- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.421
@Eccoommminikhikayem @tgbogzmn
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu
Evet cnm bizimde popoya yapisik oluyor altini actigimda ama suanlik en iyisi o huggues almistim 1 numarasini ama sert geldi oda iko ciste sizdrdi 2 numarayi care aldm bende daha iyi
Canım ben humana still tea ile birlikte bira mayası tabletini kullanıyorum bende işe yaradı bugün 2. Gün oldu ve sütümde artış oldu. İnşallah sende de işe yarar canım. Süt sağdığında gelmemesi çok üzücü bir şey.
Canım bira mayası tabletini eczaneden mi aliyoruz adı var mi direk bira mayasımi demeliyiz?
Ben huggies kullanıyorum bende topaklanma olmadı canım, memnunun.Oğlumun poposuna göre bez bulamadım ya pampers kullandıklarımin arasında en güzeli gerçekten tek sorun nasıl oluyorsa poposuna yapışıyor bez kaka yaptığında halbuki çok sık değiştiriyorum. Can bebe eşim almış sizdiriyor ve yanları çok kotu ben bimin bezini denedim o da aynı şekilde sızdırdı. Hugiess çok fena pişik yaptı ki bence en kötüsü o çünkü çiş yaptığı yerde toplanıyor sanki beyzbol topu koymuş gibi duruyor ki bu da pipisini n ucunu pişik yaptı. Ne yapicam ya pampers a geri mi döneyim başka bez mi kullanayım evde bir sürü kullanılmamış bez oldu.
Karından ultrason cnim. Aynı bize yapılan gibi. Bobreklerine safrasina vs herseyine bakıyorlar. Bi arastir sende istersen cnım. Bebeklerin %80inde oluyomusYa bizimde öyle hatta burnundan da fışkırtıyorbizimde reflü mü acaba? Detaylı ultrason nasıl oluyor ? Mideye mi bakıyorlar ?
Ben de 17 kilo almıştım 10 kg vermişim 7 kilo kalmış ama ben kilo vermek istemiyorum böyle kalmak istiyorum :)Bende 17 almışımüzülme yalnız değilsin:)
Canım doymasa ağlar bence. Benim kızım doymadan uyumuyor uyusa bile hemen geri uyanıyor ağlıyor.Canım bugun dediğin gibi yaptım daha iyi olan mememi verdim ama 10 dk fln emdi uyudu yetiyo mudur acaba doydugunu nasıl anlarız
83 tl canım eczaneden aldık ama internette de satılıyorTesekkur ederim cnim. Fiyatı nedir acaba
Tamam cnim tesekkur ederim83 tl canım eczaneden aldık ama internette de satılıyor
Canım doktorum bana 10 gün boyunca günde 6 tablet kullan sonra bırak, baktın sütün azalmıyor bir daha kullanmazsın. Ama sütün azalmaya başlarsa devam edersin dedi. Bir de humana still tea ile birlikte kullan dedi. 2 gün oldu kullanmaya başlayalı ve faydasını gördüm. Sende de fayda eder inşallah.Tamam cnim tesekkur ederim
O tür şeylerde en fazla 45 dakika diyorlar canım. Dalınca yerine yatırsan ben öyle yapıyorum. O zaman uyanmıyorKızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?