- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.341
Olabilir canım bende vişne suyu çok içmiştim ondan kabız olmuş hemen etkileniyorlar yedigimizden ictigimizdenBu mestille sab simplex içeriği aynıymış canım. Bi bunu deneyeyim bakalım. Şimdi aklıma geldi. Brokoli yemiştim ben ondan mı oldu acaba ya? Her yediğimize dikkat etmek lazım
Süt icmiyorum ama yoğurt tüketiyorum. Gaz sorunu yapar mi acaba?
Evet iciyorum. Sutumuzun kalitesini arttirmak lazim. Sadece suyla su gibi oluyof bende yagli degil. Kalsiyumada ihtiyac var . Bebege kalsiyum gitmesi lazim boyu uzuyor kemikleri gelisiyor. Seker atiyorum gazini aliyor. Sonra nesquikli sut icicem . Videoda uzmandan birde yazilardan okumustum. Laktoz sindirim icin sorun oluyor ama sinra alisiyormus. Hatta ilk laktozsuz sut deneyin sonra normal sute gecebilirsiniz dedi. Gazli bebek ne yersen ye gazli oluyor zaten. Bi denemek lazim o gun sut ictikten sonra cokmu farkediyor gazi. Mesela ben bira matasi icecek ictigim gun cok fazla gazi oldu. Uzun surdu aglamasi. Aman amanda sut yapmadi icmedim daha.
Ben d 2.45ten 3.30 aladar uumusim kucagimda allahtan emmiyordu sadece gogsumdr uyuyordu.dayanacak guc kalmadi.kucaga fena alisti.feryat figan alflerken insan oyle susmasini bekeyemiyor somdi yine basladi emmeyeGece 1.30 dan 3 e kadar çocuk kucağımda uyumışumkendimden korkuyorum
bennGecenin bi körü beşiğin yanında kalıp nefes alıyormu dıye bekleyenler ? :)
Uyusun da yatalim diye saatlerce emzirip uyudugunda nefes aliyor mu acep diye bekleyen hareket etmiyorsa durtup uyandiran analariz biz
İlk 4 gün bu sebeple hiç uyumamıştım. Sonra ki günlerde bekçi diktim beşiğin başına. Artık alıştıkGecenin bi körü beşiğin yanında kalıp nefes alıyormu dıye bekleyenler ? :)
Cnım bnmkidr öyleydi ultrason çekildik ve reflümüzün olduğunu öğrendikKızlar bebegımmcok kusuyor ya delırıyorum artık. Saat 5 den berı uc kere besledım. Ikı bıberonu da ıctıgıngıbı komple cıkardı sonra yıne sut ıstedınyıne verdım yıne hooop cıkardı doydugunu anlamıyor heosjnı ıcınce kuuyor herhakde emzıge mı basladak ne yapsak hıc bılemıyorum kafam cok karısık
Al benden de o kadar.12.00-2.00arasi uyudu.2den 5.45 e kadar uyanikti 7 de yine uyandi.o 1 saatte de kivranip durdu yavrum emiyor da emiyor.gaz biter mi boyleBi geceyi daha sabah ettik ah Ama nasıl
Sancisi olmasin raziyim da emerken uyuyup kalmaktan korkuyorumBi geceyi daha sabah ettik ah Ama nasıl
Bi geceyi daha sabah ettik ah Ama nasıl
Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
Canım bizde kusuyoruz..doktor kan tahlili istedi çok şükür temiz çıktı..doktor dedi demekki sütün fazlasını atiyor.Kızlar bebegımmcok kusuyor ya delırıyorum artık. Saat 5 den berı uc kere besledım. Ikı bıberonu da ıctıgıngıbı komple cıkardı sonra yıne sut ıstedınyıne verdım yıne hooop cıkardı doydugunu anlamıyor heosjnı ıcınce kuuyor herhakde emzıge mı basladak ne yapsak hıc bılemıyorum kafam cok karısık
Canım bende öyleyim.Gecenin bi körü beşiğin yanında kalıp nefes alıyormu dıye bekleyenler ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?