- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.381
Simdi emiyo yatirirken denicem cnimcanım sadece kolları olacak şekilde kundak yap işe yarar
Canım benim kızımda öyleydi bende sadece yarı kundakladım ise yaradı.insallah sseninkide mışıl mışıl uyur.Simdi emiyo yatirirken denicem cnim
Bende molfix almıştım canım pek beğenmedim özellikle kakayi hiç emmeyor eşim youtube da bi video izlemiş bu bezlerin emicilik lerini test eden bi video orda en iyi prima premium care çıkmış sivi kakayi emebiliyor bizde ondan aldık gerçekten memnunum bazen bizim.kızın poposuna da yapisiyo gibi oluyo ama emiciliği gayet iyi ayrıca pisik oicin sudocrem i öneririm acayip iyi geliyo altını değiştirir ken sürüyorum kızarık olan yerlere bi dahaki altını acmama iyileşmiş oluyoOğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.
canm bende prima kullaniym gayet memnunum bi onu da dene istersenOğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.
Oğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.
O zaman beni daha iyi anlarsın canım. Amin inşallah..Masalllahhh canım..benim büyük kızımda da 40 doldurduğunda düzene girmişti..insallah bu kızımdada olur..canim bendede uykusuzluk sinir yapıyor.bende yalnizim..benimde gündüz uyuma sansim yok..allah hepimizin yardımcısı olsun.
Evet canım kuş gibi oluyor gerçekten. Amin inşallahOhh gozunaydin cnm bizimde carsamba cikicakti erkek cocuklarinda uc gun cliniyormus bizde bugun yaptik kirk banyomuzu dedigin gibi insan kus gibi oluo cocuk bile duzene girio darisi diger arkadaslara insallah
Seni çok iyi anlıyorum canım, bebekten kalan zamanımı oğlumla geçiriyorum. Yanında dursam yetiyor zaten.. Büyüyecekler inşallah.Masallah ya insallah boyle devam eder. Benim yanimdada annem var zma uyuyamiyoruz yine. Buyuk uyumuyor hic yada cok az uyuyor. Onun uyudugu saatte kucuk devamli mdmede. Buyugu yalniz birakamiyoruz koltuk ustlerinde unite ustlerinde birlikte oyun istiyor. Gece surekli oda uyaniyor. Sabah cok erken kalkiyor. Mecbur onunla kalkiyoruz. Masallah bizimde gaz sancimiz cok az. İlki kabiz refluluydu battaniye icinde salla otomatik besikte salla bir turlu uyumuyordu . Bunda sallamiyoruz gazimiz az . Ama iki cocuk olunca alt degistir yedir uyutmaya calis ikiz gibi uykusuzluk cok fena
Bende 17 kilo almıştım. 1 hafta sonra tartıldım. 12 si gitmişti . 5 kaldı.ama şok oldum bu hafta tartıldım 1 kilo almışımEmzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.
Bende 17 almışım9 kilo muay allahim ben nasil yeyip aldiysm o 19 kikoyu
Hayri canim popoya yapismadi a olmadiEccoomm minikhikayem Tkb3
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
Ben 7 kilo aldim dogumdan bir hafta sonra tartildim 9 kilo vermisim.Emzirirken kilo alinir diyenlere bakma dogru beslenirsen hem sutun cogalir hem kilo VerIrsin.onemli loan dogru beslenmek. Ben oyle yapiyorumKizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
7 kilo dedimde bebegim dusuk kilolu dogdu zannetmesin arkadaslar 4 kusur kilo dogdu cook sukur :)Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
yok canm bendede popoya yapisma olmadiEccoomm minikhikayem Tkb3
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
Canim oncelikle kesinlikle agir bir diyet yapmamalisin cunku emzirme donemindeyiz. Yapabiliyorsan protein ve sebze agirlikli beslenmeye calis. Ogunlerini kisma. Az az sikca ye. Ben gunde en az 4 ana 4 ara ogun yiyorum bazen daha da cook yiyiyorum. Ekmek makarna pirinc tatli seekerli karbonhidrat agirlikli seyler yememeye calis. Kahvalti disinda her ogun corba icmeye calis. Her gun mutlaka meyve ye.En az 2 litre su ic Bunin disinda sut yapici caylar icebilirsin. mevsim meyvelerini kucuk kucuk dograyip icine cubuk tarcinla sekersiz kompostalar tuket sindirimi acaip hizlandirio ve sut yapiyo.ben de 10 kilo almıştım 5i gitti ama 5i yapıştı üstüme gitmiyo bi türlü. bi de diğer hamilelikten kalan 5 kilo var toplamda 10 kilo fazlam var nasıl vericem
Pampersin 5 yıldızlısı benim bebenin poposunu da yapıştırıyor. Emiş gücü yüksek diye herhaldeOğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?