2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Oğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.

Bende molfix almıştım canım pek beğenmedim özellikle kakayi hiç emmeyor eşim youtube da bi video izlemiş bu bezlerin emicilik lerini test eden bi video orda en iyi prima premium care çıkmış sivi kakayi emebiliyor bizde ondan aldık gerçekten memnunum bazen bizim.kızın poposuna da yapisiyo gibi oluyo ama emiciliği gayet iyi ayrıca pisik oicin sudocrem i öneririm acayip iyi geliyo altını değiştirir ken sürüyorum kızarık olan yerlere bi dahaki altını acmama iyileşmiş oluyo

canm bende prima kullaniym gayet memnunum bi onu da dene istersen

sleepy aldk memnundum ama 1 numara bulamadık sonra. Şuan pampers kullanıyorum sıkıntı yaşamadm

O zaman beni daha iyi anlarsın canım. Amin inşallah..

Ohh gozunaydin cnm bizimde carsamba cikicakti erkek cocuklarinda uc gun cliniyormus bizde bugun yaptik kirk banyomuzu dedigin gibi insan kus gibi oluo cocuk bile duzene girio darisi diger arkadaslara insallah
Evet canım kuş gibi oluyor gerçekten. Amin inşallah

Seni çok iyi anlıyorum canım, bebekten kalan zamanımı oğlumla geçiriyorum. Yanında dursam yetiyor zaten.. Büyüyecekler inşallah.

Emzirirken verirsin. Emzirirken diyet yapmak digru degil. Karbonhidrat ve sekerli seylere dikkat et yeter. Birde zaten bebekler emekledi yurumeye baslayinca pesinde olacaksin habire veriyorsun zaten kilo. Ben 9 kilo almistim 6 si gitti ucu kaldi.
Bende 17 kilo almıştım. 1 hafta sonra tartıldım. 12 si gitmişti . 5 kaldı.ama şok oldum bu hafta tartıldım 1 kilo almışım gece emzirmelerinde çok acıkıyorum. Su içiyorum yoğurt moğurt yiyerek bastormaya çalışıyorum ama dayanamayıp başka şeyler atıştırıyorum gece bdslenmesinş kesmezsem kilo alacağım gibş görünüyor

Kizlar hamileligim boyunca 19 kilo aldm simdi 9 u gitti 10 kaldi nasl verirm ya herks emzirdgn icn daha cok alirsn dio
Ben 7 kilo aldim dogumdan bir hafta sonra tartildim 9 kilo vermisim.Emzirirken kilo alinir diyenlere bakma dogru beslenirsen hem sutun cogalir hem kilo VerIrsin.onemli loan dogru beslenmek. Ben oyle yapiyorum

ben de 10 kilo almıştım 5i gitti ama 5i yapıştı üstüme gitmiyo bi türlü. bi de diğer hamilelikten kalan 5 kilo var toplamda 10 kilo fazlam var nasıl vericem

ben de 10 kilo almıştım 5i gitti ama 5i yapıştı üstüme gitmiyo bi türlü. bi de diğer hamilelikten kalan 5 kilo var toplamda 10 kilo fazlam var nasıl vericem
Canim oncelikle kesinlikle agir bir diyet yapmamalisin cunku emzirme donemindeyiz. Yapabiliyorsan protein ve sebze agirlikli beslenmeye calis. Ogunlerini kisma. Az az sikca ye. Ben gunde en az 4 ana 4 ara ogun yiyorum bazen daha da cook yiyiyorum. Ekmek makarna pirinc tatli seekerli karbonhidrat agirlikli seyler yememeye calis. Kahvalti disinda her ogun corba icmeye calis. Her gun mutlaka meyve ye.En az 2 litre su ic Bunin disinda sut yapici caylar icebilirsin. mevsim meyvelerini kucuk kucuk dograyip icine cubuk tarcinla sekersiz kompostalar tuket sindirimi acaip hizlandirio ve sut yapiyo.

Dogumdan 1 ay sonra yuruyuslere baslanabilir. Ama cook abartmamak kaydiyla 30. 45 dk yurunebilir.fazlasi ilk etapta onerilmiyo

Pampersin 5 yıldızlısı benim bebenin poposunu da yapıştırıyor. Emiş gücü yüksek diye herhalde pampers premium care de öyle olmadı yıldızsız olan. Hem daha güzel kokuyor yıldızlıya göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…