2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Bendede var biseler ama ne kadar artti bilmiyorum bugun baya uyudu emdikten sonra ama 4ten sonra sanki gene azaliomu ne hep aranio smdilik cisini knt ederek sadece emziriorm cisi normal cok sukur nasil

Kızlar merhaba,çok özlemişim sizleri.doğum yapanlar hepinizin gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün.ben Doğum yaptığımdan beri sayfalar çok ilerlemiş, geçmişi okumaya çalışıyorum.İnşallah herkes iyidir.
Çok şükür kızım iyi,sezeryan dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyor.bir haftada ancak ayaklandım.
Annem başımda,hem bana hem kızıma hem de eve bakıyor.allah razı olsun. Bu arada bir haftada öğrendiğim şey Bebek bakmak kitaplardaki gibi değilmiş.tecrübe herşeye bedelmiş:)
Hepimize bol sütlü ve sağlıklı günler.
Ben bir geçmişe göz atayım:)

Ben huggies kullanıyorum bende topaklanma olmadı canım, memnunun.

Ya bizimde öyle hatta burnundan da fışkırtıyor bizimde reflü mü acaba? Detaylı ultrason nasıl oluyor ? Mideye mi bakıyorlar ?
Karından ultrason cnim. Aynı bize yapılan gibi. Bobreklerine safrasina vs herseyine bakıyorlar. Bi arastir sende istersen cnım. Bebeklerin %80inde oluyomus

Kızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?

Tamam cnim tesekkur ederim
Canım doktorum bana 10 gün boyunca günde 6 tablet kullan sonra bırak, baktın sütün azalmıyor bir daha kullanmazsın. Ama sütün azalmaya başlarsa devam edersin dedi. Bir de humana still tea ile birlikte kullan dedi. 2 gün oldu kullanmaya başlayalı ve faydasını gördüm. Sende de fayda eder inşallah.

Kızlar bebeğim mama yediği zaman sarı kusmaya başladı fazlalığı çıkartıyor ama rengi sarı bugüne kadar beyazdı. Bugün sabahtan beri hafif Sarı oldu rengi neden olabilir acaba. Anne sütü aldığı zaman böyle bir problemimiz olmuyor sadece mamada oluyor

O tür şeylerde en fazla 45 dakika diyorlar canım. Dalınca yerine yatırsan ben öyle yapıyorum. O zaman uyanmıyor

Merhaba kizlar.kizim 9 eylul de dogdu. Sariligi var. Anne sutuyle atmaya calisiyoruz. Ama surec uzun gibi geldi bana. Hala vucudunda sarilar var. Dr tedavi gorecek kadar yuksek degil dedi. 1 ay 2 ay surebilir dedi ama yinede gorunce uzuluyorum. Varmi sarilikla ugrasan ne kadar surede gecti sizlerde

Kızlar geçen gün bahsi geçmş miydi, kızımın altını aldım şimdi mukuslu kaka yapmış. Başına gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…