- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #27.441
Ya gerçekten doğru mu ya düzene giricek mi. Hep böyle kalcak sanıyorum bakamicam yetemicem evimi bok götürcek diye korkuyorumOhh gozunaydin cnm bizimde carsamba cikicakti erkek cocuklarinda uc gun cliniyormus bizde bugun yaptik kirk banyomuzu dedigin gibi insan kus gibi oluo cocuk bile duzene girio darisi diger arkadaslara insallah
canım her bez değiştirmede altını sildikten sonra zeytınyag sürersen kakası bile popoya yapışmıyor. tabı has zeytınyagı bulmalıısn@Eccoommminikhikayem @tgbogzmn
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
kızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?
ben 55 ıle doguma gırdım 49 kiloyum sımdı9 kilo muay allahim ben nasil yeyip aldiysm o 19 kikoyu
Canım benımkı doydugunu anlamıyor 130 cc versen ıcıyor sonra hepsını hooop cıkarıo yenıden ıstıyor fln. Benım gozlemledıgım 60 cc yetıyor benımkıne askında gerısı ac gozlulugunden. Bugun 13 gunluk oldukZeynep5654 canım sen bebeğe biberonla kaç cc süt veriyorsun ? Bebeğin kaç günlük ?
Canım benımkı doydugunu anlamıyor 130 mZeynep5654 canım sen bebeğe biberonla kaç cc süt veriyorsun ? Bebeğin kaç günlük ?
ben bugun dayanamadım emzik verdim anca bi oh cektikKızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?
Kızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?
Uzamış sarılık vardı bizde. Anne sütü sarılığıymış. Anne sütündeki bir madde sebep oluyormuş. Bir soruna sebep olmazmış. Bişey yapmaya gerek yok yani. 1 aylıkken çok az yüzünde vardı hala. Ölçmedi bile DrMerhaba kizlar.kizim 9 eylul de dogdu. Sariligi var. Anne sutuyle atmaya calisiyoruz. Ama surec uzun gibi geldi bana. Hala vucudunda sarilar var. Dr tedavi gorecek kadar yuksek degil dedi. 1 ay 2 ay surebilir dedi ama yinede gorunce uzuluyorum. Varmi sarilikla ugrasan ne kadar surede gecti sizlerde
kızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?
Kızlar merhaba,çok özlemişim sizleri.doğum yapanlar hepinizin gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün.ben Doğum yaptığımdan beri sayfalar çok ilerlemiş, geçmişi okumaya çalışıyorum.İnşallah herkes iyidir.
Çok şükür kızım iyi,sezeryan dikişlerim yavaş yavaş iyileşiyor.bir haftada ancak ayaklandım.
Annem başımda,hem bana hem kızıma hem de eve bakıyor.allah razı olsun. Bu arada bir haftada öğrendiğim şey Bebek bakmak kitaplardaki gibi değilmiş.tecrübe herşeye bedelmiş:)
Hepimize bol sütlü ve sağlıklı günler.
Ben bir geçmişe göz atayım:)
Merhaba kizlar.kizim 9 eylul de dogdu. Sariligi var. Anne sutuyle atmaya calisiyoruz. Ama surec uzun gibi geldi bana. Hala vucudunda sarilar var. Dr tedavi gorecek kadar yuksek degil dedi. 1 ay 2 ay surebilir dedi ama yinede gorunce uzuluyorum. Varmi sarilikla ugrasan ne kadar surede gecti sizlerde
Cnm cenenin altini damagina dogru kaldir. Uyanir emer. On dk da makineden daha iyi bosaltir memeyi. Emmek yorar bide biraz uyuyup sonra tekrar emmeye baslar bekle biraz uysnmazsa. Bide geri cekince memeyi emmeye basliyorlar acsa.Canım bugun dediğin gibi yaptım daha iyi olan mememi verdim ama 10 dk fln emdi uyudu yetiyo mudur acaba doydugunu nasıl anlarız
Cnm benim ilk bebegim refluydu. O zaman arastirmistim bebeklerde reflu bayagi yayginmis . İnsallah ilerleyen aylarda gecer.Evet cnim reflü malesef
Cnm bdnimkide uyaninca tekrar memede uyutuyorum. Cok sut olmasada memede uyumayi seviyor emzik cok almiyor. Ben ana kucagi kullaniyorum gunduz salonda ondada uyutuyorum abisi uyutken yada uysnikken ona koyuyorum ama otamatik sallanmiyor. İlk bebegime otamatik sallanan besik almistim onda yatiyor kucuk ama sallamiyorum. Netten fitatlarina bi bak istersen baby max nuno markasi bes kademede sallaniyor. Muzik acabiliyorsun. 5.5 aya kadar kullandikKızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?
Cnm bizimki hemen bir haftada geriledi mama baslamistik. 4 eylul dogumlu. Ciltten daha gec atiliyormus. Hala sariligi var. Gunduz tulu acip gun isiginda tutmak gerekiyor. Gunes gelmeyecek yuzune dikkat et. Her zaman yapamazsanda gec de olsa duzelecek rengi merak etmeMerhaba kizlar.kizim 9 eylul de dogdu. Sariligi var. Anne sutuyle atmaya calisiyoruz. Ama surec uzun gibi geldi bana. Hala vucudunda sarilar var. Dr tedavi gorecek kadar yuksek degil dedi. 1 ay 2 ay surebilir dedi ama yinede gorunce uzuluyorum. Varmi sarilikla ugrasan ne kadar surede gecti sizlerde
Mukuslu kaka ya balgamini yutuyordur . Burun akintisi . Yada allerjiden dolayi olabilirmis. Bazen onemsizmis. Devsm ettimi devam ediyorsa druna bildir bence . Birsey yoksada icin rahatlar . Bebekte her seyi sormak zorunda kaliyoruz . Sikayetlerini soyleyemiyorlarki her farkli seyi sormak iyi birseyKızlar geçen gün bahsi geçmş miydi, kızımın altını aldım şimdi mukuslu kaka yapmış. Başına gelen var mı?
Evet canım kucakta olunca mışıl mışıl uyuyor :) ben dayanabildiği kadar kucağımda uyutuyorum zaten ama özellikle bunsaatlerden sonra artık dayanamıyorum bir de kucağımda uyursam bebeği ezmekten korkuyorum. Şöyle koysam sallanan bir anakucağına azıcık orada uyusa diye düşünmeye başladım.Kızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?
missdincer canım benim bebeğim de öyle hiç memeden ayrılmak istemiyor. sürekli meme için aranıyor elini emiyor biz de doymuyor sanıyorduk ama doktoru gayet güzel doyduğunu söyledi anne istiyor daha yeni anne bedenındne ayrıldı aynı ortamı arıyor temas kurun sürekli dedi. sütle gayet iyi beslenmiş onun derdi annesi dedi
yani bol temas gerekiyor evet haklısın dinlenmek çok zor ama en azındna ilk 3 ay katlanacagız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?