2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Masalllahhh canım..benim büyük kızımda da 40 doldurduğunda düzene girmişti..insallah bu kızımdada olur..canim bendede uykusuzluk sinir yapıyor.bende yalnizim..benimde gündüz uyuma sansim yok..allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben de yalnizim ilk bebek de olunca biraz zorlaniyorum elim ayagima dolasiyor.allah yardimcimiz olsun

Cnm ya sutun fazla geliyor ya refluden dolayi kusuyor. Kusunca verme rahatsiz oldugu icin yada gazi oldugu icin aglamistir.

Bi doktora göster bence canım test falan yaparlar.

Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
Emzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.

canm valla ekmek ve seker tatli benm vazgeclmzlrm artk birakmm lazm yoksa kendimdn soguyacm

Emzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.
9 kilo mu ay allahim ben nasil yeyip aldiysm o 19 kikoyu

Ohh gozunaydin cnm bizimde carsamba cikicakti erkek cocuklarinda uc gun cliniyormus bizde bugun yaptik kirk banyomuzu dedigin gibi insan kus gibi oluo cocuk bile duzene girio darisi diger arkadaslara insallah

Masallah ya insallah boyle devam eder. Benim yanimdada annem var zma uyuyamiyoruz yine. Buyuk uyumuyor hic yada cok az uyuyor. Onun uyudugu saatte kucuk devamli mdmede. Buyugu yalniz birakamiyoruz koltuk ustlerinde unite ustlerinde birlikte oyun istiyor. Gece surekli oda uyaniyor. Sabah cok erken kalkiyor. Mecbur onunla kalkiyoruz. Masallah bizimde gaz sancimiz cok az. İlki kabiz refluluydu battaniye icinde salla otomatik besikte salla bir turlu uyumuyordu . Bunda sallamiyoruz gazimiz az . Ama iki cocuk olunca alt degistir yedir uyutmaya calis ikiz gibi uykusuzluk cok fena

gözün aydın cnm darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…