- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.361
Masalllahhh canım..benim büyük kızımda da 40 doldurduğunda düzene girmişti..insallah bu kızımdada olur..canim bendede uykusuzluk sinir yapıyor.bende yalnizim..benimde gündüz uyuma sansim yok..allah hepimizin yardımcısı olsun.Günaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktıve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.
Masalllahhh canım..benim büyük kızımda da 40 doldurduğunda düzene girmişti..insallah bu kızımdada olur..canim bendede uykusuzluk sinir yapıyor.bende yalnizim..benimde gündüz uyuma sansim yok..allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben de yalnizim ilk bebek de olunca biraz zorlaniyorum elim ayagima dolasiyor.allah yardimcimiz olsunGünaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktıve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.
Bu gece kafayı yicem sandim. Ne gunduz uyudu ne gece. Sıçrayarak uyaniyo korkuyo snki biseydenBi geceyi daha sabah ettik ah Ama nasıl
Besiginin basina babasinin giydiği bi kıyafeti koyBu gece kafayı yicem sandim. Ne gunduz uyudu ne gece. Sıçrayarak uyaniyo korkuyo snki biseyden
Cnm ya sutun fazla geliyor ya refluden dolayi kusuyor. Kusunca verme rahatsiz oldugu icin yada gazi oldugu icin aglamistir.Kızlar bebegımmcok kusuyor ya delırıyorum artık. Saat 5 den berı uc kere besledım. Ikı bıberonu da ıctıgıngıbı komple cıkardı sonra yıne sut ıstedınyıne verdım yıne hooop cıkardı doydugunu anlamıyor heosjnı ıcınce kuuyor herhakde emzıge mı basladak ne yapsak hıc bılemıyorum kafam cok karısık
Bi doktora göster bence canım test falan yaparlar.Kızlar bebegımmcok kusuyor ya delırıyorum artık. Saat 5 den berı uc kere besledım. Ikı bıberonu da ıctıgıngıbı komple cıkardı sonra yıne sut ıstedınyıne verdım yıne hooop cıkardı doydugunu anlamıyor heosjnı ıcınce kuuyor herhakde emzıge mı basladak ne yapsak hıc bılemıyorum kafam cok karısık
Cnm kundak yapiyirmusun. Sucramasi korktugu icin degil. Refleks olarak istemsiz oluyor. O yuzden yarim kundak iyi oluyor.Bu gece kafayı yicem sandim. Ne gunduz uyudu ne gece. Sıçrayarak uyaniyo korkuyo snki biseyden
Emzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
canm valla ekmek ve seker tatli benm vazgeclmzlrm artk birakmm lazm yoksa kendimdn soguyacmDogumda 23 kilo aldim 10 kilom gitmisti bi hafta olmadan 2.5 kilo almisim tekrardan ama nasil sut yapsin die boyuna yedimki emzirdikce aciktim baktim bu boyle olmuo suara s3keri ve ekmego.kestim ama yemeye devam cnki daha sutler otrmadi hala sik emzirmek.lazmki bollansin emzirdikcede acikiosun yani sana tavsiyem ekmegi sekeri kes zaten bi dunya su iciyoruz almazsin kilo falan hatta emzirmek kalori yaktigi icin verirsin bile
9 kilo muEmzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.
evet yarm kundak bizede ii geliyo o şekil uyuyoCnm kundak yapiyirmusun. Sucramasi korktugu icin degil. Refleks olarak istemsiz oluyor. O yuzden yarim kundak iyi oluyor.
Ay deniyim valla artık gözüm açık uyuyorum resmenevet yarm kundak bizede ii geliyo o şekil uyuyoDenizatidenizyildizi canm sende bi dene istersen
Bu gece kafayı yicem sandim. Ne gunduz uyudu ne gece. Sıçrayarak uyaniyo korkuyo snki biseyden
Günaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktıve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.
Masallah ya insallah boyle devam eder. Benim yanimdada annem var zma uyuyamiyoruz yine. Buyuk uyumuyor hic yada cok az uyuyor. Onun uyudugu saatte kucuk devamli mdmede. Buyugu yalniz birakamiyoruz koltuk ustlerinde unite ustlerinde birlikte oyun istiyor. Gece surekli oda uyaniyor. Sabah cok erken kalkiyor. Mecbur onunla kalkiyoruz. Masallah bizimde gaz sancimiz cok az. İlki kabiz refluluydu battaniye icinde salla otomatik besikte salla bir turlu uyumuyordu . Bunda sallamiyoruz gazimiz az . Ama iki cocuk olunca alt degistir yedir uyutmaya calis ikiz gibi uykusuzluk cok fenaGünaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktıve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.
Denicem cnım sagolasinn insallah iyi gelirKundak yapsan cnm oteki trlu srekli sicriyorlar uyaniyorlar ben kundak yapiyorum ilkinide yaptim daha gzel uyuyorlar oyle sick guvendede hissediyirlar
Cnm ilk gebelikte bende 18 kilo aldim gece ginduz yiyordum. Cocuk olunca cok alinmiyor. Yorgunluktan sanirim binda istahim yoktu . Zor yiyordum9 kilo muay allahim ben nasil yeyip aldiysm o 19 kikoyu
canım sadece kolları olacak şekilde kundak yap işe yararBu gece kafayı yicem sandim. Ne gunduz uyudu ne gece. Sıçrayarak uyaniyo korkuyo snki biseyden
Sancisi olmasin raziyim da emerken uyuyup kalmaktan korkuyorum
gözün aydın cnm darısı başımızaGünaydın kızlar.. Bugün bizim 40 mız çıktıve gerçekten bu 40 ta bir keramet varmış. 30 gün gece gündüz saat başı emzirdim oğlumu, daha doğrusu o öyle istedi. Ama son bir haftadır kulağı duymasın çok şey düzeldi. İlk oğlum kadar gaz problemimiz yok, sanırım bu da etkili düzene girmemizde. Her şey düzene girecek elbet, sabır gerekiyor. Bir de uykusuzluğa çok dayanıklı olmak lazım. Ama ben olamıyorum, uykusuzluk ben de aşırı sinir yapıyor. Bir de benim yanımda kimse olmayınca gündüz sen yat ben bakarım diyen de yok. Allah dağına göre kar veriyor derler ya bizim ki o hesap. Tek isteğim sağlıkla büyümesi, gerisi o kadar kolay ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?