2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bu mestille sab simplex içeriği aynıymış canım. Bi bunu deneyeyim bakalım. Şimdi aklıma geldi. Brokoli yemiştim ben ondan mı oldu acaba ya? Her yediğimize dikkat etmek lazım
Olabilir canım bende vişne suyu çok içmiştim ondan kabız olmuş hemen etkileniyorlar yedigimizden ictigimizden

Süt icmiyorum ama yoğurt tüketiyorum. Gaz sorunu yapar mi acaba?

beni kabız çocuğa da gaz yapmasın die nadirçiodum

Gece 1.30 dan 3 e kadar çocuk kucağımda uyumışum kendimden korkuyorum
Ben d 2.45ten 3.30 aladar uumusim kucagimda allahtan emmiyordu sadece gogsumdr uyuyordu.dayanacak guc kalmadi.kucaga fena alisti.feryat figan alflerken insan oyle susmasini bekeyemiyor somdi yine basladi emmeye

Kİzlar hazir kundak arastiriyordum. Owli hosuma gitti. Ayni markanin dogum sonrasi korseside var. İnstagramdan yada kendi sitesinden bakabilirsiniz. Baska dogum sonrasi korsesi alacsk olsn varmi ne marka aldiniz.

Kızlar bebegımmcok kusuyor ya delırıyorum artık. Saat 5 den berı uc kere besledım. Ikı bıberonu da ıctıgıngıbı komple cıkardı sonra yıne sut ıstedınyıne verdım yıne hooop cıkardı doydugunu anlamıyor heosjnı ıcınce kuuyor herhakde emzıge mı basladak ne yapsak hıc bılemıyorum kafam cok karısık

Cnım bnmkidr öyleydi ultrason çekildik ve reflümüzün olduğunu öğrendik

Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio

Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio

Dogumda 23 kilo aldim 10 kilom gitmisti bi hafta olmadan 2.5 kilo almisim tekrardan ama nasil sut yapsin die boyuna yedimki emzirdikce aciktim baktim bu boyle olmuo suara s3keri ve ekmego.kestim ama yemeye devam cnki daha sutler otrmadi hala sik emzirmek.lazmki bollansin emzirdikcede acikiosun yani sana tavsiyem ekmegi sekeri kes zaten bi dunya su iciyoruz almazsin kilo falan hatta emzirmek kalori yaktigi icin verirsin bile

Canım bizde kusuyoruz..doktor kan tahlili istedi çok şükür temiz çıktı..doktor dedi demekki sütün fazlasını atiyor.

Günaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktı ve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…