2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ohh gozunaydin cnm bizimde carsamba cikicakti erkek cocuklarinda uc gun cliniyormus bizde bugun yaptik kirk banyomuzu dedigin gibi insan kus gibi oluo cocuk bile duzene girio darisi diger arkadaslara insallah
Ya gerçekten doğru mu ya düzene giricek mi. Hep böyle kalcak sanıyorum bakamicam yetemicem evimi bok götürcek diye korkuyorum

Kızlar bebeğim gece sütünü içiyor gazını çıkarıyorum altını değişip yatırıyorum ama uyumuyor mızmızlanıyor. En son çare ayağımda sallayarak uyuttum ama o zaman da ben hiç dinlenemiyorum. Şöyle sallanan bir anakucağı gibi bir şey alayım diyorum. Otomatik sallanan anakucakları var ama acaba Bebek gece boyunca anakucağında uyusa bir sakıncası olur mu ?

missdincer canım benim bebeğim de öyle hiç memeden ayrılmak istemiyor. sürekli meme için aranıyor elini emiyor biz de doymuyor sanıyorduk ama doktoru gayet güzel doyduğunu söyledi anne istiyor daha yeni anne bedenındne ayrıldı aynı ortamı arıyor temas kurun sürekli dedi. sütle gayet iyi beslenmiş onun derdi annesi dedi

yani bol temas gerekiyor evet haklısın dinlenmek çok zor ama en azındna ilk 3 ay katlanacagız.

@Eccoomm minikhikayem @tgbogzmn
Kızlar pampars prima primum care en iyisi sanırım ilk onu kullanmıştım tekrar ona döneyim o zaman sizde de popoya yapisma oldu mu ?
canım her bez değiştirmede altını sildikten sonra zeytınyag sürersen kakası bile popoya yapışmıyor. tabı has zeytınyagı bulmalıısn

kızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?

Zeynep5654 canım sen bebeğe biberonla kaç cc süt veriyorsun ? Bebeğin kaç günlük ?
Canım benımkı doydugunu anlamıyor 130 m
ben bugun dayanamadım emzik verdim anca bi oh cektik

Bu gece benimkide oyle yapti herseyi tm karni tok alti temiz gazi icin masajda yaptim kundak yaptim yok uyumuyor sakince yatagina yatrdim fon sesini actim sesi duydugu gibi sustu uyudu bi sende dene istersen sendede ise yarar

Uzamış sarılık vardı bizde. Anne sütü sarılığıymış. Anne sütündeki bir madde sebep oluyormuş. Bir soruna sebep olmazmış. Bişey yapmaya gerek yok yani. 1 aylıkken çok az yüzünde vardı hala. Ölçmedi bile Dr

kızlar meme ucları yara olmasa bile emzirmek çok acılı oluyor sadece ben de mi öyle herkeste mi öyle ?

Aynen canım doğum yapalı 18 gün oldu ama hala acıyor çareyi elektrikli pompada buldum sütümü sağıyorum o sırada göğüslerim biraz dinlenmiş oluyor ara ara da emziriyorum

Amin bacım Allah cümlemizin yavrusunu bağışlasın
Sen yine 1 haftada iyi toparlanmışsın benim 18 gün oldu hala karnım acıyor üstelik yanımdada kimse yok bi başıma bakıyorum lohusalıkda apayrı bi psikolojiymiş bunalım modundayım :-( inşaAllah bugünlerde geçecek biliyorum ama daralıyorum
Allah hepimize kolaylıklar versin

Anne sutu sariligidir cnm benimde oyleydi bol bol emziriceksin baska yapabilicegin bisey yok ona gecmis olsun

Canım bugun dediğin gibi yaptım daha iyi olan mememi verdim ama 10 dk fln emdi uyudu yetiyo mudur acaba doydugunu nasıl anlarız
Cnm cenenin altini damagina dogru kaldir. Uyanir emer. On dk da makineden daha iyi bosaltir memeyi. Emmek yorar bide biraz uyuyup sonra tekrar emmeye baslar bekle biraz uysnmazsa. Bide geri cekince memeyi emmeye basliyorlar acsa.

Cnm bdnimkide uyaninca tekrar memede uyutuyorum. Cok sut olmasada memede uyumayi seviyor emzik cok almiyor. Ben ana kucagi kullaniyorum gunduz salonda ondada uyutuyorum abisi uyutken yada uysnikken ona koyuyorum ama otamatik sallanmiyor. İlk bebegime otamatik sallanan besik almistim onda yatiyor kucuk ama sallamiyorum. Netten fitatlarina bi bak istersen baby max nuno markasi bes kademede sallaniyor. Muzik acabiliyorsun. 5.5 aya kadar kullandik

Cnm bizimki hemen bir haftada geriledi mama baslamistik. 4 eylul dogumlu. Ciltten daha gec atiliyormus. Hala sariligi var. Gunduz tulu acip gun isiginda tutmak gerekiyor. Gunes gelmeyecek yuzune dikkat et. Her zaman yapamazsanda gec de olsa duzelecek rengi merak etme

Kızlar geçen gün bahsi geçmş miydi, kızımın altını aldım şimdi mukuslu kaka yapmış. Başına gelen var mı?
Mukuslu kaka ya balgamini yutuyordur . Burun akintisi . Yada allerjiden dolayi olabilirmis. Bazen onemsizmis. Devsm ettimi devam ediyorsa druna bildir bence . Birsey yoksada icin rahatlar . Bebekte her seyi sormak zorunda kaliyoruz . Sikayetlerini soyleyemiyorlarki her farkli seyi sormak iyi birsey

Evet canım kucakta olunca mışıl mışıl uyuyor :) ben dayanabildiği kadar kucağımda uyutuyorum zaten ama özellikle bunsaatlerden sonra artık dayanamıyorum bir de kucağımda uyursam bebeği ezmekten korkuyorum. Şöyle koysam sallanan bir anakucağına azıcık orada uyusa diye düşünmeye başladım.
Bu arada isim ne koydunuz oğluna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…