2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya canım aynı bizde de durum . Dün doktora gittik normal dedi ama bence normal değil biberonla verdim sabah çoğunu kustu ara ara. Bir avuca yakın kusuyor. Sizinde öyle mi? Tekrar doktora gideceğim endişelendim

Ya canım aynı bizde de durum . Dün doktora gittik normal dedi ama bence normal değil biberonla verdim sabah çoğunu kustu ara ara. Bir avuca yakın kusuyor. Sizinde öyle mi? Tekrar doktora gideceğim endişelendim
Canım bazrn bı avuc basen tum bıberonu cıkartıyor bence gegıreyım derken besaplayamıyorum tum mıdeyı cıkartıyor ıcerken de doyduunh anlamıyor tum suyu ıstıyor artık tokum bırakayım demıyor. Sanırım yalancıı emzık kullanmak lazım

Canım için rahat etsin diye doktora git..tahlil falan yaparlar.biz iki gün için önce gittik.kan tahlili yaptılar.cok şükür temiz çıktı..

Canım için rahat etsin diye doktora git..tahlil falan yaparlar.biz iki gün için önce gittik.kan tahlili yaptılar.cok şükür temiz çıktı..
Carsamba kontrolumuz var canım onu beklıyorum. Biberonla verdıgım için oldu bence bugun daha az yara olan mememle verdim cok az kustu ama doyuyo mu bılmıyorum acaba doyması için memeyi nekadar emmesi lazım? Benımkın10 dk anca emiyodur sonra hemen uyuyo

Canım bugun dediğin gibi yaptım daha iyi olan mememi verdim ama 10 dk fln emdi uyudu yetiyo mudur acaba doydugunu nasıl anlarız

Bnim öyle. Fışkırtıyo ve baya kusuyo. Bazen tam süt kusuyo bazende yogurt gibi kıvamlı kusuyo. Detayli ultrason cektirdik reflü dedi doktor

Bnimde uyuyo bn cenesini falan uyariyorum oyle emiyo. Yoruluyorla cunku

canım fışkırır gibi kusuyorsa genelde reflüdür. bizim ilki fılkırır gibi kusuyordu hatta bazen burnundan bile geliyordu kustuğu ve reflüydü. üstüne gazlı da olunca daha çok kusuyordu. gazı çıkarmk için zorlandıkça daha çok kusuyordu

Benim ebede aldrdi cnm kullanmaya. Basladm goguslerim kocaman oldu daha stte bi gelisme yok insallah ondada olur bigun oldu kullanani sutu olmayana bile sut getrmis szdr insallah oyledrdr buda ise yaramazsa bidaha hicbirsey denemiycm
Canım ben humana still tea ile birlikte bira mayası tabletini kullanıyorum bende işe yaradı bugün 2. Gün oldu ve sütümde artış oldu. İnşallah sende de işe yarar canım. Süt sağdığında gelmemesi çok üzücü bir şey.

Ya canım link yada foto gönderir misin ben bu prima pampers çok karistiyorum. Pampers krem rengi olan paketi almistim

Canım bira mayası tabletini eczaneden mi aliyoruz adı var mi direk bira mayasımi demeliyiz?

Valla benimki de doyduğunu pek bilmiyor ama ben 90 ml den fazlasını vermiyorum ve 80 ml den az içince doymuyor ağlamaya devam ediyor. 90 dan sonra hala arandığı zamanlarda da emzik veriyorum.

Ya canım link yada foto gönderir misin ben bu prima pampers çok karistiyorum. Pampers krem rengi olan paketi almistim
Bak bakalım üzerinde 5 yıldız var mı seninkinde

Eklentiler

• sketch-1506880471228.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 67
  • sketch-1506880447544.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…