suan o sizilarin %20si falan kaldi hem de bu kadar kisa sure kullanmis olmama ragmen. Sizlerde de ayni sikinti oldugunu okudum denemek isteyen olur belki bi faydasi olsun diye paylasmak istedim.

Bebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.

Bebeklerin burnunu nasil temizliuosunuz acaba. Emerken tikaniyo sumuk var görüyorum ama hapsirinca bile cikmiyo banyoda suyla yumusayinca da çıkmadı. Otribebe kullanmak icin erken mi 1aylik olduk.

ben ilk haftadan itibaren otribebe kullanıyorum cnm. Dr ememiyosa kullan dmşti çünkü

Ben ilk haftadan itibaren basladim.Burun aspiratoru kullanmadan cikmiyor

Aa hepsini denemişsiniz. Hergün aynı saatlerde olmuyor bebeğimde. Bi de kolik bebekler gazını yaptığı halde ağlarmış. Gazını yapamıyor benim kızım onun sıkıntısı var. Ben bi önceki akşam brokoli yemiştim ondan mı oldu acaba

Canım mestil de çok işe yarıyor onu da dene istersen çok etkili bir ilacmis biz de baya faydasını gördük kullanınca
Bu mestille sab simplex içeriği aynıymış canım. Bi bunu deneyeyim bakalım. Şimdi aklıma geldi. Brokoli yemiştim ben ondan mı oldu acaba ya? Her yediğimize dikkat etmek lazım

Serum fizyolojik sıkıyoruz bol bol. Bi de Dr bize xlean diye sprey verdi. Çok işe yarıyor. Otribebe kullanıyoruz serum fizyolojik sıktıktan sonra ama çok sık yapmamak lazım. Günde iki kere en fazla. Oda çok sıcak ve nemli olmayacak dedi dr bide

Serum fizyolojik sıkıyoruz bol bol. Bi de Dr bize xlean diye sprey verdi. Çok işe yarıyor. Otribebe kullanıyoruz serum fizyolojik sıktıktan sonra ama çok sık yapmamak lazım. Günde iki kere en fazla. Oda çok sıcak ve nemli olmayacak dedi dr bide

Kızlar ben çok yorgun hissediyorum oğlum sabah 6dan beri toplasaniz 3 saat uyumamistir gazda çıkarıyo derdi ne bilmiyorum

Süt içiyor musunuz kızlar ?
Evet iciyorum. Sutumuzun kalitesini arttirmak lazim. Sadece suyla su gibi oluyof bende yagli degil. Kalsiyumada ihtiyac var . Bebege kalsiyum gitmesi lazim boyu uzuyor kemikleri gelisiyor. Seker atiyorum gazini aliyor. Sonra nesquikli sut icicem . Videoda uzmandan birde yazilardan okumustum. Laktoz sindirim icin sorun oluyor ama sinra alisiyormus. Hatta ilk laktozsuz sut deneyin sonra normal sute gecebilirsiniz dedi. Gazli bebek ne yersen ye gazli oluyor zaten. Bi denemek lazim o gun sut ictikten sonra cokmu farkediyor gazi. Mesela ben bira matasi icecek ictigim gun cok fazla gazi oldu. Uzun surdu aglamasi. Aman amanda sut yapmadi icmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…